Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ANANAS DİYETİ LİSTEM:

Sabah:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas

Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem

Öğle:
-Tavuklu veya ton balıklı (beyaz proteinli) salata

Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem

Akşam:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas
-Bol yeşillik

Gece:
-Form çay

*2 Lt su
*2-3 fincan yeşil-beyaz çay

Geçen sene bu diyetin baya gırgırı yapıldı. Arkadaşlarım 2 gün ananasaldım yapıyorum diyerek dalga baya eğleniyorlardı. Diyetin adı ananasaldım kaldı.

Reformlar ben de yapmak istiyorum ama ben karar verene kadar dönüş tarihim gelecek herhalde. Tüm sporları düzenli sürdürmek önemli ama bazılarını düzenli yapmak daha önemli sanki. Öte yandan, kondisyon hemen yok olan bir şey de değil bence. Biraz spor yapınca vücut eski günlerini hatırlıyor bana göre. Ben stepper geçen sene 2 saate kadar yapıyordum eve geldim 45 dakika ile başladım ama bugün 2 saat yaptım yine.. o bir yerlerde gizli kalıyor sen biraz spor yapınca açığa çıkacak canım merak etme.

Ben ananas ile ciddi kilolar verdim bu diyet de bence on numara diyet :)

Banada şahane geldi menü valla Perşembe yapayımda cuma sabahı etkili olsun ödem faalnda gitsin :)
Üst üste yapılabilir mi yoksa 1 günlük mü bu canım?
Sağol paylaştığın için cidden faydalı gibi gözüktü gözüme :))

Ben ananas ile ciddi kilolar verdim bu diyet de bence on numara diyet :)

çok iyi yağ yakıcı ve ödem attırıcı. Hatta eczacı teyzeme bromelain vermiş geçen gün. Masanın üstünde görünce ne alaka yahu kim içiyor dedim. Eczacı ödem atarsın dedi bana dedi ananas ekstrakı bulunduruyor ya içinde. Diyetisyenim bana da vermişti zamanında bromelain i.İşe yarıyor cidden. Bu arada ödevimin 4. Dk sındayım @emnis terlemeye başladım mesaj yazarken düşmezsem iyi

2 günlük bu diyet ama illa uzatayım dersen en fazla 3 gün demişti diyetisyenim.

Ben de her şeyini kullanırdım. Kabuğu kendisi yaprağı :) kesinlikle çok işe yarıyor :)

Cherry Mom cim. Ödev tamam. Sırılsıklam oldum. Ben duşa! Ama rahatladım çok iyi oldu yatmadan önce Resmen ayıldım yahu!
Ay nasıl sevindim en az kendim yapmışım gibi sağol beni kırmadığın için gönül rahatlığıyla iyi dinlenmeler :))

İyi akşamlar kızlar sıkıntılı bikaç gün geçirdim, geçiriyorum. Pek yazamadım. Yarından itibaren aktifim inşallah.
Spor 12770 adım yürüyüş, 10 dakika da koştum @emnis
İyi akşamlar canım şimdi sanada yazacaktım. Hep iyi ol üstesinden çarçabuk gel her ne ise inşallah

Bugün Menüm şöyleydi:

Sabah:
-Kahvaltıyı atladım sadece filtre kahve içebildim.

Öğle (14.00):
-2 adet haşlanmış yumurta
-avokado ve süzme peynirli yağlı karışımım
-biraz tulum peyniri
-3 yeşil zeytin

Akşam
Saat: 18.00
-4 köfte kadar pirzola (ancak doymamıştım)
Saat: 19.00
-1 küçük muzla yapılmış yulaf lapası yedim.

Spor: 30 dk eliptik. Gururla...

ilk defa şuraya yaptığım sporu yazdım yaa çok mutluyum şu an. Benim için büyük adım.

Süper menü ve spor

Hellooo:) Ben bu haftasonu sehir disindaydim, soylediydim aslinda sanki. 29 ekim balosuna gittim, haftasonu diyet miyet yapmadim kisacasi:)) Ama cumartesi aksam bir oynadim bir oynadim yani abartisiz 700-800 kalori yakmisimdir, millet deli gozuyle bakiyodu artik bana Bugun itibariyle diyetime dondum, neyse ki kilom sabit 60.5.
Kızlar
Akıllı saat almak istiyorum. Kullanan var mı aramızda? Önereceğiniz saat var mıdır?
Bende fitbit ionic var memnunum, ama apple watch'lari da cok begeniyorum. Apple biraz tuzlu ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…