Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ilk sayfadaki listeye bak esra cım artık vazgeçmek yok ekledim listeye kızına da büyük geçmiş olsu ayaklarına viks sürmek de açıyor burnu aklında olsun

Teşekkür ederim Şahnurcum. Bu sefer azimli başladım valla dünkü eliptik ödevi beni çok motive etti nedense. Bir kıvılcım bekliyordum.
Sen nasıl oldun bu arada? Endoskopi sonucu ne oldu?

Selamlar

Cumartesi sınav var biraz baksan gecersin dedi arkadaslar ben de heveslendim. Ama aksi gibi eşimin işleri yoğun erken gelemiyor ancak çocuk uyuduktan sonra bakabiliyorum. Dün gece 2de yattım, ondan pek uğrayamıyorum. Ogrnci psikolojisine girdim resmen :)

Gece gece çalışırken arandım ama evde çikolata vb olmayınca meyve yedim, yine de yemesen iyiydi. Sınava kadar kazasız atlatabilirsem iyi olacak.

Teşekkür ederim Şahnurcum. Bu sefer azimli başladım valla dünkü eliptik ödevi beni çok motive etti nedense. Bir kıvılcım bekliyordum.
Sen nasıl oldun bu arada? Endoskopi sonucu ne oldu?
canım yarın olacaktı endeskopi sınavları başlayacağı için 27 kasıma kaldı

canım gece gece aranınca yoğurt falan iyi olur aklında olsun sana kolay gelsin

İyi akşamlar kızlar sıkıntılı bikaç gün geçirdim, geçiriyorum. Pek yazamadım. Yarından itibaren aktifim inşallah.
Spor 12770 adım yürüyüş, 10 dakika da koştum @emnis
sebep ne olaki,nereye gittinde gelemedin,yürüdüğüne göre ayakların geçmiştir
Menüm
Sabah
Domates
7 zeytin
1 dilim kaşar peynir
4 fındık

Akşam
Mercimek çorbası
Kıymalı makarna yarım tabak

Spor
90 dk bisiklet
15 dk cardio
30 dk yürüyüş
15 dk park aletleri
300 bölgesel
harika bi spor canım tebrik ederim gümbür gümbür geliyosun bu hafta
şu avokadonun bi lezzeti varda benmi alamıyorum nasıl ve niye yiyosunuz anlamadım
Evet söylemiştin canım biz unutuyoruz ihtiyarlık
Gunaydinlar herkeseee Bugunku menum

Oglen: somonlu, avokadolu ve haslanmis pirincli salata
Aksam: bi tabak kiymali karnibahar, 5 kasik yogurt

Spor Cherry Mom 40 dk bisiklet, 30 dk eliptik
mesela senin öğünlerde çok ilginç ton balıklı salata ok, somonlu avokadolu pirinçli salata nasıl bi lezzet ki arkadaş bilemedim, meyve sebze et birarada
mr sonucu nasıl kaptan
Bayılırım soğanlı yumurtaya mor soğan ile hiç denemedim.. bundan sonra denerim ama. Bu arada ben henüz kahvaltı ile duruyorum nasıl da canım çekti şimdi :)
taze soğanlı da güzel oluyo

Ananas almaya gidiyorum
bugün elime almışken bıraktım spora gidiyodum çünkü, yarın artık

Cherry Mom Dün 500 ad.bölgesel yaptım sonradan
Bugün yine 100 dambıl, 15 dk leslie, 10 dk stepper,90 dk yürüyüş, 30 dk step aerobik
Son iki gündür
Kahvaltılarım aynı,ikindi civarı kahve meyve, akşam sebze yemeği çorba yoğurt yiyorum.bugün spora gitmeden 13 civarı makarna yoğurt az mantar yedim farklı o kadar.
Havalar soğudu su miktarım azaldı , yeşil çayıda hergün içmiyorum ama bu meyve işi iyi geldi kaçamak yok.henüz

balpamuk adaşmışız seninle :))

Cherry Mom cim bu arada benim de kv İzmir’de. Biz de zaman zaman gidiyoruz. Bu yaz ben de kızımla yorulup döndüm İzmir’den. Hatta ondan bir önceki dönüşümüzde şalter atıp buzluğum çözülmüştü. Kabus gibiydi. Etlerin kanları akmış dolaptan, mutfak halısını çöpe atıp dolabı-buzluğu boşaltıp gece gece temizlik yapmıştım ki acayip yorgun dönmüştüm İzmir’den. Günlerce koku çıkmamıştı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…