- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.081
Tebrik ederim canımmmCherry Mom ödevimi aldım. Bugün 35 dk eliptik, 10 dk eliptik, lundge yaptım.
Gün içinde başka ekmek yoksa ve ince bir orta boy lavaş ise bence sıkıntı yok gibiKızlar ben 2 gündür et domates biber soğan kombinasyonunu lavaş arasında yiyorum kötümü yapıyorum kalorisi çokmudur
Tmm canımCherry Mom 11216 adım yürüyüşüm var bugün, leslie yarına kaldı. Menü pek parlak değil, ananas aldım umarım yarın şu detoks başlayabilirim.
Lunge su hareket:Tebrik ederim canımmm
Eliptik ok ama :) Lundge ne oluyor :)) ona göre hesaplayalım
Anneler gülsün yeter ki ye gitsinSpordan geldim pertim çıktı yine ama annem bana çok yediriyor burda yaaaa ölümü görler havada uçuyorbak mutsuz Olcam yiyince diyorum banane ben mutlu Olcam diyor onun yüüzünden ekstra spor yapıorım çok yoruldum ama anlatamıyorum
Sağol canım araya d harfi eklemiş ya başka birşey herhalde dedim :) artık sizden herşeyi bekliyorumLunge su hareket:
Eki Görüntüle 2553804
Yurur gibi bi one bi geriye gelerek de yapiliyo, oldugun yerde inip kalkarak da.
Bu benim en sevmedigim hareket yaa. Jillian da zirt pirt yaptiriyo, tuylerim diken diken oluyo resmenSağol canım araya d harfi eklemiş ya başka birşey herhalde dedim :) artık sizden herşeyi bekliyorumbende bu hareketi dambıllarla yapıyorum ama dizi yere değdirmiyorum buradaki gibi
Üst bacak güzel çalışıyor ama kalçada :) benim bacak sorunm var o yüzden sen demiitinn ya bütün yağ gövde bölgemdeymiiş diye benimde tam tersi kol bacak gövde en az yağsız yer çktı.birde popoda gövdeye giriyor mu demiştin evet o da gövde olarak hesaplanıyor :) diyetisyen şemada göstermişti ordan hatırladım :)Bu benim en sevmedigim hareket yaa. Jillian da zirt pirt yaptiriyo, tuylerim diken diken oluyo resmen
Bacak hareketleri, basamakla ve basamaksız olarak in çık, hopla zıpla-esnet tarzında yapılıyor.Tebrik ederim canımmm
Eliptik ok ama :) Lundge ne oluyor :)) ona göre hesaplayalım
O zaman mantikli oldu, cunku bendeki problem popodaÜst bacak güzel çalışıyor ama kalçada :) benim bacak sorunm var o yüzden sen demiitinn ya bütün yağ gövde bölgemdeymiiş diye benimde tam tersi kol bacak gövde en az yağsız yer çktı.birde popoda gövdeye giriyor mu demiştin evet o da gövde olarak hesaplanıyor :) diyetisyen şemada göstermişti ordan hatırladım :)
tavuklu avakadolu salatayı evde mi yaptın evde yaptıysan tarif pleaseGunaydin en zayiflarin takimiBen aksam 9 gibi eve geldim, hala calisiyorum ama isim bitti gibi. Az bisey spor yaptim, belki biraz yururum de. Bugunku menum:
Oglen: tavuklu avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta
Ara: 2 sarma
Aksam: tavuklu, biftekli ve meksika fasulyeli salata (adi salata ama sirf marul ve etti bu yani)
SporCherry Mom 30 dk bisiklet, 30 dk pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?