- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.621
ilk sayfadaki listeye bak esra cım artık vazgeçmek yok ekledim listeye kızına da büyük geçmiş olsu ayaklarına viks sürmek de açıyor burnu aklında olsun
Düzeldi canım döndüm sahalara:)inşallah kuzum ne oldu senin telefon düzeldi mi artık
canım yarın olacaktı endeskopi sınavları başlayacağı için 27 kasıma kaldıTeşekkür ederim Şahnurcum. Bu sefer azimli başladım valla dünkü eliptik ödevi beni çok motive etti nedense. Bir kıvılcım bekliyordum.
Sen nasıl oldun bu arada? Endoskopi sonucu ne oldu?
wayyy ananas detoksu mu♥
Ananas almaya gidiyorum
canım gece gece aranınca yoğurt falan iyi olur aklında olsun sana kolay gelsinSelamlar
Cumartesi sınav var biraz baksan gecersin dedi arkadaslar ben de heveslendim. Ama aksi gibi eşimin işleri yoğun erken gelemiyor ancak çocuk uyuduktan sonra bakabiliyorum. Dün gece 2de yattım, ondan pek uğrayamıyorum. Ogrnci psikolojisine girdim resmen :)
Gece gece çalışırken arandım ama evde çikolata vb olmayınca meyve yedim, yine de yemesen iyiydi. Sınava kadar kazasız atlatabilirsem iyi olacak.
Götür beni gittiğin yere :)♥
Ananas almaya gidiyorum
Evet kaptanım bu 72 beni çok sinir etti 2 gün yapacağım inşallahwayyy ananas detoksu mu
sebep ne olaki,nereye gittinde gelemedin,yürüdüğüne göre ayakların geçmiştirİyi akşamlar kızlarsıkıntılı bikaç gün geçirdim, geçiriyorum. Pek yazamadım. Yarından itibaren aktifim inşallah.
Spor 12770 adım yürüyüş, 10 dakika da koştum @emnis
harika bi spor canım tebrik ederim gümbür gümbür geliyosun bu haftaMenüm
Sabah
Domates
7 zeytin
1 dilim kaşar peynir
4 fındık
Akşam
Mercimek çorbası
Kıymalı makarna yarım tabak
Spor
90 dk bisiklet
15 dk cardio
30 dk yürüyüş
15 dk park aletleri
300 bölgesel
şu avokadonun bi lezzeti varda benmi alamıyorum nasıl ve niye yiyosunuz anlamadımBugün Menüm şöyleydi:
Sabah:
-Kahvaltıyı atladım sadece filtre kahve içebildim.
Öğle (14.00):
-2 adet haşlanmış yumurta
-avokado ve süzme peynirli yağlı karışımım
-biraz tulum peyniri
-3 yeşil zeytin
Akşam
Saat: 18.00
-4 köfte kadar pirzola (ancak doymamıştım)
Saat: 19.00
-1 küçük muzla yapılmış yulaf lapası yedim.
Spor: 30 dk eliptik. Gururla...
ilk defa şuraya yaptığım sporu yazdım yaa çok mutluyum şu an. Benim için büyük adım.
Evet söylemiştin canım biz unutuyoruz ihtiyarlıkHellooo:) Ben bu haftasonu sehir disindaydim, soylediydim aslinda sanki. 29 ekim balosuna gittim, haftasonu diyet miyet yapmadim kisacasi:)) Ama cumartesi aksam bir oynadim bir oynadim yani abartisiz 700-800 kalori yakmisimdir, millet deli gozuyle bakiyodu artik banaBugun itibariyle diyetime dondum, neyse ki kilom sabit 60.5.
Bende fitbit ionic var memnunum, ama apple watch'lari da cok begeniyorum. Apple biraz tuzlu ne yazik ki
mesela senin öğünlerde çok ilginç ton balıklı salata ok, somonlu avokadolu pirinçli salata nasıl bi lezzet ki arkadaş bilemedim, meyve sebze et biraradaGunaydinlar herkeseeeBugunku menum
Oglen: somonlu, avokadolu ve haslanmis pirincli salata
Aksam: bi tabak kiymali karnibahar, 5 kasik yogurt
SporCherry Mom 40 dk bisiklet, 30 dk eliptik
mr sonucu nasıl kaptangünaydınlar kızlar dün hastane telaşlarından sonra uğrayamadım bayaa yorulmuşum hastane de oğlum ilk defa kendisi diyetisyene gitmek istedi dün gastro dan sonra diyetşisyene de gittik beraber bir liste azırladılar bu sefer niyetli gibi o yapmayınca bende ona çok kızıyordum bu sabah ilk defa diyete uygun kahvaltı yaptı okula yemekleri ona göre götürdü bakalım inşallah işe yarar
bendeki motivasyon eksikliği nedeniyle bende bugün sabah diyetisyene gidecektşm rahatsızmış randevuyu iptal etti az sonra mr sonucunu göstermeye dr a gdeceğim benden haberler bu kadar canlarım
taze soğanlı da güzel oluyoBayılırım soğanlı yumurtaya mor soğan ile hiç denemedim.. bundan sonra denerim ama. Bu arada ben henüz kahvaltı ile duruyorum nasıl da canım çekti şimdi :)
bugün elime almışken bıraktım spora gidiyodum çünkü, yarın artık♥
Ananas almaya gidiyorum
Aaaaaa çarşı karışır kıza nerdesin diye ben sordum demek ihtiyar benimEvet söylemiştin canım biz unutuyoruz ihtiyarlık
Sağol canım ama yüzdem ikiye bölünecekharika bi spor canım tebrik ederim gümbür gümbür geliyosun bu hafta
balpamuk adaşmışız seninle :))
♥
Ananas almaya gidiyorum
AnlaşırızBunu kaçtan yapalımlistede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?