Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardelencim bu motivasyon sonrası şans vermezsem ayıp artık Yapacağım kararlıyım bu defa. Emnisin dediği gibi Bismillah deyip başladım.

Derisiz veriyorlar ya tavuğu boşuna değil :) en hafif tavuk göğsü biliyorsun
Evet o da bir tek salatayla gidiyor sanki salatanın yağı sağolsun:)) başka sevemiyorım boğazmdan geçmijor kuru kuru :))
Evet bende başladım spora emre öğle uyumadı 8 de bayıldı ,:))

Kasım biraz kasvetli bir ay, karanlık.. ama o da insana ayrı bir şey katıyor kendine dönüp düşünme, yavaşlayıp dinlenme vakti.

kış aylarını hiç sevmem ama ilk defa özledim. Çünkü bir türlü düzene girip kendime dönrmedim. Ben kendimle kalmayı, kendime dönmeyi, kendimi hatırlamayı severim zaman zaman. Soğuk kış aylarında kitap okumayı, yapmaya vakit bulamadığım şeylere zaman ayırmayı severim. İşte o düzen bir türlü oturmadı ama artık hava soğuyunca ve karanlıklaşınca özüme döneceğim, sabırla bekliyorum.

artık eminim ki bu aletleri garantinin bitişine göre ayarlıyorlar. Garanti biter bitmez alet bozuluyor. İnan bu hep böyle oluyor yeni nesil makinelerde.

Kızlar
Akıllı saat almak istiyorum. Kullanan var mı aramızda? Önereceğiniz saat var mıdır?

Ben senin Leyl-i-fer in etiketlediği mesajı görmemişim nasıl kaptansam
çok tatlısın leylifer siz yine de tutun beni
[/QUOTE]

estağfurullah Şahnurcum ya sen yeterince sorunlarla uğraşıyordun dikkatinden kaçması normal. Sen toparlan yeter bize. Her şey yoluna girer.

Şu an hayat kısa çok da yıpratmayalım kendimizi modundayım. Gelirken 60 dönerim diyordum, gizli hedefim buydu ama şimdi 65 yeter bana diyorum. Kalanını evde veririm

hahahaha benim de gizli hedefim 60 ama şimdilik 2 tıkyukarı çıktım daha gerçekçi olabilmek adına. çünkü en son 61.5 a kadar inebilmiştim. Ötesini görmedim.

balpamuk sana bugünün ödevi 30 dk eliptik yazdım canımm

emniscim eliptik ödevimi aldım. Birazdan yapıp yazıyorum. Kızım hastaydı bugün yapamadım ama şimdi uyudu. Yapınca yazacağım. Yorumları ancak okuyorum. Teşekkürler ödev için

inan bana normalde hep aynı kiloda kalan ben, pilates yaptığım dönemde kilo aldım. Bunlar nasıl olur yaa nasılll? Brn de çözemedim o işi. Kaslarımız falan mı şişti acaba

emniscim eliptik ödevimi aldım. Birazdan yapıp yazıyorum. Kızım hastaydı bugün yapamadım ama şimdi uyudu. Yapınca yazacağım. Yorumları ancak okuyorum. Teşekkürler ödev için
Süpersin canım bende 90 dk oldu bisiklet üstündeyim:) sonra cardio sonra bölgesel yapıp kapatacağım :) geçmiş olsun bu arada benim oğlan da hasta :/

böyle takılıp kaldığın zamanlarda 2 günlük yağ yakıcı detokslar iyi oluyor, direnci kırıyor. İstersen bir listem vardı diyetisyenimin bana yazdığı, onu verebilirim. Ananas listesiydi ancak sen onu nar, greyfurt veya portakal yapabilirsin mevsime göre. Önemli olan yağ yakıcı meyvelerden olması. İstersenpaylaşırım. Hatta geçen senelerde de yine paylaşmıştım burada. Yapanlar çok memnun kaldı. Ben de sirenci onunla kırmıştım.

Çok sevinirim canım ananas bulurum gördüm markette bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…