- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.061
ben daha önce de yazdım yeni kan lazım kızlar kim bulursa davet etsinDenizde yokya doğrudur kardelencimde yazamıyor eskisi giibi yeni üye kovalayalım kızlar yazan da yok ben bakıyorım ama bu ara gözümden kaçabiilir
1 öğün dikkatli olmak şartıyla yiyebilirsin bence tatlımUmarimSimdiye kadar 1 tane yedim sadece, o da tadina tuzuna bakmak icindi. Guzel de olmus hain
dün akşam 8 de sızmışım artık yorgunluktan anlaşılan benim sıpalar beni fena kullanıyorlarAy Şahnur kov şu negatif enerjiyi. Çok çok geçmiş olaun yaa çok üzüldüm....
takım olarak seni izne ayırmamaya karar verdik sen hemen tartı al şekerim bugünÇok tatlısınız siz yaaa ❤❤❤❤.
Haklısınız canlarım. Böyle gidersem dönüş çok zor. Sporsuz bakalım nasıl olacak. Şokola gibi yogaya sarayım biraz. Ara sıra leslie. Tabi bi de tartı almam lazım bi an evvel.
Bende de aynı canım. Okuyorum okuyorum, bir sürü de alıntı alıyorum bişey çıkıyo yazamıyorum. Mesela bu mesajı 3 saattir yazmaya çalışıyorum. Alıntıladım şu an fırsat bulup yazıyorum
helal sana şokolam yaaaSpor paylasimi yapmaya geldim, dustan sonra halim kalirsa menumu de paylasicam.Cherry Mom
Spor: 30 dk yoga, 70 dk yuruyus, 1 saat dans, 75 dk agirlik.
Neredeyse 4 saat spor yapmisim, pestilim cikti desem yeridir.
Sabah kalkip yogami yaptim. Uzun zamandir gitmek istedigim bi dans studyosu vardi yetiskinler icin bale, hip-hop vs. cesit cesit dans dersleri veren. Tatili firsat bilip oraya gittim, cok keyifli bi ders oldu. Yapmak istedigim detayli bi agirlik antremani vardi, usenmeyip onu yaptim. Spor salonunda da yuruyerek gidip dondum. Veee bu kadar spor yapmis oldum, ben de anlamadim nasi oldu:))
Eveeet hep beraber gaza gelelim, cilginca spor yapalimbu kadar spor yapan varken benimde asılmam lazım spora yaa sizi görüp iştaha geliyorum çocukların halinden onların peşinde koşturmaktan canım çıkınca sızıp kalıyorum ama bu durumdan hiç memnun değilim haftaya sömestr için izin alacağım o zaman olmazsa başlarım
Banada öyle geliyor kaptanım ya özellikle büyük çocuğunuz size destekçi olmalı şu benim oğlan bile benden su istediğinde kalkıp vermiyorum suluğun mutfakta gidip al diyorum sırf alışmasınn öyle önüne su getiren bir anneye diye :))dün akşam 8 de sızmışım artık yorgunluktan anlaşılan benim sıpalar beni fena kullanıyorlar
Buna benzer bir suyu ben içmiştim sadece ilave yeşil elma vardı içinde kaptanım 3 gün yaptım kabızlık sorunum oldu :// hattakızlar göbek eriten bu suyu 1 ay yapalım çok önemli imşşEki Görüntüle 2553616
günaydınlarr
kaptan seni hiç kovmaz kovar mı bu arada dediğin doğru ben ayrıldım ve ciddi anlamda kilo aldım tartıya korkudan çıkamıyorum
spordan geldim şimdi sen napıyorsunHu huu nerelerdesiniiz
YapalımBuna benzer bir suyu ben içmiştim sadece ilave yeşil elma vardı içinde kaptanım 3 gün yaptım kabızlık sorunum oldu :// hattaLeyl-i-fer demişti sonra zencefil den olmuş olabilir diye
Köpüşe eğitim veriyorum adı altında binanın içinde oturuyorumspordan geldim şimdi sen napıyorsun
Zencefil aslında bağırsak çalıştırır çok faydalı ama hemoroidi de şişirir acı ya.bide o karışım bağışıklığı da güçlendiriyo soğuk algınlığına çok iyi bençiğnerim bile bazenBuna benzer bir suyu ben içmiştim sadece ilave yeşil elma vardı içinde kaptanım 3 gün yaptım kabızlık sorunum oldu :// hattaLeyl-i-fer demişti sonra zencefil den olmuş olabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?