Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh ne güzell :) Bende hep eskileri çıkardım bugün. unuttuğum kıyafetler bile vardı hepsi de oldu ♥ annemde beni kıskandı diyete başladı
Oh ne güzel şeye vesile olmuş tebrikleeer diyet arkadaşı olunca güzel oluyo ben de her öğün fotoğraf çekip arkadaşımı darlıyorum ama ona yemek ağır basıyo başlatamadım bi türlü

Oh ne güzel şeye vesile olmuş tebrikleeer diyet arkadaşı olunca güzel oluyo ben de her öğün fotoğraf çekip arkadaşımı darlıyorum ama ona yemek ağır basıyo başlatamadım bi türlü
Benim diyet heveslisi çok arkadaş var da işte heveslisi :))) hadi pazartesi başlıyrouz diyorım dur son kez şundan yiyelim şundan da yiyelim yarın yiyemeyecğiz derken rejime başlamadan 5 kilo alıyorlar

Canım
Cumartesi Pazar satranç turnuvasındaydık sadece yürüyüş yaptım. Bugün spora döndüm tekrar. Ama yeğenim hasta onu çok yormamamak için kısa oynuyoruz ben spor yapıyorum sabah o okuldayken.
Ah canım geçmiş olsun o da nasibini aldı demek çabuk düzelir inş

Erkek arkadas mevzusuna hic girmeyeyim, zira adam vucut gelistiricem diye yiyip yiyip duruyo. Doydum ama bugun az kalori almisim diye gece 12'de yemek yapiyo kendine Benim de sinavim buymus
Benim eşim de dünyayı yiyo ama kilosu çok değil. Sinir oluyorum ben onun yediği kadar yesem top niyetine ver çocuklara oynasın modunda olurum

Benim diyet heveslisi çok arkadaş var da işte heveslisi :))) hadi pazartesi başlıyrouz diyorım dur son kez şundan yiyelim şundan da yiyelim yarın yiyemeyecğiz derken rejime başlamadan 5 kilo alıyorlar
Aaa bu şey değil mi, eski ben

Ohh ne güzell :) Bende hep eskileri çıkardım bugün. unuttuğum kıyafetler bile vardı hepsi de oldu annemde beni kıskandı diyete başladı
Benim kilo 10 -15 yıl öncesine ait olunca hiç eski kıyafetimde yok, bi pantolonum vardı onu bulayım bari bi gün onunda içine girebilirsem aferin bana

Pilateste olur şekillenince moral bulursun

Spor paylasimi yapmaya geldim, dustan sonra halim kalirsa menumu de paylasicam. Cherry Mom

Spor: 30 dk yoga, 70 dk yuruyus, 1 saat dans, 75 dk agirlik.

Neredeyse 4 saat spor yapmisim, pestilim cikti desem yeridir.
Sabah kalkip yogami yaptim. Uzun zamandir gitmek istedigim bi dans studyosu vardi yetiskinler icin bale, hip-hop vs. cesit cesit dans dersleri veren. Tatili firsat bilip oraya gittim, cok keyifli bi ders oldu. Yapmak istedigim detayli bi agirlik antremani vardi, usenmeyip onu yaptim. Spor salonunda da yuruyerek gidip dondum. Veee bu kadar spor yapmis oldum, ben de anlamadim nasi oldu:))

Bugunku menum

Sabah: 4 kasik yulaf ve suyla lapa, ustune 1 avuc yabanmersini, yarim muz, 1 kivi, 1 olcek protein tozu, 1 kasik keten tohumu
Oglen: Ufak bi kase cacik, 3 sarma
Aksam: 300 gr izgara et, 1 kasik barbeku sosu, haslanmis pazi, 3 kasik kuru fasulye (bu biraz amerikan stiliydi, hafif tatli falan)

Kalorisi 1700u buldu ama fitbit yaktitigim kaloriyi de 2600 gosteriyo, dolayisiyla sorun yok gibi:)

günaydınlarr
kaptan seni hiç kovmaz kovar mı bu arada dediğin doğru ben ayrıldım ve ciddi anlamda kilo aldım tartıya korkudan çıkamıyorum

kuzum kardeşim erkek ve eczacı o kendi ailesi yanına bile haftasonu gidebiliyor annem dersen aslında müsait ama babamı kaybettikten sonra ankaraya hiç gelmedi ankaraya geldiğinde canım sıkılır diyor vakit geçiremem diyor o zaman bi de onun nazıyla uğraşmak zorunda kalırım o nedenle dişimi sıkmayı tecih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…