Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
bu sabah da 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım ama şu ara hep su böreği ve tatlıyla beslendim
taziyeye gelenler hep bu tarz şeyler getirdiler, yemek de geldi ama yemek yemeye pek zaman olmadı
kilo almadım ama dengem bozuldu, bi kaç gün içinde toparlarım sanırım kendimi
bide gitmeden hastaydım dün yine nüksetti, bademciklerim yine şişti :((

hoşgeldin canım geçmiş olsun
inşallah toparlarsın kendini
havalardan mıdır nedir insanın canı hiç bişey istemiyo

günaydın takımcığım naşılşınız bugün ben iyiyim tek problem istanbulda yağmur var ve yağmurlu hava uyku yapıyor bana geçer ama gün içinde hala diyete giremedim aşure yemeye devam biter bitmez ilk işim uzun vadeli bir diyete geçiş olacak herkezi çok çok öpüyrum işlerime bakayım geçmişide okuyabilirşem okuyayım tekrar yazarım herkeze kolay gelşin .

bırak artık aşureyi falan bi an önce toparla kendini
en kısa sürede dön takıma:57:

hoşgeldin canım geçmiş olsun
inşallah toparlarsın kendini
havalardan mıdır nedir insanın canı hiç bişey istemiyo

sağol canım çok teşekkürler
yavaş yavaş toparlıcam başka çare de yok, hayat devam ediyor işte
benimki yorgunluktan ama havanın da etkisi vardır sanırım

kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
bu sabah da 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım ama şu ara hep su böreği ve tatlıyla beslendim
taziyeye gelenler hep bu tarz şeyler getirdiler, yemek de geldi ama yemek yemeye pek zaman olmadı

hoşgeldin canım,tekrar tekrar allah sabır versin sana canım.sevindim döndüğüne

günaydın kızlar:27:
kasvetli bi istanbul sabahı var
tam uyku modu ayaklarım yere yapıştı işe gelmemek için:19:

valla bursada aynen öle canım.benimde hep yatasım geldi :(

kızlar bende yılbaşı mağdurlarındanım biliyosunuz :(
dün güzelce başladım yine sağlıklı beslenme programıma ama kahretsinki şu geceler uzun ya otururken insanın canı bişiyler istiyo.hele bide kocalar da yanında yemiyolarmı :(
bende dün azcık cips yedim yemekten sonra :(

begümcüm ben yemeğe gidiyorum canım
sana da afiyet olsun şimdiden
öğleden sonra görüşürüz inşallah

canım cips ve suzuk olmasymış daha iyi olurmuş sanki :)) geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir canım
BENCEDE AMA AKSAM AC KALINCA ESIMDE CIPS ISTEDI BENDE DAYAMAYIP MINIK BIR KASE YEDIM SUCUGA GELINCE BEN ZATEN FAZLA ET TÜKETMEYEN BIRIYIM O YÜZDEN ET YEMEGE CALISIYORUM :59::59: INS OLMAZ CIYERLERINI ÜSÜTMÜS BIRAZ ILAC VERDI CNM
canım senanaz ve esw izinli şu anda diğer arkadaşlarda tatil sendromundan kurtulamadılar galiba ama gelirler merak etme

INS CNM BEKLIYORUM :66::66::66:[/QUOTE]

çok dikkat et canım bebğine tam salgın havası çünki benim kızda rahatsızdı şükür atlattık ödüm kopuyor tekrarlıycak diye

öğle yemeği olarak kahvaltı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az omlet
6 zeytin ( yedikten sonra farkettim 6 tane olduğunu )
1 kk light peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 yarım ceviz( kırık kırıktı, o yüzden tam sayı veremiyorum )
2 kuru kayısı
salatalık
hafta sonu yediğim tatlı ve böreklerin acısı çıkıyor, iştahnım açılmış, habire bişiler yiyesim geliyo ama tutuyorum kendimi
bu haftaya kadar tuttum, bundan sonra da tutabilirim kendimi, yemicem işte

Günaydın arkadaşlaaaarrrr...

Tatil modu bitti valla bende, dün çok yoğun bi şekilde haftaya başladım, bugün de biraz yoğunluk olacak, ancak toparlıyorum geçen haftadan kalan işleri..

Dünkü menüm:

Sabah : 1 adet poğaça
Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase salata, 3 kaşık tavuk sote
Akşam: 3 kaşık bezelye, 3 kaşık salata

Aralarda da tuzlu bisküvim vardı, 1er adet yedim sadece :)
günaydın canım hoşgeldin keşke poaça yerine ekmek yeseydin daha iyi olurdu poaçada daha çok kalori var malesef
kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
hoşgeldin canım arkdaşım tekrar başın sağolsun sen iyileşemedinmi daha dikkat et kendine canım yemeği takma kafana sen toparlanırsın evelAllah sana güveniyorum ben
günaydın kızlar:27:
kasvetli bi istanbul sabahı var
tam uyku modu ayaklarım yere yapıştı işe gelmemek için:19:
ayy canım ben bugün saat 10 buçukta zor kalktım yatak sıcacıık :)))))
kızlar bende yılbaşı mağdurlarındanım biliyosunuz :(
dün güzelce başladım yine sağlıklı beslenme programıma ama kahretsinki şu geceler uzun ya otururken insanın canı bişiyler istiyo.hele bide kocalar da yanında yemiyolarmı :(
bende dün azcık cips yedim yemekten sonra :(
azim ve kararlıklık begüm boşver onları tamam ye ama kalorisiz şeyle ye meyve yiyebilirsin yoğurt yiyebilirsin ama onlardan uzak dur

allah aşkına 11 kişilk bi takımdan sadece bu kadarımızmı buraya geliyor yaaaa çok karamsar oldum artık kızlar neden böyle olduk en azından günde bi kere girse herkes yine canlı oluruz lütfen arkadaşlar lütfen

Slm kızlar kızımın bu gün aşısı vardı anca gelebildim herkes iyimi geçmişi bi okuyayım tekrar gelirim bu arada henüz kimsecikler yok

kızlar hepinize günaydın
döndüm ben

hoş geldin cnm geçmiş olsun tekrar sen kısa sürede toplarsın canım kendini:70::70:

[ı]kizlar burasi aktif deyilmi yaauuuuuuuuw kimse yok ne zaman girsem tek basima kaliyorum :59::59::59:[/ı]

canım takımımızı övmek gibi olmasın ama çok hareketli bi takımızdır işte rahatsızlıklar hastalıklar olunca e bide tatil sendromu falan inş en kısa sürede toparlanacaz

öğlen yemeği yemeyi unuttum ben
biraz badem yemiştim atıştırmalık
öğlende 1 elma ve mandalina yiyince tıkandım şimdi

Son düzenleme:
allah aşkına 11 kişilk bi takımdan sadece bu kadarımızmı buraya geliyor yaaaa çok karamsar oldum artık kızlar neden böyle olduk en azından günde bi kere girse herkes yine canlı oluruz lütfen arkadaşlar lütfen

genel bi sohbet havasını kuramadık sanki kızlar
hep diyet hep ne yedik ne içtik bi süre sonra sıkıyo olabilir mi acaba

Back
X