- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.181
Aaaa ayni benim doktoraAslında esnek ama bazen proje yetiştirmem gereken süre çok kısa oluyo tuvalete bile kalkamıyorum yetişmicek stresindenbazen de hiç iş olmuyo tüm günüm yarın iş gelcek bugün pinekle boşver modunda geçiyo
Arada yapmak lazım öyle şeyler yoksa çok çekilmez bi hal alabiliyoAaaa ayni benim doktoraBazen yapmam gereken bikac is var mesela, labdayim da. Amaaan ne yapcam, bu adam beni pazar pazar laba getirip calistirdi zaten, ben de bugun calismicam iste diyorum. Kendi kendime tavir yapiyorum bi nevi
Ne kadarda doğruBizim bir diyet whatsapp grubumuz vardı arkadaşlarla. Orada bir süre yazan olmayınca “sessizleştikçe yiyenler, yedikçe sessizleşenler nerede?” diyorduk.Brnce insanlar yedikçe sessizleşiyor, sessizleştikçe de yiyor. Malum hafta sonuydu.
Olmaz mi ya, isvec bitti geri geldi zaten odem hemen. Bi de ustune regl oldumGüzel fikir, aklında net birşeyler var mı yoksa genel olarak düşük karbonhidrat mi? Aen zaten gecen hafta isvec yapıyordun ödem yoktur yaa...
Evet meyveler arasinda en makul secenek bogurtlenler ve cilek oluyo genelde.Şimdi hesap yaptım sabah yediğim 2 hurmanı kalorisi çok değil ama şeker çok, fındığın da şekeri yok ama kalorisi çoken doğru secim ahududu olmuş, ne şeker ne kalori
Bu ara sessiz canım.İyi akşamlaaryorgunluktan bayılmak üzereyim, nerelerdesiniz sessiz kalmış buralar?
@emnis varabildiniz mi sağ salim?
Dün temizlik misafir falan koşuşturmam vardı, bugün de gezmeye çıktık pert olmuşumBu ara sessiz canım.Cherry Mom izmirde vakit bulamadı sanırım girmeye. Sen ne yaptın neden yoruldun.
Kuzum vakit bulamadım bir iki girdim ama oğlan salca oldu çıktım :) burası Ankara'ya göre çok sıcak ya Ankara'nın yaz havası :) gittik Emre'ye yeni kıyafetler aldık valiz boşa çıktı bizim :)))İyi akşamlaaryorgunluktan bayılmak üzereyim, nerelerdesiniz sessiz kalmış buralar?
@emnis varabildiniz mi sağ salim?
Annemlerde kalın gelmiş burda yandılarKuzum vakit bulamadım bir iki girdim ama oğlan salca oldu çıktım :) burası Ankara'ya göre çok sıcak ya Ankara'nın yaz havası :) gittik Emre'ye yeni kıyafetler aldık valiz boşa çıktı bizim :)))
AmanıınÇok yoruldum burda ya bittim yNi kayınvalide çok titizdir emrede her 3 yaş çocuğu giibi dağınık olunca habire peşinde koşuyorum cuma günü bir hasar tespit raporu çıkartırz ama şimdilik durum fena kornişler flaan yerinden söküldü okadarcık
Evet o da gözükmüyo kuzenleriyle vakit geçiriyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?