Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takım olarak seni izne ayırmamaya karar verdik sen hemen tartı al şekerim bugün

helal sana şokolam yaaa

Eveeet hep beraber gaza gelelim, cilginca spor yapalim Ben kendi kendime gaza geldim bugun Ama cocuk isi baska tabi, siz zaten ayri bi spor yapiyosunuz onlarla, hem fiziksel hem zihinsel:))

dün akşam 8 de sızmışım artık yorgunluktan anlaşılan benim sıpalar beni fena kullanıyorlar
Banada öyle geliyor kaptanım ya özellikle büyük çocuğunuz size destekçi olmalı şu benim oğlan bile benden su istediğinde kalkıp vermiyorum suluğun mutfakta gidip al diyorum sırf alışmasınn öyle önüne su getiren bir anneye diye :))

Buna benzer bir suyu ben içmiştim sadece ilave yeşil elma vardı içinde kaptanım 3 gün yaptım kabızlık sorunum oldu :// hatta Leyl-i-fer demişti sonra zencefil den olmuş olabilir diye
Yapalım toplight
Ben kabız olunca zencefil e ara veriyorum
Meyve yiyorum sonra yine yapıyorum emnis

Buna benzer bir suyu ben içmiştim sadece ilave yeşil elma vardı içinde kaptanım 3 gün yaptım kabızlık sorunum oldu :// hatta Leyl-i-fer demişti sonra zencefil den olmuş olabilir diye
Zencefil aslında bağırsak çalıştırır çok faydalı ama hemoroidi de şişirir acı ya.bide o karışım bağışıklığı da güçlendiriyo soğuk algınlığına çok iyi bençiğnerim bile bazen

Kızlar ben 2 gündür et domates biber soğan kombinasyonunu lavaş arasında yiyorum kötümü yapıyorum kalorisi çokmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…