Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi akşamlar kızlar hepinizin yazdıklarını okudum gayet haklısınız ve yeni gelen arkadaşında gittiğini görünce gerçekten çok çok üzüldüm amonranın yorumuna sert demişsiniz ama vallahiben ondan daha sert cümleler kurmamak için susuyorum birşey demiyorum özür dilerim hepinizden ama çok kırgınım gerçekten sizlere bir önerim var kızlar eğerki kaptan olmaya aday bi arkadaş varsa ben normal üye olmak istiyorum artık sürekli söylenen koca karılara döndüm :((( normal kuralların dışında sadece kendi takımımız için bazı kurallar koymamız gerekiyor öncelikle tüm üyelerimize soruyorum ;
gerçekten bu takımda olmak istiyormusunuz ?
kilo vermeyi gerçekten istiyormusunuz ?
ve tüm üyelerimizin buna bir cevap vermesini istiyorum ve arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum yazın takım içerisinde ki kurallarımızı belirleyelim mesela bir üye 1 günden fazla uğramamazlık yapınca diskalifiye olsun yada şu kadar zamanda şu kadar kilo vermeyi başaramayan diskalifiye olsun yada ne bilim işte devamı gelir hepinizden öneri ve cevap bekliyorum

ilk olarak kaptan olmak isteyen arkadaşımızı arıyorum
sonrasında herkes bir şey önersin kurallarla ilgili kendi kural defterimizi oluşturalım kızlar
hadi bakalım kim neler önerecek artık bu kadar tembellik yeter ve dediklerinize katılıyorum kızlar sadece diyet çok sıkıcı oldu muhabbet yok inanın bende sıkıldım hep diyet mevzusundan birazda stres atıp rahatlıyacağımız yer olsun burası

herkese iyi akşamlar kızlar hepinizin yazdıklarını okudum gayet haklısınız ve yeni gelen arkadaşında gittiğini görünce gerçekten çok çok üzüldüm amonranın yorumuna sert demişsiniz ama vallahiben ondan daha sert cümleler kurmamak için susuyorum birşey demiyorum özür dilerim hepinizden ama çok kırgınım gerçekten sizlere bir önerim var kızlar eğerki kaptan olmaya aday bi arkadaş varsa ben normal üye olmak istiyorum artık sürekli söylenen koca karılara döndüm :((( normal kuralların dışında sadece kendi takımımız için bazı kurallar koymamız gerekiyor öncelikle tüm üyelerimize soruyorum ;
gerçekten bu takımda olmak istiyormusunuz ?
kilo vermeyi gerçekten istiyormusunuz ?
ve tüm üyelerimizin buna bir cevap vermesini istiyorum ve arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum yazın takım içerisinde ki kurallarımızı belirleyelim mesela bir üye 1 günden fazla uğramamazlık yapınca diskalifiye olsun yada şu kadar zamanda şu kadar kilo vermeyi başaramayan diskalifiye olsun yada ne bilim işte devamı gelir hepinizden öneri ve cevap bekliyorum

ilk olarak kaptan olmak isteyen arkadaşımızı arıyorum
sonrasında herkes bir şey önersin kurallarla ilgili kendi kural defterimizi oluşturalım kızlar
hadi bakalım kim neler önerecek artık bu kadar tembellik yeter ve dediklerinize katılıyorum kızlar sadece diyet çok sıkıcı oldu muhabbet yok inanın bende sıkıldım hep diyet mevzusundan birazda stres atıp rahatlıyacağımız yer olsun burası

beni yanlış anlamadığın önce teşekkür ederim canım
gerçekten çok üzüldüm kalp kırmak için söylemedim yazdıklarımı
kimse kırılmasın takımın iyiliği için dile getirdim bunları
sen kaptanlığı layıkıyla yapıyosun da bizler layıkıyla katılımcı olabiliyo muyuz sorun bu
ben bu takım da kalmak ve kilo vermek istiyorum

beni yanlış anlamadığın önce teşekkür ederim canım
gerçekten çok üzüldüm kalp kırmak için söylemedim yazdıklarımı
kimse kırılmasın takımın iyiliği için dile getirdim bunları
sen kaptanlığı layıkıyla yapıyosun da bizler layıkıyla katılımcı olabiliyo muyuz sorun bu
ben bu takım da kalmak ve kilo vermek istiyorum

yanlış anlıyacak bişi yokki gerçekleri dile getirmişsin kesinlikle katılıyorum msana
kural oluşturalım diyorum kendi kurallarımızı herkes bişey önersin 5. takım kural defterini oluşturalım iyi olmazmı ?

