- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.201
Sen o zamana kadar burdamısınSağol canım 24 Kasım'da kutlayacağız inş geçen sene pek bişey anlamamıştı şimdi çok heyecanlı
Senin pilates yokmuydu bugün benim derslerde burda yalan olacak komşuda koşu bandı varmış onu alırız dedi annem o şartla geldim buraya :))))
Yag olcumu huzundur, yag olcumu pismanliktirKızlar ben bugün yağ ölçümü yaptırdım ama detayları öğrenemedim başka zaman başka yerde yaptırıcam.şu an 28 kilo yağım olduğunu öğrendim sadece
Pawcim acayip fark var bence de yaa, olmaz olur mu. Harika gorunuyosun
163 boy yok bende ama sen benim kollarımı görmüyorsun tabi benim kol ve üst bacak çok yağlıBak bu çok ilginç sen benden daha incesin ama yağ miktarımız nerdeyse aynı boyun kaçtı.
@dennisgo sendeki yağ kilosu kaçtı ölçümde
Evet 25 Kasım'da döneriz sanırımSen o zamana kadar burdamısın
Nasi bi detayli bilgi istiyosun leylicim? Yag kilosunu toplam kilona bolup yag oranini bulabilirsin, ordan da soyle bi tabloyla karsilastirabilirsin:)Kızlar ben bugün yağ ölçümü yaptırdım ama detayları öğrenemedim başka zaman başka yerde yaptırıcam.şu an 28 kilo yağım olduğunu öğrendim sadece
Ben yuzde 20-22leri hedefliyordum çok da kolay görünmüyor... Ben de 16 kilo yağ vardı galiba ama işte kiloya göre çok oluyor yüzde 29-30lardayim...Nasi bi detayli bilgi istiyosun leylicim? Yag kilosunu toplam kilona bolup yag oranini bulabilirsin, ordan da soyle bi tabloyla karsilastirabilirsin:)
Eki Görüntüle 2554513
Hee sen benden 5 cm uzunmuşsunda ondan163 boy yok bende ama sen benim kollarımı görmüyorsun tabi benim kol ve üst bacak çok yağlı
Yok canım ben kendi ölçümlerimi karşılaşrıramadım eskilerle onu demek istedimNasi bi detayli bilgi istiyosun leylicim? Yag kilosunu toplam kilona bolup yag oranini bulabilirsin, ordan da soyle bi tabloyla karsilastirabilirsin:)
Eki Görüntüle 2554513
Ben yuzde 20-22leri hedefliyordum çok da kolay görünmüyor... Ben de 16 kilo yağ vardı galiba ama işte kiloya göre çok oluyor yüzde 29-30lardayim...
[/QUOT
Ooo benim yüzde 30lara düşmem için 10 kilo yağ vermem lazım demek, aynı boydaydık senle yanılmıyosam.
Ya sen yağlarınla mutlu mesut yaşa hiç üzülme bak beterin beteri var burda
Canım herşeyi birden yapmaya çalışıyorsun ç7cuk bile başlı başına meşguliyet yinede kafanı başka şeylerlede dağıtman güzel.evet plana ihtiyacın var minimum süreler koyabilirsin 30 dk spor 30 dk çalışma gibi diğerlerinide gece veya haftasonu yapmaya çalışırsın.ama bu tempo seni bi müddet sonra yorar bazı şeyleri evde veya internet üzerinden dil eğitimi gibi yapsan bikmiyorum kolaylık olurmuCherry Mom oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
Hanımlar grupta çok olumlu bir hava var, spor diyet doğru beslenme kaslanma herşeyi yapasım var, ama bir yandan da hicbirseye yetisemiyorum onu yarattığı hayal kırıklığı vardil kursuna kayitliyim ama eşim eve gelemediği için gidemiyorum. Oğlundan zaman ve enerji kalmıyor ne sınava çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum.
