Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen zaten halletmişsindir allah yardımcın olsun kolay gelsin

canım fazla zorlama kendini sen zaten evindekinden daha düşük kilodasın o yüzden fazla takılma tatlım

Yarın oruç tutacağım akşam yemeğini ve sahuru nasıl yapsam bilemedim. Var mı bi öneriniiz
Allah kabul etsin canım bende özendim bak.
Şimdiden kandiliniz mübarek olsun hanımlar.
Ben ramazan da sahuru yumurta,ayran peynir ekmek salata tarzında,iftarı çorba,yoğurt,yemekte ne varsa,arayıda çay meyve kuruyemiş şeklinde yapmıştım.hareket minimumdu tabi ama 3 kilo vermiştim

Evet kızlar bugün perşembe sanırım herkes spor yapıyor kimse takıma uğramamış
Birazdan gidicem pilatese amma velakin tartı benisinir ediyor.salı sabahı 400 gr eksilmiştim ogün spora gittim hali hazırda artıyım.şimdi yine gitçem ve yarın nolur muamma

***5. Takım 647. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/)
emnis (72,2/)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/)
dennisgo (70,7/)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/)

5.Takım Ortalaması:-%

ayvacicegi ( 52,5/)617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (68,4)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola

kızlar listeyi ekledim yukarıya kremsokola tatlım daha önce neden alt listeye eklemedik ki seni

Hayırlı kandiller nicelerini görelim inşallah. Ben de öyle yapayım bari tartıyı etkilemekten korktum sahurdan ötürü ama bakalım neler olcak

Olsun canım biz elimizden geleni yapalım da tartı bizden yana olmazsa o utansınn
Sen bu haftayı gayet iyi geçirdin rahat ol

Amin cümlemizinkini inşallah öyle yapayım bakalım inşallah çok acıkmam yarın
İnş canım Allah yardımcın olsun olmadı yatar uyursun akşam erken okunuyor geçer bir şekilde yarında kaptanımın dediği gibi geç bildirim yaparsın
Benimde kolum kalkmıyor o kadar yoruldum ki harç kum taş pisliği deli etti beni şimdide spora gideceğim :)

Bitti mi bari? Yarına sarkmamıştır inşallah

Birazdan gidicem pilatese amma velakin tartı benisinir ediyor.salı sabahı 400 gr eksilmiştim ogün spora gittim hali hazırda artıyım.şimdi yine gitçem ve yarın nolur muamma
Çivi çiviyi söker belki canım. Sık sık tartılmak da olumsuz etkiliyor sonuçta. Bir de belki yağ veriyorsun kas alıyorsun.. bilemiyoruz ki şu an neden artısın. Ama spordan zarar gelmez sporla gelen artı candır, hiç takılma mutlaka karşılığını alacaksın.

Olsun canım biz elimizden geleni yapalım da tartı bizden yana olmazsa o utansınn
Sen bu haftayı gayet iyi geçirdin rahat ol
Bu hafta dürüm yedim, kısır yedim, hamburger yemenin direğinden döndüm arkadaşım saolsun :) sonunda arkadaşlarımı değiştireceğim
Şimdi teyzem ve dayımlara gitmem lazım ama ben ne yapıyorum stepper tepesinde debeleniyorum. Çünkü akşam yemediğinde kocaman et yedim tam 120 gr normalde bu kilolarda avuç içi kadara geçmiş olman lazımdı ama gözüm doymuyor ki :)

Sporda biraz neşelenirsin canım unutursun tüm olumsuzluğu.. iyi eğlenceler şimdiden

Afiyet olsun dün müydü bi diyetisyenin yazısını okudum kaçamak yapmaktan korkmayın, kaçamağı tekrarlamaktan ve sık yapamaktan korkun gibi bişey yazmıştı. Sen de çok sık ve tekrarlı yapmadığına göre keyfini çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…