- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.901
Tam bi gece kusuyum normalde de, sabahlari erken kalkip okula gitmeden yoga yaptigim icin aksamlari erken yatmaya alistiriyorum kendimi yavastan:)Ben de yeni uyandım, canım köpeğim tuvaletini tutamamış. Hoş bi çamaşır suyu kokusuyla günaydın dedim kendimeben asla 12den sonraya oturamıyorum evdeysem iyi dayanabiliyosan, çok kıskandım
Tebrik ediyorumDogru tabi koruma zor, o yuzden biraz dusuk tutayim da artma payi olsun dedim:) Neyse bakalim pazar gunu fitness antrenoru de biseyler soyler. Yaglar gitsin de kilo azalmasa da olur:))
Bekarken ben de tam bi gece kuşuydum 2-3 saatlik uykuyla dağları bile delebilirdim ama artık asla uykumu alamıyorum. Belki de ilaçlardandırTam bi gece kusuyum normalde de, sabahlari erken kalkip okula gitmeden yoga yaptigim icin aksamlari erken yatmaya alistiriyorum kendimi yavastan:)
Sabah olmasa da en geç öğlen yaz bence çünkü sonra geç kalıyosun canım.toplight çıkmadan paylaşıyo listeyi o yüzden.Çok özür diliyorum sabahtan yazmıyayım öğleden sonra yürüyüş yapıyorum ya daha da inmiş olur kilom diyorum o zaman yazayım bugün de kandildi gelen gidenden telefonu bile elime alamadım bundan sonra sabah uyanınca tartılıyorum zaten hemen yazacağım
takım kuralları gereği öğleyin 12 ye kadar kilo paylaşmak zorundasınız özel durumlar hariç ama bu kusura bakma canım sende haftalardır ya son dakika paylaşım yaptın ya da yapmadın bu hafta senden kurallara uymanı isteyeceğim ve 12 ye kadar bildirim yapmanı istiyorum kusura bakma tatlım liste kere en son yazma saati 8 ken sen akşam 10 da kilo bildirimiyle geliyorsun bu hafta kuralları uymaduğın takdirde kuralları uygulamak zorunda kalacağım sanırım sana yeteri kadar müsamaha gösterdikHayırlı kandiller kızlar gelen giden bugün hiç telefonu elime alamadım şimdi misafirleri uğurladım 72.8 im çok geç oldu kusura bakmayın
Aleyküm selam canım
Bende öyleydim valla şimdi daha çok yoruluyoruz bence ondan devamlı koltukta yaşlılar gibi uyukluyorum sonra emrenin karnıma hoplamasıyla ölümlerden dönüp uyanıyorum :)))Bekarken ben de tam bi gece kuşuydum 2-3 saatlik uykuyla dağları bile delebilirdim ama artık asla uykumu alamıyorum. Belki de ilaçlardandırYa da yaşlanıyorumdur ama özlüyorum o gece oturmalarını, daha kendine dönüyomuşsun gibi geliyo oturabiliyorken benim yerime de bol bol otur
Bencede mentörlük yap bize vallaTebrik ediyorumkremsokola Olayı bitirdiysen sen bize antrenörlük yap bence bundan sonra. Koçluk yapmaya başla grupta, motivasyona ihtiyacımız var sayın koçum
Harikasın canım çoktan hak ettin afiyet olsun..Ailem bendeki değişime baya şok oldu hoşuma gitti ve 1 dilim keki gömdümkesin yine lanet 72 ye çekildi kilom sporda yapamıyorum çok dikkat etmem lazım
Trip atasım var şu ara sanaCanım çok özür diliyorum
Ayyyy çok zor işiinnnn eyvah :)))Harikasın canım çoktan hak ettin afiyet olsun..
Bende browniye düştüm çıkamıyorum. Yarın da yiyeceğim muhtemelen. Diğer öğünlerle dengelemeye çalışıyorum şu an spor yapamıyorum çünkü. Sadece yürüyüş var. Pastacı kardeşin varsa ve sır gibi sakladığı bir tarifi varsa buldun mu gömeceksin :)
Şu an yeğenim de kinder verdi. Ona baka baka ağlıyorum :)
Ay yok ne bitirmesi daha 6 pack cikaricamTebrik ediyorumkremsokola Olayı bitirdiysen sen bize antrenörlük yap bence bundan sonra. Koçluk yapmaya başla grupta, motivasyona ihtiyacımız var sayın koçum
Ay yaparim tabi ama yanarsiniz bence bakin
Ay yaparim tabi ama yanarsiniz bence bakinSabah aksam spor yapariz beraber:))
Olabilir ben de ayakta uyuyorum sürekliBende öyleydim valla şimdi daha çok yoruluyoruz bence ondan devamlı koltukta yaşlılar gibi uyukluyorum sonra emrenin karnıma hoplamasıyla ölümlerden dönüp uyanıyorum :)))
Beni bi dovun kismina guldum:)) Gecen grupta mi yazildi baska bi yerde mi okudum bilmiyorum ama biri yazmisti "Onemli olan kacamak yapmak degil, kacamaklarin surekli olmasi diye". Moralini bozma hedefe kilitlen pawcim, cumaya daha cok var:)Çok kötü şeyler yaptımdışardaydık hamburgerdi, biraydı, patates kızartmasıydı zincirleme kaza yaptım Tüm bunlara karşın spor söylemek isterdim ama o da yok beni bi dövün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?