- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.041
Oh ne güzel şeye vesile olmuşOhh ne güzell :) Bende hep eskileri çıkardım bugün. unuttuğum kıyafetler bile vardı hepsi de oldu ♥ annemde beni kıskandı diyete başladı
Benim diyet heveslisi çok arkadaş var da işte heveslisi :))) hadi pazartesi başlıyrouz diyorım dur son kez şundan yiyelim şundan da yiyelim yarın yiyemeyecğiz derken rejime başlamadan 5 kilo alıyorlarOh ne güzel şeye vesile olmuştebrikleeer diyet arkadaşı olunca güzel oluyo ben de her öğün fotoğraf çekip arkadaşımı darlıyorum ama ona yemek ağır basıyo başlatamadım bi türlü
Ah canım geçmiş olsun o da nasibini aldı demekCanım
Cumartesi Pazar satranç turnuvasındaydık sadece yürüyüş yaptım. Bugün spora döndüm tekrar. Ama yeğenim hasta onu çok yormamamak için kısa oynuyoruz ben spor yapıyorum sabah o okuldayken.
Ay o arkadaslari bana yollasana emnis, benim arkadaslar sirf yiyoBenim diyet heveslisi çok arkadaş var da işte heveslisi :))) hadi pazartesi başlıyrouz diyorım dur son kez şundan yiyelim şundan da yiyelim yarın yiyemeyecğiz derken rejime başlamadan 5 kilo alıyorlar
Ay öyle oldu valla hamlarım diyodum ama azıcık hamlamışım çok şükür
Benim eşim de dünyayı yiyo ama kilosu çok değil. Sinir oluyorum ben onun yediği kadar yesem top niyetine ver çocuklara oynasın modunda olurumErkek arkadas mevzusuna hic girmeyeyim, zira adam vucut gelistiricem diye yiyip yiyip duruyo. Doydum ama bugun az kalori almisim diye gece 12'de yemek yapiyo kendineBenim de sinavim buymus
Aaa bu şey değil mi, eski benBenim diyet heveslisi çok arkadaş var da işte heveslisi :))) hadi pazartesi başlıyrouz diyorım dur son kez şundan yiyelim şundan da yiyelim yarın yiyemeyecğiz derken rejime başlamadan 5 kilo alıyorlar
Benim kilo 10 -15 yıl öncesine ait olunca hiç eski kıyafetimde yok, bi pantolonum vardı onu bulayım bari bi gün onunda içine girebilirsem aferin banaOhh ne güzell :) Bende hep eskileri çıkardım bugün. unuttuğum kıyafetler bile vardı hepsi de olduannemde beni kıskandı diyete başladı
Pilateste olur şekillenince moral bulursunÇok tatlısınız siz yaaa.
Haklısınız canlarım. Böyle gidersem dönüş çok zor. Sporsuz bakalım nasıl olacak. Şokola gibi yogaya sarayım biraz. Ara sıra leslie. Tabi bi de tartı almam lazım bi an evvel.
Bende de aynı canım. Okuyorum okuyorum, bir sürü de alıntı alıyorum bişey çıkıyo yazamıyorum. Mesela bu mesajı 3 saattir yazmaya çalışıyorum. Alıntıladım şu an fırsat bulup yazıyorum
Okudum, cok mantikli seyler soylemis. Tesekkurler paylasim icinGünaydın kızlar şuraya bırakıyorum boş kalunca okursunuzEki Görüntüle 2553556 Eki Görüntüle 2553557 Eki Görüntüle 2553558 Eki Görüntüle 2553559 Eki Görüntüle 2553560
günaydınlarrCanım az önce kısa kesmek zorundaydım
Bence izne ayrılma,sen ban hep söylersin unuttunmu bi kere koyverdinmi arkası geliyor diye.ayrılma bölgesel yaparsın yemene dikkat edersin.yoksa sonu nasıl bitiyo sen benden daha iyş biliyosun.bak gidenler hala dönemedi daha burdan onlarrada mesaj gnderelim.kaç haftadır resmen sürünüyorum aynı kiloda. Tam elimgidiyo ben ayrılıyorum yazmaya , cesaret edemiyorum. Sinirimden ağlıycam yediremiyorum gururuma susuyorum.sinirleniyorum üzülüyorum kaçamak yapıyorum , kaçamak kaçamapı doğuruyo,telafi edip spor yapıyorum sadece artılar gidiyo, detoks yapıyorum 73ü görüyorum geri geliyo,tam bir kısır döngünğn içindeyim şu an bile dolu dolu yazıyorum artık hedefime ulaşmak ve korumak istiyorum.
Ama bırakmıyorum kaptan kovana kadar burdayım başka bişey olmazsa.
kuzum kardeşim erkek ve eczacı o kendi ailesi yanına bile haftasonu gidebiliyor annem dersen aslında müsait ama babamı kaybettikten sonra ankaraya hiç gelmedi ankaraya geldiğinde canım sıkılır diyor vakit geçiremem diyor o zaman bi de onun nazıyla uğraşmak zorunda kalırım o nedenle dişimi sıkmayı tecih ediyorumtoplight kaptanım işin çok zor ben okulu mokulu olmayan bebeyle zorlanıyorum sen ordan oraya hastane okul iş Allah güç kuvvet versin ekstra vitaminde alın bence geçmiş olsun oğlunuzada anneniz yada kardeş vs yanınınıza gelebilecek birileri yok mu
sağol canımGeçmiş olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?