Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 Kk peynir domates salatalık

ara; eti form limonlu bisküvi ( yarım paket yesem pek güzel olurdu ama maalesef 1 paket yedim)

öğlen ; 3 kaşık kısır, 4 kaşık yoğurtlu kabak

ara; 1 sade kahve 1 hurma 3 badem biraz leblebi

akşam; 3 köfte kadar haşlama etnar ekşili salata

-3 lt su 2 maden suyu
- spor ; 2 saat stepper, 10 bin adım,
15 dakika Leslie 15 dakika zumba step, 15 dakika bölgesel
Cherry Mom

Spora cok takilma bence leylifercim ya. Cuma cikaaar, cumartesi iner. Onemli olan uzun vadede inmesi:)
Eger cuma cok az yedigin icin haftasonu kacamak yapiyosan bence cuma da duzenini degistirme hic.

Su cok onemli ya, burdaki doktorlar hele spor yapiyosaniz 4 litre icmelisiniz diyolar. Ben de matarami hep dolu tutup 4 litreyi bulmaya calisiyorum.

Su cok onemli ya, burdaki doktorlar hele spor yapiyosaniz 4 litre icmelisiniz diyolar. Ben de matarami hep dolu tutup 4 litreyi bulmaya calisiyorum.
Evet benim de tüm sağlık sorunlarımın başını çekiyo ama yok hele iş yapıyosam asla aklıma gelmiyo

Bana hep derlerdi de inanmazdim, bi matara alabilirsin pawlovercim cok ise yariyo. Gozunun onunde o suyu gorunce zorla iciyosun susamasan da.
Ev matara kaynıyo bu sefer olcak diye evi mataraya boğdum ilk bi kaç gün belki bi hafta süper gidiyorum sonra yine aynı klasik ben

Ev matara kaynıyo bu sefer olcak diye evi mataraya boğdum ilk bi kaç gün belki bi hafta süper gidiyorum sonra yine aynı klasik ben
Ay o zaman bilemedim, en parlak fikrim buydu:)) Kendinle falan yaris ne biliyim, liste tut dun 4 bardak icmisim bugun onu gecmem lazim gibi gibi

Selam kızlar.
Yine yoğun bi gün geçirdim. Kızımın sınıfında aile etkinliği günüydü. Görevli bendim. 16 çocuk uğraşmak zor yahu. Yarın da 10 Kasım hasebiyle gezi düzenlemişler. Gezide görevliyim. Bu hafta hiç spor yapamadım tartıda ne görcem çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…