- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.521
Derisiz veriyorlar ya tavuğu boşuna değil :) en hafif tavuk göğsü biliyorsunPeh ne ki kemik yemem artık hayatta :)))
Tatlım çok iyi başladın ne bırakması. Eliptik de daha yeni geldi. Haydi şu bisiklete en azından 1 ay şans tanı, birlikte kaç kilo vereceksin bakalım. Bırakmak yok yola devam
Annenin de mekanı cennet olsun olsun kuzum. Çok büyük bi acı yaşamışsın. Rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin. Kolay değil ama böyle yaşamayı da mecburen öğreniyor insan. Allah sabır versin canım benim.
Evet o da bir tek salatayla gidiyor sanki salatanın yağı sağolsun:)) başka sevemiyorım boğazmdan geçmijor kuru kuru :))Derisiz veriyorlar ya tavuğu boşuna değil :) en hafif tavuk göğsü biliyorsun
Kasım biraz kasvetli bir ay, karanlık.. ama o da insana ayrı bir şey katıyor kendine dönüp düşünme, yavaşlayıp dinlenme vakti.
Arçelik yetkili servis canım zaten internette de o fiyatlar hep.yine de motor şoklama diye bir işlem varmış bir ustaya onu yaptıracağım bir nevi kalp masajı gibi bir işlem bakalım onunlada olmazsa motoru yaptıracağım dolaptan çok memnundum çünkü garantisi yeni bitti şansa :/
Haydi kolay gelsin sana :) ben dinlenmeye geçtim bile.Evet o da bir tek salatayla gidiyor sanki salatanın yağı sağolsun:)) başka sevemiyorım boğazmdan geçmijor kuru kuru :))
Evet bende başladım spora emre öğle uyumadı 8 de bayıldı ,:))
[/QUOTE]Ben senin Leyl-i-fer in etiketlediği mesajı görmemişim nasıl kaptansam
çok tatlısın leylifersiz yine de tutun beni
Xiaomi Mia güzel diyorlar bende bir ara araştırmıştım ama detay bilmiyorm yorumları iyiydi görseli de hoşuma gitmişti diğerlerine göreKızlar
Akıllı saat almak istiyorum. Kullanan var mı aramızda? Önereceğiniz saat var mıdır?
Günaydın kızlar;
Pazartesi tartım 70. Bugün 6 lara geçiş yaparım umarım
Şu an hayat kısa çok da yıpratmayalım kendimizi modundayım. Gelirken 60 dönerim diyordum, gizli hedefim buydu ama şimdi 65 yeter bana diyorum. Kalanını evde veririm
Aslında son 10 güne kadar sorun yok gibiydi önceki haftada anlamsız artı gelmiştim ama ertesi gün regli oldum herhalde ödemdi.izmire gidince bozmadım ama düzenli de beslenmedim su az açtim yeşil çay hiç içmedim simit faln yediğim oldu mesela.işin ilginci kilo almış hissetmiyorum bakalım bu hafta biraz sıkayım atarım üstümden diye düşünüyorum ben spor yapamayınca kilo alanlardanım spor yapınca bile alıyorum gerçi :)))çözemedim bu işi ama pes etmek yok yola devam 10 kilo öyle böyle gittiyse bunlarda gidecek
Süpersin canım bende 90 dk oldu bisiklet üstündeyim:)emniscim eliptik ödevimi aldım. Birazdan yapıp yazıyorum. Kızım hastaydı bugün yapamadım ama şimdi uyudu. Yapınca yazacağım. Yorumları ancak okuyorum. Teşekkürler ödev için
Bilsemmmm
böyle takılıp kaldığın zamanlarda 2 günlük yağ yakıcı detokslar iyi oluyor, direnci kırıyor. İstersen bir listem vardı diyetisyenimin bana yazdığı, onu verebilirim. Ananas listesiydi ancak sen onu nar, greyfurt veya portakal yapabilirsin mevsime göre. Önemli olan yağ yakıcı meyvelerden olması. İstersenpaylaşırım. Hatta geçen senelerde de yine paylaşmıştım burada. Yapanlar çok memnun kaldı. Ben de direnci onunla kırmıştım.
Ah yaa Şahnurcum toparlanamadın.endeskopi yapılacak onunla ilgili işlemleri vardı
Libas sen 6’lara ben 7’lere gidiyoruz gliba70 harika kutluyorum seni
Çok sevinirim canım ananas bulurum gördüm markette bugün :)böyle takılıp kaldığın zamanlarda 2 günlük yağ yakıcı detokslar iyi oluyor, direnci kırıyor. İstersen bir listem vardı diyetisyenimin bana yazdığı, onu verebilirim. Ananas listesiydi ancak sen onu nar, greyfurt veya portakal yapabilirsin mevsime göre. Önemli olan yağ yakıcı meyvelerden olması. İstersenpaylaşırım. Hatta geçen senelerde de yine paylaşmıştım burada. Yapanlar çok memnun kaldı. Ben de sirenci onunla kırmıştım.
Hadi başlayalım canım. El ele kol kola ideal kilomuza ulaşalım. Ben de o kilolara gelmek istiyorum Ocak ayına kadar..Denizcim aynıyız. Hadi birlikte yapalım. Ben 61-62 ‘ye kadar düşmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?