Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Libas sen 6’lara ben 7’lere gidiyoruz gliba yıllardır 68’i geçmeyen ben bu ay 70’i gördüm. Çanlar çalıyor benim için... Umarım hep birlikte acilen eririz!
Ay ağzın bal yesin 6 ları görmek mükemmel olacaktır hepimiz acil eritelim

Teşekkür ederim canım gececek tabi

Canım hoşgeldin instagram da yaptıklarını görünce bu kız iyileşti diyorum tatlım inşallah bir an önce toparlanırsın spora da acele etme tatlım kilo şuan enson düşüneceğin şey
Spor yapacamda ameliyat yeri darbe vuruyo kaptanim tabiki once saglik cok öpüyorum

Selam canım geçmiş olsun tekrardan Allah bir daha yaşatmasın inş kilo dediğin nedir sen onları çok rahat verirsin :)
Artık seni daha sık bekliyoruz o halde :)
Gelirim canim kilo dediğimiz ne ki gelip gidiyor fakat benim gibi morbid obezden zayifliga gecip tekrar az kilo alanda obsesyon oluşuyor sanırım

Teşekkürler canım benim de gözüm Apple da aslında ama biraz tuzlu.. bazen almak istiyorum bazen vazgeçiyorum bakalım ne zaman ne alacağım :)
Ben normalde saat takan birisi de olmadığım için yaptığı analizlerden birisini merak edince aklıma geliyor saati almak sonra yine unutuyorum :)

Bu arada pazar gunu butun gun aksamdan kalmaligin etkilerini yasadim. Basim agridi, halsizdim vs. Amaaa yilmadim, voleybol macim vardi 45 dk voleybol oynadim:)) Cherry Mom birinciligi elimde tutmam lazim
Akşamdan kalmanın, bazen de neyle kaldığına bağlı olarak, en güzel ilacı bol tuzlu ayran.. ama böyle zehir gibi yani :) tansiyon yerine geliyor kafadaki ağırlık da ortadan kalkıyor.

Akşamdan kalmanın, bazen de neyle kaldığına bağlı olarak, en güzel ilacı bol tuzlu ayran.. ama böyle zehir gibi yani :) tansiyon yerine geliyor kafadaki ağırlık da ortadan kalkıyor.
Ay harika olurdu da otel odamda ayran yoktu tabi Su ictim boooolca, bi de gatorade ictim powerade’in aynisi, elektrolit var icinde. Ama gene de zombi gibiydim yani:)

Çok geçmiş olsun kaptanım bu sıralar hep hastalıklar sizinle beraber evi silerken bir miktar sirke döküp evi öyle mi silseniz acaba mikropları öldürüyor
günaydınlarr bu pazar temizliği kendim yaptım yardıma gelen arkadaşın işi varmış valla hertarafı sirke ve sabunlu su ile temizledim hem mikropları öldürüyor hem de nazar varsa gitsin diye

Sabah tartılıp kilomu yazacağım. Başlangıç kilom olarak kabul edilsin lütfen beni de takip listesine alın ben de bildirim yapayım ne oluuuurrr
tatlım sen yaz kilonu ana sayfaya ekliyorum hemen ben daha dünki mesajlarını okuyorum emnis in sayesinde sporda yapmışsın tebrikler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…