Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Giremedim iki günlük menü paylaşıp kaçacağım..

Dünkü menüm ;
Sabah ; 1 dilim ekmek 2 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık

Ara; 1 kahve 1 dilim browni

Öğlen; 100 gr döner salata

Ara; 1 maden suyu, 3 ceviz

Akşam ; 1 yağsız tost

Ara; 1 maden suyu

-2 lt su
15 bin adım Cherry Mom

Bugünkü menüm;

Sabah; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet, 1 kk peynir domates salatalık 5 zeytin

Öğlen ; 8 kaşık etli patlıcan, 4 kaşık yoğurt

Ara; 2 mandalina 7 badem

Akşam; 1 lahmacun 1 ayran

Ara; 1 maden suyu

- 1,5 lt su ( yatana kadar 2 yapacağım)
- 2 bin ip, 30 dakika bölgesel 20 dakika futbol 14 bin adım Cherry Mom

Canım
Cumartesi Pazar satranç turnuvasındaydık sadece yürüyüş yaptım. Bugün spora döndüm tekrar. Ama yeğenim hasta onu çok yormamamak için kısa oynuyoruz ben spor yapıyorum sabah o okuldayken.

Aldım ödevi, yarin yapmaya çalışacağım. aslında hee gün yürüyorum ama yazamadım bu hafta hiç. Bugün adimsayarla çıktım, dışarısı kar buz 10107 adım var. Menü yazmaya başlayacağım yarın yine, bugün maalesef biraz diyet dışı işler oldu

günaydınlarrrr
kızlar maalesef yorgun argın ben geldim dünden beri büyük oğlan kusup duruyor gece acile götürdüm serum takıldı uykusuzum keyifsizim

Ay Şahnur kov şu negatif enerjiyi. Çok çok geçmiş olaun yaa çok üzüldüm....

Benim keyifler cok yerinde. Bugun burda resmi tatil, gec kalktim kahvaltimi sporumu yaptim cok huzurluyum Aksama da spor var, kendimi asicam sporda:)
Oh en güzeli benim de bacaklar pert duşa girmeye bile üşendim totomu kaldıramadım hala matta yatıyorum daim olsun huzurların

Geçmiş olsun kardelelen321 vazgeçme bizden devam et :)

kardelelen321 bizi birakma ya, sporsuz diyete devam edersin gene kilo verirsin:) Diyeti de cok siki yapmazsin misafirler varsa, herseyden az az yemeye calisirsin
Çok tatlısınız siz yaaa .
Haklısınız canlarım. Böyle gidersem dönüş çok zor. Sporsuz bakalım nasıl olacak. Şokola gibi yogaya sarayım biraz. Ara sıra leslie. Tabi bi de tartı almam lazım bi an evvel.
Aaa ben neden yalnız bırakayım kuzum sadece misafirler var ya çok elime tel alamıyorum özlemişim.bazen giriyorum okuyorum tam birşey yazıcam emre elimden telefonu kapıyor
Bende de aynı canım. Okuyorum okuyorum, bir sürü de alıntı alıyorum bişey çıkıyo yazamıyorum. Mesela bu mesajı 3 saattir yazmaya çalışıyorum. Alıntıladım şu an fırsat bulup yazıyorum

Sokola tam bir yoga manyagi:)) Benim belim cok problemli, 1 sene ara verdim yogaya resmen belimi elime aldim Sozun ozu yoga candir

Seni seviyoruz ve bırakmanı istemiyoruz çabanı gördük kilo verişini gördük nasıl göz yumabiliriz tartı marketlere bile geliyor devamlı ya ben çok gördüm takip edersin yada internetten alırsın cumaya kadar raaht gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…