Bizim evde kriz hali mevcut, eşim kac günlerdir yoğun çalışıyordu tek başına çocuğa tam zamanlı bakmak yormuştu. bir de yeni diş mi artık bir şeyler oldu 3 gündür gece sık sık uyanıyor uykusuzum, esim eve uyumaya geliyor sadece. bel ağrısı vardı üstüne doktor istirahat vermiş 4 gün evde ama ne ise yarar
Akşam akşam dertlendim, afedersiniz kendine acımanın alemi yok. Birseyler yoluna girsin, oğlanın uykusu düzelsin, şu sınav bi geçsin vesaire vesaire derken zaman geçecek ben hedeflerimden uzak ve mutsuz olucam. Bu hafta biraz öyle geçti o nedenle karar verdim bu gece uykumdan çalıp plan yapicam, önceliklerim arasına beslenme düzenimi de ekleyeceğim sonrada eşimden muhtemelen haftasonu için 1 veya 2 gün spor salonu vb izni isteyeceğim. Haftaiçi işten erken çıkmak zor oluyor kursa gidemiyorum ama haftasonu sabah erken spora gitsem herhalde çocukla ilgilenebilir.
Yaa ben de deniyim bakim sevcem miSadece ballıyı yiyebildim,limonlusu,yoğurtlusu ve zeytinyağlısını beğenemedimdamak tadı işte
Yaa teşekkür ederimmYag olcumu huzundur, yag olcumu pismanliktir
Pawcim acayip fark var bence de yaa, olmaz olur mu. Harika gorunuyosun
Bence de plan yaparsan sen de ruhen daha iyi hissedersinCherry Mom oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
Hanımlar grupta çok olumlu bir hava var, spor diyet doğru beslenme kaslanma herşeyi yapasım var, ama bir yandan da hicbirseye yetisemiyorum onu yarattığı hayal kırıklığı vardil kursuna kayitliyim ama eşim eve gelemediği için gidemiyorum. Oğlundan zaman ve enerji kalmıyor ne sınava çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum.
Bizim evde kriz hali mevcut, eşim kac günlerdir yoğun çalışıyordu tek başına çocuğa tam zamanlı bakmak yormuştu. bir de yeni diş mi artık bir şeyler oldu 3 gündür gece sık sık uyanıyor uykusuzum, esim eve uyumaya geliyor sadece. bel ağrısı vardı üstüne doktor istirahat vermiş 4 gün evde ama ne ise yarar
Akşam akşam dertlendim, afedersiniz kendine acımanın alemi yok. Birseyler yoluna girsin, oğlanın uykusu düzelsin, şu sınav bi geçsin vesaire vesaire derken zaman geçecek ben hedeflerimden uzak ve mutsuz olucam. Bu hafta biraz öyle geçti o nedenle karar verdim bu gece uykumdan çalıp plan yapicam, önceliklerim arasına beslenme düzenimi de ekleyeceğim sonrada eşimden muhtemelen haftasonu için 1 veya 2 gün spor salonu vb izni isteyeceğim. Haftaiçi işten erken çıkmak zor oluyor kursa gidemiyorum ama haftasonu sabah erken spora gitsem herhalde çocukla ilgilenebilir.
Aa aynı boydaymışızHee sen benden 5 cm uzunmuşsunda ondan
Çok güzel olmuşsun
Aklina koymussun gerisi gelirCherry Mom oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
Kolay degil ama basaricaz! Ben kafamda nasi guzel planlar yaptim yag yakip kas yapmak icin amma velakin onumuzdeki 10 gun duzenim cok bozuk ya. Once doktora kutlamasi, arkasindan da bi konferansa gidiyorumBen yuzde 20-22leri hedefliyordum çok da kolay görünmüyor... Ben de 16 kilo yağ vardı galiba ama işte kiloya göre çok oluyor yüzde 29-30lardayim...
Teşekkür ederimmÇok güzel olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?