- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.761
canım sen zaten halletmişsindir allah yardımcın olsun kolay gelsinKaptanım kendi adıma geçen haftanın acısını çıkartacağım merak etmeyin :)))
Bugün de banyoda tadilatımız vareski bina olunca düzelt düzelt bitmiyor hep bir sıkıntı çıkıyor o yüzden giremedim foruma
eğer yarın oruç tutacaksan tatlım yarın sen kilonu akşam üzeri bildir tatlım sabahleyin sahur üzerine fazla çıkarsınYarın oruç tutacağım akşam yemeğini ve sahuru nasıl yapsam bilemedim. Var mı bi öneriniiz
canım fazla zorlama kendini sen zaten evindekinden daha düşük kilodasın o yüzden fazla takılma tatlımYarın hepimiz için güzel bir gün olur umarım geçen hafta fenaydık.. ben geçen hafta aldığımı verdim ama üstüne bir şeyler koyamadım sanki. Yarın sabah umarım bir sürpriz olur tartıda. Spor yaptım bu hafta ama yediğim için ancak bu kadar olabildi.
Evet öyle yapayım son dakikalarda tartılayımeğer yarın oruç tutacaksan tatlım yarın sen kilonu akşam üzeri bildir tatlım sabahleyin sahur üzerine fazla çıkarsın
Allah kabul etsin canım bende özendim bak.Yarın oruç tutacağım akşam yemeğini ve sahuru nasıl yapsam bilemedim. Var mı bi öneriniiz
Birazdan gidicem pilatese amma velakin tartı benisinir ediyor.salı sabahı 400 gr eksilmiştim ogün spora gittim hali hazırda artıyım.şimdi yine gitçem ve yarın nolur muammaEvet kızlar bugün perşembe sanırım herkes spor yapıyor kimse takıma uğramamış
Hayırlı kandillerAllah kabul etsin canım bende özendim bak.
Şimdiden kandiliniz mübarek olsun hanımlar.
Ben ramazan da sahuru yumurta,ayran peynir ekmek salata tarzında,iftarı çorba,yoğurt,yemekte ne varsa,arayıda çay meyve kuruyemiş şeklinde yapmıştım.hareket minimumdu tabi ama 3 kilo vermiştim
Olsun canım biz elimizden geleni yapalım da tartı bizden yana olmazsa o utansınnYarın hepimiz için güzel bir gün olur umarım geçen hafta fenaydık.. ben geçen hafta aldığımı verdim ama üstüne bir şeyler koyamadım sanki. Yarın sabah umarım bir sürpriz olur tartıda. Spor yaptım bu hafta ama yediğim için ancak bu kadar olabildi.
Allah kabul etsin canım sahurda kahvaltı en iyisi akşamda çorba salata ne yemek var ise ondan ekmeksiz şahane olurYarın oruç tutacağım akşam yemeğini ve sahuru nasıl yapsam bilemedim. Var mı bi öneriniiz
Amin cümlemizinkini inşallahAllah kabul etsin canım sahurda kahvaltı en iyisi akşamda çorba salata ne yemek var ise ondan ekmeksiz şahane olur
İnş canım Allah yardımcın olsun olmadı yatar uyursun akşam erken okunuyor geçer bir şekilde yarında kaptanımın dediği gibi geç bildirim yaparsınAmin cümlemizinkini inşallahöyle yapayım bakalım inşallah çok acıkmam yarın
Teşekkür ederim bitti şükür ancak çıktım temizliği vs yordu valla hiç sevmiyorum bu işlericanım sen zaten halletmişsindir allah yardımcın olsun kolay gelsin
Bitti mi bari? Yarına sarkmamıştır inşallahİnş canım Allah yardımcın olsun olmadı yatar uyursun akşam erken okunuyor geçer bir şekilde yarında kaptanımın dediği gibi geç bildirim yaparsın
Benimde kolum kalkmıyor o kadar yoruldum ki harç kum taş pisliği deli etti beni şimdide spora gideceğim :)
Çivi çiviyi söker belki canım. Sık sık tartılmak da olumsuz etkiliyor sonuçta. Bir de belki yağ veriyorsun kas alıyorsun.. bilemiyoruz ki şu an neden artısın. Ama spordan zarar gelmez sporla gelen artı candır, hiç takılma mutlaka karşılığını alacaksın.Birazdan gidicem pilatese amma velakin tartı benisinir ediyor.salı sabahı 400 gr eksilmiştim ogün spora gittim hali hazırda artıyım.şimdi yine gitçem ve yarın nolur muamma
Ben de hiç sevmem.. kolay gelsin canım..Teşekkür ederim bitti şükür ancak çıktım temizliği vs yordu valla hiç sevmiyorum bu işleri
Bu hafta dürüm yedim, kısır yedim, hamburger yemenin direğinden döndüm arkadaşım saolsun :) sonunda arkadaşlarımı değiştireceğimOlsun canım biz elimizden geleni yapalım da tartı bizden yana olmazsa o utansınn
Sen bu haftayı gayet iyi geçirdin rahat ol
Sporda biraz neşelenirsin canım unutursun tüm olumsuzluğu.. iyi eğlenceler şimdidenİnş canım Allah yardımcın olsun olmadı yatar uyursun akşam erken okunuyor geçer bir şekilde yarında kaptanımın dediği gibi geç bildirim yaparsın
Benimde kolum kalkmıyor o kadar yoruldum ki harç kum taş pisliği deli etti beni şimdide spora gideceğim :)
Afiyet olsunBu hafta dürüm yedim, kısır yedim, hamburger yemenin direğinden döndüm arkadaşım saolsun :) sonunda arkadaşlarımı değiştireceğim
Şimdi teyzem ve dayımlara gitmem lazım ama ben ne yapıyorum stepper tepesinde debeleniyorum. Çünkü akşam yemediğinde kocaman et yedim tam 120 grnormalde bu kilolarda avuç içi kadara geçmiş olman lazımdı ama gözüm doymuyor ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?