- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.701
Ben de çok imreniyorum ama denesem kesin bi yerimi kırarım
Ben bir yerimi kıracak kıvama bile gelemem öyle yere yapışırım :))Ben de çok imreniyorum ama denesem kesin bi yerimi kırarım
ama 2 hafta listeye giremiyorsunBende iyiyim cnm cok şükür
Bende iyiyim cnm
Sınava girmekten vazgeçtim cnm ondan geri döndüm foruma
aboooo bunu nasıl yapıyorlar
Hoşgeldin canımGünaydın Kızlar ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir.
toplight
Cherry Mom
dennisgo
pawlover
@Leyl-i-fer
@Libas7
Bugun tartildim sonuç 55.1
Yer çekimine direniyor resmen :)aboooo bunu nasıl yapıyorlar
Hehehe valla yapiyorum ben bunlari, sirf boyle havali hareketler yapabilmek icin yogaya basladim zamanindaBen bir yerimi kıracak kıvama bile gelemem öyle yere yapışırım :))kremsokola yaparsan sen yaparsın :))))
Tebrikler ciddenHehehe valla yapiyorum ben bunlari, sirf boyle havali hareketler yapabilmek icin yogaya basladim zamaninda
Spora cok takilma bence leylifercim ya. Cuma cikaaar, cumartesi iner. Onemli olan uzun vadede inmesi:)Selamlar
Spor un ertesi günü tartıda fazla çıktığımı gördüm bugün.işin kötüsü perşembe sporu cumayı etkiliyo.az yiyip yürüyüş yapıp tartılmam 3-4 ü buluyo ve çok acıkıyorum cumadan dolayı kaçamak A yöneliyorum ve haftasonunu da tetikliyo.zincirleme kaxa gibi.ne yapucağumı düşğnüyorum şu an
Su cok onemli ya, burdaki doktorlar hele spor yapiyosaniz 4 litre icmelisiniz diyolar. Ben de matarami hep dolu tutup 4 litreyi bulmaya calisiyorum.İyi akşamlaar
menüm
sabah
Soğanlı omlet
3 ceviz
Peynir
Domates
1 tk nar
1 dilim ekmek
öğlen
Yarım elma
Yarım ayva
ara
Süt
akşam
karnabahar yemeği
Yoğurt
su hiç içmedim galiba
Sporu yine sonra yazayım
Evet benim de tüm sağlık sorunlarımın başını çekiyo ama yok hele iş yapıyosam asla aklıma gelmiyoSu cok onemli ya, burdaki doktorlar hele spor yapiyosaniz 4 litre icmelisiniz diyolar. Ben de matarami hep dolu tutup 4 litreyi bulmaya calisiyorum.
Ev matara kaynıyoBana hep derlerdi de inanmazdim, bi matara alabilirsin pawlovercim cok ise yariyo. Gozunun onunde o suyu gorunce zorla iciyosun susamasan da.
Ay o zaman bilemedim, en parlak fikrim buydu:)) Kendinle falan yaris ne biliyim, liste tut dun 4 bardak icmisim bugun onu gecmem lazim gibi gibiEv matara kaynıyobu sefer olcak diye evi mataraya boğdum ilk bi kaç gün belki bi hafta süper gidiyorum sonra yine aynı klasik ben
Bunu denemedim bir de bunu deniyimAy o zaman bilemedim, en parlak fikrim buydu:)) Kendinle falan yaris ne biliyim, liste tut dun 4 bardak icmisim bugun onu gecmem lazim gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?