Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama olsun diyet gayet guzel gidiyo, bence vermissindir kardelencim:)

Oturup calismadan bi bakayım dedim çok mesaj birikmiş, bir şeyler yazmadan çıkmayayım bari. Ananas diyetine çok özendim ben de yapicam ama heralde haftaya kalır. Bugün öğlen gene o italyan restoranına gittik bi sefer salata aldım ama çok tırt çıktı aynı paraya pizza yemek guzel olabilirdi ama diyet ağır bastı :) bu mekânın sırf pizzaları güzel o nedenle bur daha gitmem.

Leyl-i-fer tatlı seviyorsan ananas muz ezip karistirabilirsin
Bence en güzeli meksika usulü guacomole yani ananas domates kırmızı soğan Limon az acı biber zeytinyağ tuz karabiber ve kişniş
Daha kolayı da salata, marul salatalik domates kirmizi sogan avokado likon zeytinyag tuz karabiber istersen biraz ceviz

Ama en basiti kızarmış ekmek üstüne avokado yanına haşlanmış yumurta 10 numara kahvaltı

Benden size seda sayan tarzında gü nayyy dınnn
Bugün mutfakta tadilat olacak o yüzden kahvaltı tabağını hazırladım koydum dolaba hadi bakalım 2 günlük ananas diyetine bismillah

yaa resmen ananas diyeti çekti canım. Şu düzen ne güzel düzen Bugün hiç bakamadım. Dün de bugün de spor yapmadım oysa ki spor çok iyi hissettiriyor ama yarın için biraz stresliydim şu 2 gündür. Sabah duruşmam var mahkemeye çıkacağım. Gittiğim güzellik salonunda çantamdan para ve altın çaldılar. Şikayetçi oldum aradan 1 sene geçti yarın dava görülecek. Şunu bir atlatayım spora vereceğim kendimi. Yarın bana ödev ver Cherry Mom beni iyi motive ediyorsun tam görev insanıyım yaa

Gecmis olsun ve kolay gelsin

Ay kızlar mutfakta adamlar var nasıl olacak bu ananas diyeti :/// aç kalma diyeti olacak sanırım :))
Kuzum keşke nevaleleri başka bi odaya taşısaydın. Aç kalınca sonrasıkötü oluyo
Vay be 1 sene sonra dava görülüyor. İşe bak.
İnşallah zararın çok fazla değildir canım yoksa adalet yerini bulsun diye kaç yıl daha geçer bilemiyorum

Ay canım geçmiş olsun inş istediğiniz bir netice alırsınız :/
Bugün verrecektim ama madem öyle diyorsun yarın olsun :)))

Kuzum keşke nevaleleri başka bi odaya taşısaydın. Aç kalınca sonrasıkötü oluyo
İşin kısa süreceğini sanıyordum saçma sapan birşey oldu zaten diyetim yemedim yemedim akşamm yulaf yedim çok acıkmıştım yarın tam yaparım artık :)

Bu tam olarak benim haftasonu kahvaltim:)) Soyle hatta:

Ben hafta sonları aynen böyle yapıyorum. Ekşi mayalı kızarmış ekmek üzerine sürüyorum ama ben avokadonun içine zeytinyağı ve peynir de karıştırıyorum, üzerine de poşe yumurta, karabiber. Muhteşem oluyor. Normalde ekmek yemiyorum, aramıyorum. Hafta sonu eşimle kahvaltı yaptığımız zaman yiyorum.

Ay canım geçmiş olsun inş istediğiniz bir netice alırsınız :/
Bugün verrecektim ama madem öyle diyorsun yarın olsun :)))

Teşekkür ederim emniscim. yarın yapalım bugün çok stresliyim ve kafamı toparlayabilmek adına yorgun olmak istemiyorum. Şimdi duş alacağım saç kuruması faslı falan uzun sürüyor. Sabah çok erken kalkmam lazım. Uykusuz kalmayayım.

Sorma kardelencim. Nerdeyse sen olayı unutmaya yüz tutuyorsun ki dava günü geliyor.Cidden ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…