- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.681
Geçmiş olsun canımKayınvalidem rahatsızdı cuma iş çıkışından ber oradayım. Bu akşam şükür kavuştum evimeköpeciği çişe çıkardığım için yürüyüş mecburi oluyodu ama dün ve bugün iyi ayaklarım geçti çok şükür
hareket ordaki kasları güçlendirmek için iyi de geliyo, ama kilo vermenin etkisini henüz yaşayamadım galiba sanki yağlarım destek oluyodu da artık bacağıma daha çok vuruyo gibi geliyo,yanlış bi sanrıdır herhalde.canım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmış
Avokado hem bir çok açıdan çok faydalı hem de sağlıklı yağ olarak yağ grubu niyetine kullanıuorum.
Avokadonun olmusunu almak onemli, yumusacik olmasi lazim. Olgun degilse de bi hafta falan disarida bekleyince olgunlasiyo:) Ben cok seviyorum tadini, ezip icine azicik limon, tuz, biber, kimyon koyuyorum oooh mis
Salatanin olayi da suydu: uzakdogu restorani bu salatayi yapan yer. Sushi gibi bisey yani. Altta pirinc var, ustunde yesillik, ustunde de somon baligi, avokado, salatalik vs. Bi de avokado teknik olarak meyve olsa da domates de meyve, ama salataya onu da koyuyoruz sonucta:)) Ki burda salatalara ananas falan da koyuyolar:))
Bence sen de tuz-peynir ve zeytinyağıyla karıştırıp ezerek sos gibi yemeyi denemelisin. Tek başına zaten çok tatsız bir şey. Benim annem de balla ezerek yemeyi sever mesela. Öyle de güzel oluyor.
Bugün çok yorgun ve geceden uykusuzum. Yarın yapacağım. Bugünü atlıyorum.
Bugunku menum
Oglen: tavuklu, kinoali veeee avokadolu salata:))
Aksam: 4 kasik kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, 150 gr izgara tavuk
SporCherry Mom 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian
Afiyet olsun kızlar tuzlu tatlı soslu şekilleriyle yenebilir belkiHahahahLeyl-i-fer bu kız ne diiiii ya :)) cidden bana da ilginç geliyor ama yemek kültürü bu değişir tabi afiyet olsun :))
Perşembe sporunu hafif tutsan nasıl olur?Selamlar
Spor un ertesi günü tartıda fazla çıktığımı gördüm bugün.işin kötüsü perşembe sporu cumayı etkiliyo.az yiyip yürüyüş yapıp tartılmam 3-4 ü buluyo ve çok acıkıyorum cumadan dolayı kaçamak A yöneliyorum ve haftasonunu da tetikliyo.zincirleme kaxa gibi.ne yapucağumı düşğnüyorum şu an
Hoca yaptırıyo canımPerşembe sporunu hafif tutsan nasıl olur?
OlabilirHoca yaptırıyo canım
Bide cardio falanda yapıyo değilim ki yürüyüş pilates vücut buna tepki veriyor herhalde
Günaydın, iyiyim ben şükür. Sen nasılsıınGünaydın Kızlar ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir.
toplight
Cherry Mom
dennisgo
pawlover
Leyl-i-fer
L Libas7
Bugun tartildim sonuç 55.1
Selam canım hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın çalışabiliyor musun sınavınaGünaydın Kızlar ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir.
toplight
Cherry Mom
dennisgo
pawlover
Leyl-i-fer
L Libas7
Bugun tartildim sonuç 55.1
Ah geçmiş olsun kaptanım fıtığı ilerletmeyin sakın dikkat edin babam ameliyata kadar gitti fıtık yüüznden ama tabi onun işi ağırdı dükkan kolilerini indir kaldır fıtık oldu adam. Çok çok dikkkat edin evde iş yaparken bile ani kalkma eğilme ekstra yük bindiriyor belecanım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmış
Ay yağların neye faydası var kuzum ona olsun hiç sanmam.hareket ordaki kasları güçlendirmek için iyi de geliyo, ama kilo vermenin etkisini henüz yaşayamadım galiba sanki yağlarım destek oluyodu da artık bacağıma daha çok vuruyo gibi geliyo,yanlış bi sanrıdır herhalde.
Zıplayacağım dedin ama yazmadın canım :)Cherry Mom ben dün sporumu yazmış mıydıım?
Bende iyiyim cnm cok şükürGünaydın, iyiyim ben şükür. Sen nasılsıın
Bende iyiyim cnmSelam canım hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın çalışabiliyor musun sınavına
AA ben öyle bir uğradın sandım :)))Bende iyiyim cnm cok şükür
Bende iyiyim cnm
Sınava girmekten vazgeçtim cnm ondan geri döndüm foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?