- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.721
Ama olsun diyet gayet guzel gidiyo, bence vermissindir kardelencim:)Selam kızlar.
Yine yoğun bi gün geçirdim. Kızımın sınıfında aile etkinliği günüydü. Görevli bendim. 16 çocuk uğraşmak zor yahu. Yarın da 10 Kasım hasebiyle gezi düzenlemişler. Gezide görevliyim. Bu hafta hiç spor yapamadım tartıda ne görcem çok merak ediyorum.
Bu tam olarak benim haftasonu kahvaltim:)) Soyle hatta:Ama en basiti kızarmış ekmek üstüne avokado yanına haşlanmış yumurta 10 numara kahvaltı
Ekmeği wholefoods dan aldığım bi ekmeğe benzettimBu tam olarak benim haftasonu kahvaltim:)) Soyle hatta:
Aynen ben de whole foods'dan aldim, dave's killer bread diye bisey:) Whole foods Avrupa'da da mi var, yoksa siz onceden Amerika'da miydiniz ayvacicegi?Ekmeği wholefoods dan aldığım bi ekmeğe benzettim
Benden size seda sayan tarzında gü nayyy dınnn
Bugün mutfakta tadilat olacak o yüzden kahvaltı tabağını hazırladım koydum dolaba hadi bakalım 2 günlük ananas diyetine bismillah
canım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmış
Bilmiyorum ki. Her yerim şiş sanki. Spor da olmayınca ödem atamıyorum. Bakalım ne olacak sonum.Ama olsun diyet gayet guzel gidiyo, bence vermissindir kardelencim:)
Geçmiş olsun kaptanım. Fazla kilolardan kurtulmak da beline binen yükü azaltacağı için seni biraz daha rahatlatır
Gecmis olsun ve kolay gelsinyaa resmen ananas diyeti çekti canım. Şu düzen ne güzel düzenBugün hiç bakamadım. Dün de bugün de spor yapmadım oysa ki spor çok iyi hissettiriyor ama yarın için biraz stresliydim şu 2 gündür. Sabah duruşmam var mahkemeye çıkacağım. Gittiğim güzellik salonunda çantamdan para ve altın çaldılar. Şikayetçi oldum aradan 1 sene geçti yarın dava görülecek. Şunu bir atlatayım spora vereceğim kendimi. Yarın bana ödev ver Cherry Mom beni iyi motive ediyorsun tam görev insanıyım yaa
Cherry Mom ölçülerimi aldım belden 2 cm göğüsten 1 cm incelmişim gerisi aynı
Günaydın Kızlar ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir.
@toplight
Cherry Mom
@dennisgo
@pawlover
Leyl-i-fer
@Libas7
Bugun tartildim sonuç 55.1
Kuzum keşke nevaleleri başka bi odaya taşısaydın. Aç kalınca sonrasıkötü oluyoAy kızlar mutfakta adamlar var nasıl olacak bu ananas diyeti :/// aç kalma diyeti olacak sanırım :))
Vay be 1 sene sonra dava görülüyor. İşe bak.yaa resmen ananas diyeti çekti canım. Şu düzen ne güzel düzenBugün hiç bakamadım. Dün de bugün de spor yapmadım oysa ki spor çok iyi hissettiriyor ama yarın için biraz stresliydim şu 2 gündür. Sabah duruşmam var mahkemeye çıkacağım. Gittiğim güzellik salonunda çantamdan para ve altın çaldılar. Şikayetçi oldum aradan 1 sene geçti yarın dava görülecek. Şunu bir atlatayım spora vereceğim kendimi. Yarın bana ödev ver Cherry Mom beni iyi motive ediyorsun tam görev insanıyım yaa
Ay canım geçmiş olsun inş istediğiniz bir netice alırsınız :/yaa resmen ananas diyeti çekti canım. Şu düzen ne güzel düzenBugün hiç bakamadım. Dün de bugün de spor yapmadım oysa ki spor çok iyi hissettiriyor ama yarın için biraz stresliydim şu 2 gündür. Sabah duruşmam var mahkemeye çıkacağım. Gittiğim güzellik salonunda çantamdan para ve altın çaldılar. Şikayetçi oldum aradan 1 sene geçti yarın dava görülecek. Şunu bir atlatayım spora vereceğim kendimi. Yarın bana ödev ver Cherry Mom beni iyi motive ediyorsun tam görev insanıyım yaa
İşin kısa süreceğini sanıyordum saçma sapan birşey oldu zaten diyetimKuzum keşke nevaleleri başka bi odaya taşısaydın. Aç kalınca sonrasıkötü oluyo
Bu tam olarak benim haftasonu kahvaltim:)) Soyle hatta:
Ay canım geçmiş olsun inş istediğiniz bir netice alırsınız :/
Bugün verrecektim ama madem öyle diyorsun yarın olsun :)))
Gecmis olsun ve kolay gelsin
Kuzum keşke nevaleleri başka bi odaya taşısaydın. Aç kalınca sonrasıkötü oluyo
Vay be 1 sene sonra dava görülüyor. İşe bak.
İnşallah zararın çok fazla değildir canım yoksa adalet yerini bulsun diye kaç yıl daha geçer bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?