bence de oluşturalım kuralları hep beraber belirleyelim
mesela dediğin mantıklı herkes hergün uğramaya çalışsın
paylaşımlar sadece diyet listelerinden ibaret olmasın gibi

bütün kızlar cevaplasın ona göre maddeler belirleriz hep beraber siz şimdiden olmasını istediğiniz maddeleri yazın ben not alayım

benim tek sorunun paylaşımda bulunamamak
dost ortamı sohbet ortamı olsun istiyorum
mesala öyle topikler var ki benim takıldığım yazmaktan keyif aldığım
bi gün biri gelmese ne oldu diye derdine düştüğüm
burda sanal da başlayıp reele dönen o kadar çok arkadaşlığım var ki benim
ama burda bu sadece bi hayal gibi
kimsenin kimseden haberi yok
istiyorum ki daha sıcak bi ortam olsun

düzenli bir şekilde gelinse olur zaten ama sanki bi an yönce listemi yazıp çıkayım kurtulayım der gibi yiz
bu sefer madde madde kural belirliyecez ve uymayan arkadaşlar ne yazıkki diskalifiye olacak

düzenli bir şekilde gelinse olur zaten ama sanki bi an yönce listemi yazıp çıkayım kurtulayım der gibi yiz
bu sefer madde madde kural belirliyecez ve uymayan arkadaşlar ne yazıkki diskalifiye olacak

süpersin kaptan
evet bazen ben bile öyleyim inan çünkü
kimse yok sohbet yok
ama keyifli olsa eğlensek bak kimsenin gidesi geliyo mu
böylesi daha zevkli olucak eminim

evet arkadaşlar aslında çok haklısınız hani ben bu konunun üzerine düşersek gerçekten düzelecene inanıyorum ve şu andan itibaren pc den ayrılmıyorum hepinizi bekliyorum ve toplanıp bu konu hakkında gerçekten cididiyetimizin konuşulmasını istiyorum gülsümcüm bu arada sen takıma ve kaptanlığa çok yakışıyosun bırakmamanı rica ediyorum

evet arkadaşlar aslında çok haklısınız hani ben bu konunun üzerine düşersek gerçekten düzelecene inanıyorum ve şu andan itibaren pc den ayrılmıyorum hepinizi bekliyorum ve toplanıp bu konu hakkında gerçekten cididiyetimizin konuşulmasını istiyorum gülsümcüm bu arada sen takıma ve kaptanlığa çok yakışıyosun bırakmamanı rica ediyorum

bence de bırakmamalı
sorun kaptan da değil ki biz de

kesinlikle bende buradayım bu akşam bi karara varalım inşallah ama canım bu durumda kaptan olunca ben kendimi çok kötü hissediyorum acaba benmi yapamıyorum diyorum

lütfen kızlar toplanıp bu konuyu bi konuşalım gerçekten benide üzmeye başladı bide takımı bırakan arkadaşı görünce üzüldüm

kesinlikle bende buradayım bu akşam bi karara varalım inşallah ama canım bu durumda kaptan olunca ben kendimi çok kötü hissediyorum acaba benmi yapamıyorum diyorum

sen ne yapıcan zorla evlerimize kadar gelip pc başına oturtacak değilsin
insanların içinde olacak biraz
yoksa sen didin dur sana haksızlık

sen ne yapıcan zorla evlerimize kadar gelip pc başına oturtacak değilsin
insanların içinde olacak biraz
yoksa sen didin dur sana haksızlık

ay elif güldürdün beni akşam akşam aslında iyi fikir bi dedktör uygulayalım dürtme düğmesi olsun gelmeyeni bi titretiriz anında gelir :60::60::60:

hadi kızlar nerde kaldınızzzzzzzzz bu gün bu sorunu aşmamız lazım gülsümcüm bu arada sana bişiy sorcam sohbet ortamı yaratmak için kısaca konuşmamamız gereken yani yasak olan konular varmı mesela diğer takımlarda ben bi ara her konu üzerine konuştuklarını görmüştüm cinsellik bile vardı konularında ama bana biraz abartı gelmedi değil veyada onların samimiyeti o derece ilerlemiş benim sormak istediğim mesela bugün işgünümde şöyle bi durum yaşadım gibisinden olabilirmi

inşallah öyledir canım bu arada kurallar için sizde madde belirleyin yazın hep beraber karar veririz

cnm bencedegünlük pc oturmayan arkadaşımız diskalifiye olsun tabi biraz sert olcak ama en azından1 hafta denemek lazım derim ben(ay düşünsene 1 hafta sonra hepimiz diskalifiye oluyormuşuz bi tek sen kalıyomuşun pc başında:60::60::60::60::52::86:

cnm bencedegünlük pc oturmayan arkadaşımız diskalifiye olsun tabi biraz sert olcak ama en azından1 hafta denemek lazım derim ben(ay düşünsene 1 hafta sonra hepimiz diskalifiye oluyormuşuz bi tek sen kalıyomuşun pc başında:60::60::60::60::52::86:

ben hergün pc bşındayım iş sebebiyle bazen dış görevde olunca gündüz giremiyorum
onu da idare ediyosunuz zaten akşamları geldiğimde

Back
X