- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.641
sebep ne olaki,nereye gittinde gelemedin,yürüdüğüne göre ayakların geçmiştir
harika bi spor canım tebrik ederim gümbür gümbür geliyosun bu hafta
şu avokadonun bi lezzeti varda benmi alamıyorum nasıl ve niye yiyosunuz anlamadım
Evet söylemiştin canım biz unutuyoruz ihtiyarlık
mesela senin öğünlerde çok ilginç ton balıklı salata ok, somonlu avokadolu pirinçli salata nasıl bi lezzet ki arkadaş bilemedim, meyve sebze et birarada
mr sonucu nasıl kaptan
taze soğanlı da güzel oluyo
bugün elime almışken bıraktım spora gidiyodum çünkü, yarın artık
Olsun 6ları görmen daha önemliSağol canım ama yüzdem ikiye bölünecek
Afiyet olsun canım.2 kere aldım beğenmedimAvokado hem bir çok açıdan çok faydalı hem de sağlıklı yağ olarak yağ grubu niyetine kullanıuorum.
Açıklıyorum siz aslında ikiz sinizCherry Mom cim bu arada benim de kv İzmir’de. Biz de zaman zaman gidiyoruz. Bu yaz ben de kızımla yorulup döndüm İzmir’den. Hatta ondan bir önceki dönüşümüzde şalter atıp buzluğum çözülmüştü. Kabus gibiydi. Etlerin kanları akmış dolaptan, mutfak halısını çöpe atıp dolabı-buzluğu boşaltıp gece gece temizlik yapmıştım ki acayip yorgun dönmüştüm İzmir’den. Günlerce koku çıkmamıştı!
Avokadonun olmusunu almak onemli, yumusacik olmasi lazim. Olgun degilse de bi hafta falan disarida bekleyince olgunlasiyo:) Ben cok seviyorum tadini, ezip icine azicik limon, tuz, biber, kimyon koyuyorum oooh misşu avokadonun bi lezzeti varda benmi alamıyorum nasıl ve niye yiyosunuz anlamadım
mesela senin öğünlerde çok ilginç ton balıklı salata ok, somonlu avokadolu pirinçli salata nasıl bi lezzet ki arkadaş bilemedim, meyve sebze et birarada
Kayınvalidem rahatsızdı cuma iş çıkışından ber oradayım. Bu akşam şükür kavuştum evimesebep ne olaki,nereye gittinde gelemedin,yürüdüğüne göre ayakların geçmiştir
harika bi spor canım tebrik ederim gümbür gümbür geliyosun bu hafta
şu avokadonun bi lezzeti varda benmi alamıyorum nasıl ve niye yiyosunuz anlamadım
Evet söylemiştin canım biz unutuyoruz ihtiyarlık
mr sonucu nasıl kaptan
taze soğanlı da güzel oluyo
bugün elime almışken bıraktım spora gidiyodum çünkü, yarın artık
kardelelen321 sen neredesin kuzum
Geldim canlar.kardelelen321 kardeleeeeeeeeeen
Ay hadi ya :/// senin ki daha kötü olmuş tatlım ya bizim ki belli yeni gitmişti herşey sertti çok şükür Ankara soğuğuda iyi oldu :)) kırk yılda bir işe yaradı bu soğuk :)) neyse bugün yapıldı çok şükür balkondan birşeyler al yemek yap gir balkona çık balkona sinir bir durumdu :) Allah kimseye yaşatmasın beyaz eşya bozulması sıkıntı buzdolabı en en sıkıntı yani maddi maneviCherry Mom cim bu arada benim de kv İzmir’de. Biz de zaman zaman gidiyoruz. Bu yaz ben de kızımla yorulup döndüm İzmir’den. Hatta ondan bir önceki dönüşümüzde şalter atıp buzluğum çözülmüştü. Kabus gibiydi. Etlerin kanları akmış dolaptan, mutfak halısını çöpe atıp dolabı-buzluğu boşaltıp gece gece temizlik yapmıştım ki acayip yorgun dönmüştüm İzmir’den. Günlerce koku çıkmamıştı!
Tmm canım benim iyi oldaGeldim canlar.
Kusura bakmayın bu hafta pek uğrayamadım. Biraz yoğundu günlerim. Kayınpeder yurt dışındaydı. O döndü. Onlar bize geldi biz gittik derken zaman zaman okusam da pek fazla faal olamadım.
Yarın da kızımın okulunda etkinlik yapıcaz. Yarın da yoğun olurum ondan sonra düzene girer inşallah.
Avokado olgun değilse bir muz ile kese kağıdına koyup bir gün bekletince olgunlaşıyor :) bir dönem ben de yiyordum ama 1/4 avokado yiyeceğime 2 ceviz yiyorum :)Avokadonun olmusunu almak onemli, yumusacik olmasi lazim. Olgun degilse de bi hafta falan disarida bekleyince olgunlasiyo:) Ben cok seviyorum tadini, ezip icine azicik limon, tuz, biber, kimyon koyuyorum oooh mis
Salatanin olayi da suydu: uzakdogu restorani bu salatayi yapan yer. Sushi gibi bisey yani. Altta pirinc var, ustunde yesillik, ustunde de somon baligi, avokado, salatalik vs. Bi de avokado teknik olarak meyve olsa da domates de meyve, ama salataya onu da koyuyoruz sonucta:)) Ki burda salatalara ananas falan da koyuyolar:))
Eveeet muzun oyle bi olayi var, iyi hatirlattin dennisgo'cum:) Bi ara domates yetistiriyodum bahcede, onlar icin de erken toplarsaniz muzla bekletin bi gunde olgunlasir diyolardi.Avokado olgun değilse bir muz ile kese kağıdına koyup bir gün bekletince olgunlaşıyor :) bir dönem ben de yiyordum ama 1/4 avokado yiyeceğime 2 ceviz yiyorum :)
Bence sen de tuz-peynir ve zeytinyağıyla karıştırıp ezerek sos gibi yemeyi denemelisin. Tek başına zaten çok tatsız bir şey. Benim annem de balla ezerek yemeyi sever mesela. Öyle de güzel oluyor.Afiyet olsun canım.2 kere aldım beğenmedim
Acaba banamı öyle denk geldi dedim
Bugün yokmu eliptik
Açıklıyorum siz aslında ikiz siniz
İyi akşamlaar
Menüm
sabah-öğle arası
Peynir
Domates
1 küçük havuç
Tere
1 yumurta
3 ceviz
2 yk nar
akşam üzeri
1 mandalina
akşam
Taze fasulye
Yoğurt
su 2 litre içememişimdir
Spor sonra yazayım zıplicam birazdan
Yarın sabaha da soğanlı omlet planlıyorum inşallah damak tadıma uyar da ziyan olmazGayet hafif bir menü olmuş pawcım. Çok iyi.
Umarım uyar. Ben seviyorum sabah yeniden yapacağım muhtemelenYarın sabaha da soğanlı omlet planlıyorum inşallah damak tadıma uyar da ziyan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?