Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle not almışım ben hedef 58 59 :)) bu iş kötüye gitmesinde çok zayıf olmazmısınn boyuna göre korumaya geç bence o da en az vermek kadar zor hatta belki daha zor
Dogru tabi koruma zor, o yuzden biraz dusuk tutayim da artma payi olsun dedim:) Neyse bakalim pazar gunu fitness antrenoru de biseyler soyler. Yaglar gitsin de kilo azalmasa da olur:))

Hayırlı kandiller kızlar gelen giden bugün hiç telefonu elime alamadım şimdi misafirleri uğurladım 72.8 im çok geç oldu kusura bakmayın

cuma günleri mesaiden sonra listeyi düzeltmem zor olduğu için liste işi mümkün olduğunca erken olsun istiyorum ama maalesef olmuyor bu konuda biraz hassasiyet istiyorum libas cım
Çok özür diliyorum sabahtan yazmıyayım öğleden sonra yürüyüş yapıyorum ya daha da inmiş olur kilom diyorum o zaman yazayım bugün de kandildi gelen gidenden telefonu bile elime alamadım bundan sonra sabah uyanınca tartılıyorum zaten hemen yazacağım

Valla ben cok iyiyim pawcim sen nasilsin? Uykum geldi cuma cuma 12'den once yatmiyim bari diye dayanmaya calisiyorum:))
Ben de yeni uyandım, canım köpeğim tuvaletini tutamamış. Hoş bi çamaşır suyu kokusuyla günaydın dedim kendime ben asla 12den sonraya oturamıyorum evdeysem iyi dayanabiliyosan, çok kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…