Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta sporun karşılığını aldığım bir hafta oldu :)

Menüm;
Sabah ; 2 kaşık cranberry 3 ceviz sade kahve

öğlen ; 1 porsiyon Urfa, yarım lavaş ve salata ile

ara; 1,5 dilim browni 1 maden suyu

akşam; 4 köfte kadar haşlama tavuk salata

ara: 1 maden suyu

-dışarıda olduğun için su henüz yarım litre ve cidden çok susadım. Akşama kadar kapatacağım açığı

***5. Takım 647. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/74,8/0,1/%0,13)
emnis (72,2/71,5/0,7/%0,48)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/) sabit
dennisgo (70,7/68,5/2,2/%3,11)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/50,6/0,2/%0,39)

5.Takım Ortalaması:%0,685

ayvacicegi ( 52,5/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (68,4/70/-1,6/%-2,34)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola

kızlar şu ana kadar beklediğimiz halde gelmedi libas o yüzden onsuz ekliyorum

balpamuk bende de regl acayip odem yapiyo, 4-5 gun oncesinden basliyo odem

Regl e yakın gerçekten inanılmaz şişiyorum ama bunu bile bile her defasında mıralim bozuluyor. Regl geçince puff diye sönüyorum resmen. Zaten kendim de hissediyorum o şişkinliği. Biliyorum su tutuyor vücudum ama yine de bir panik halindeyim işte moralim bozuluyor hemen Bir de hamilelik haricinde hayatımda hiç 70 görmedim. En fazla 68’e çıkardım. Bu durum da çok moralimi bozdu.

Motivasyonun için teşekkürler Şahnurcum. Aynen devam ediyorum. Umarım bir an önce olup biter şu regl. Bir de bahsettiğim gibi şu spirali taktırdığımdan beri daha da bir ödemliyim sanki. Ben mi öyle düşünüp büyütüyorum ama cidden sanki ondan sonra daha şiş daha ödemliyim...

bu arada senden rica edeceğim yarın sabah tekrar tartılırmısın uykusuzluk bende fena ödem yapıyor çünkü

Kesinlikle katılıyorum uykusuzlukta çok ödem yapıyor. Nasıl olabilir yani dimi? İnanamadım tartıya... Normalde fotoğraf çekip atarfım biliyorsun, nasıl sinirim bozuldu bir inişim var karaları bağladım resmen

sakın bozma moralini

Çok üzgünüm gerçekten zaten ekip ortalaması kaçtır kötü gidiyor L Libas7 valla ayıp oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…