- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.661
Harika menu, lahana alicaktim onu hatirlatti banaBugünkü Menüm:
Sabah:
-Filtre Kahve
Öğle:
Saat 12.30:
-Mor soğanlı omlet
-Avokadolu peynirli karışım
Saat 16.00
-1 tabak yeşil mercimek
Akşam
Saat 18.30:
-2 kase lahana çorbası
Bal limon biliyordum ama tarçn bilmiyordum onuda deneyelimBu arada bu sabah bal ve tarçınlı ılık su içtim onu yazmayı unutmuşum. Bundan sonra sabahları hep içeceğim yağ yakıcı özelliği varmış. Bakalım nasıl bir fark olacak.
Ay hiç bilmiyordumEveeet muzun oyle bi olayi var, iyi hatirlattin dennisgo'cum:) Bi ara domates yetistiriyodum bahcede, onlar icin de erken toplarsaniz muzla bekletin bi gunde olgunlasir diyolardi.
:)))Anlaşırız
Pilates yaptırmadı bugün o yüzden.
Leslie vari hareketler ama daha tempolu basamak in çık ne biliyim.
Ay ben ananas diyetinde ki çiğ bademi çiğ fındık diye algılamışım evde çok var ondan olsa gerek sorun olur mubalpamuk sence
HahahahOglen: tavuklu, kinoali veeee avokadolu salata:))
canım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmışmr sonucu nasıl kaptan
taze soğanlı da güzel oluyo
bugün elime almışken bıraktım spora gidiyodum çünkü, yarın artık
Çok geçmiş olsun, düzleşme bende de vardı yüzme ve pilates önermişti doktor vaktiniz varsa deneseniz mi acabacanım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmış
canım hemen fizik tedaviye başlıyorum salı gün ama yüzmeye zaman yok keşke olsa çok iyi olur yüzme vallaÇok geçmiş olsun, düzleşme bende de vardı yüzme ve pilates önermişti doktor vaktiniz varsa deneseniz mi acaba
Bence olmaz sonuçta hepsi yağlı tohum.. önemli olan çiğ olmasıAy ben ananas diyetinde ki çiğ bademi çiğ fındık diye algılamışım evde çok var ondan olsa gerek sorun olur mubalpamuk sence
Geçmiş olsun kaptanım. Fazla kilolardan kurtulmak da beline binen yükü azaltacağı için seni biraz daha rahatlatırcanım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmış
Hayat koşuşturmasından kendimize fırsat kalmıyo malesefcanım hemen fizik tedaviye başlıyorum salı gün ama yüzmeye zaman yok keşke olsa çok iyi olur yüzme valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?