- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.881
Benim yag olcumu de pazar, cikan sonuca gore daha planli bi agirlik programina gecmek istiyorum.Unutmaxsam bi yağ ölçümü yaptırıcam bende, bakalım verdiğim 8_9 kilonun ne kadarı yağ böylece kas aldımmı onuda görürüm
Süpersin yaa e senin hedef 59du zatenHellooo, super bir kilo bildirimiyle geliyorumtoplight Cherry Mom
60.6/59.6/1.0/%1.65
Mutlu kandiller ayrica
oyy muhteşem canımHellooo, super bir kilo bildirimiyle geliyorumtoplight Cherry Mom
60.6/59.6/1.0/%1.65
Mutlu kandiller ayrica
Oyle miydi hedef? Yuksek tutmusum o zaman, hemen dusureyimSüpersin yaa e senin hedef 59du zaten ♥vay arkadaş kız 1 haftada bitirdi olayı bizim ver ver bitmiyor ne çok mal varlığımız varmış
Öyle not almışım ben hedef 58 59 :)) bu iş kötüye gitmesinde çok zayıf olmazmısınn boyuna göre korumaya geç bence o da en az vermek kadar zorOyle miydi hedef? Yuksek tutmusum o zaman, hemen dusureyimYeni hedef 57.5 olsun hadi bakalim:)
Dogru tabi koruma zor, o yuzden biraz dusuk tutayim da artma payi olsun dedim:) Neyse bakalim pazar gunu fitness antrenoru de biseyler soyler. Yaglar gitsin de kilo azalmasa da olur:))Öyle not almışım ben hedef 58 59 :)) bu iş kötüye gitmesinde çok zayıf olmazmısınn boyuna göre korumaya geç bence o da en az vermek kadar zorhatta belki daha zor
Dışardaydım tartılmadım tekrar o yüzdenİftara yakın daha da inerdi belki tartıldnmı tekrar
Çok özür diliyorum sabahtan yazmıyayım öğleden sonra yürüyüş yapıyorum ya daha da inmiş olur kilom diyorum o zaman yazayım bugün de kandildi gelen gidenden telefonu bile elime alamadım bundan sonra sabah uyanınca tartılıyorum zaten hemen yazacağımcuma günleri mesaiden sonra listeyi düzeltmem zor olduğu için liste işi mümkün olduğunca erken olsun istiyorum ama maalesef olmuyor bu konuda biraz hassasiyet istiyorum libas cım
Canım çok özür diliyorum
Valla ben cok iyiyim pawcim sen nasilsin? Uykum geldi cuma cuma 12'den once yatmiyim bari diye dayanmaya calisiyorum:))Günaydınlaaaarnabersiniz canımlar?
Ben de yeni uyandım, canım köpeğim tuvaletini tutamamış. Hoş bi çamaşır suyu kokusuyla günaydın dedim kendimeValla ben cok iyiyim pawcim sen nasilsin? Uykum geldi cuma cuma 12'den once yatmiyim bari diye dayanmaya calisiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?