Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom 11216 adım yürüyüşüm var bugün, leslie yarına kaldı. Menü pek parlak değil, ananas aldım umarım yarın şu detoks başlayabilirim.
Tmm canım
Süper bence faydalı olur sonuçta yağ yakıcı bir meyve niye olmasın çiğ badem fındık falnda var mı evde ?

Anneler gülsün yeter ki ye gitsin

Lunge su hareket:
Eki Görüntüle 2553804

Yurur gibi bi one bi geriye gelerek de yapiliyo, oldugun yerde inip kalkarak da.
Sağol canım araya d harfi eklemiş ya başka birşey herhalde dedim :) artık sizden herşeyi bekliyorum bende bu hareketi dambıllarla yapıyorum ama dizi yere değdirmiyorum buradaki gibi

Sağol canım araya d harfi eklemiş ya başka birşey herhalde dedim :) artık sizden herşeyi bekliyorum bende bu hareketi dambıllarla yapıyorum ama dizi yere değdirmiyorum buradaki gibi
Bu benim en sevmedigim hareket yaa. Jillian da zirt pirt yaptiriyo, tuylerim diken diken oluyo resmen

Bu benim en sevmedigim hareket yaa. Jillian da zirt pirt yaptiriyo, tuylerim diken diken oluyo resmen
Üst bacak güzel çalışıyor ama kalçada :) benim bacak sorunm var o yüzden sen demiitinn ya bütün yağ gövde bölgemdeymiiş diye benimde tam tersi kol bacak gövde en az yağsız yer çktı.birde popoda gövdeye giriyor mu demiştin evet o da gövde olarak hesaplanıyor :) diyetisyen şemada göstermişti ordan hatırladım :)

Sabah
-az çiğ karnıbahar ve mor soğanı kavurup 2 yumurta kırdım üzerine.
-2 parça da süzme peynir yedim.

Öğlen
regl oldum ve canım acayip tatlı istemişti;
-muzlu yulaf lapası yedim.

Akşam:
-1 kase tarhana çorbası
-1 porsiyon kuru fasulye ve 1 bardak kefir.

*40 dk eliptik yaptım, 10 dk squat-lunge

O zaman mantikli oldu, cunku bendeki problem popoda

Gunaydin en zayiflarin takimi Ben aksam 9 gibi eve geldim, hala calisiyorum ama isim bitti gibi. Az bisey spor yaptim, belki biraz yururum de. Bugunku menum:

Oglen: tavuklu avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta
Ara: 2 sarma
Aksam: tavuklu, biftekli ve meksika fasulyeli salata (adi salata ama sirf marul ve etti bu yani)

Spor Cherry Mom 30 dk bisiklet, 30 dk pilates

tavuklu avakadolu salatayı evde mi yaptın evde yaptıysan tarif please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…