- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.161
Tebrikler canım ben o sınavları hiç kazanamıyorumGünaydın kızlar ;
Sabah yazayım dedim birazdan hazırlanıp yeğenimi okula bırakacağız sonra biraz parkta yürüyüş yapacağız bakalım. Gece kinder ile mücadele ettim ben kazandım :) sanırım yediğim browniler dengemi bozdu gece hep tatlı bir şeyler yemek istiyorum. Bir şekilde unutacak vücut diyeceğim ama eve dönmeden iki kere daha pasta yiyeceğim. Doğum günlerimiz hep arka arkaya :)
Detaylı bilgi alamadığım için bilemiyorum ama ben eski ölçümlerime göre 22 diye tahmin ediyorumNe kadar olması gerekiyormuş normalde?
Evet 7 kilo güzel erimiş darısı kalanların başınaDetaylı bilgi alamadığım için bilemiyorum ama ben eski ölçümlerime göre 22 diye tahmin ediyorum
Ve ben 2 sene önce 7 kilo daha fazla yağlıymışım iyi gitmiş dimi
Ara bulursun mutlakaEvet 7 kilo güzel erimiş darısı kalanların başınaben de merak ediyorum yaa ben de ölçtüreyim bari öncesi sonrası foto yapcaktım, öncesi halim yok hiç boydan
Du bakınayım biraz dahaAra bulursun mutlaka
Tekrar Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah bu defa hep birlikte ulaşıcaz hedeflerimizeleylifer ve kardeleni hatırlıyorum sanki onlar vardı:)
At bizde görelim kaç kilo vermiştin toplamÖncesi sonrası yaptım hiç fark yok hevesim kaçtı
57-58 falandım. Takıma 55.5la girdim yanlış hatırlamıyosam şimdi de 50.6 yım. Dur tanıncak bişey var mı bakıp atayımAt bizde görelim kaç kilo vermiştin toplam
Nasıl yok 1.cide daha geniş duruyosun tatlım incelmilsin yani 7-8 kilo azmı, hedef kaçtı
48 az kaldı ama erişemiyorum çok takıldım 50yeNasıl yok 1.cide daha geniş duruyosun tatlım incelmilsin yani 7-8 kilo azmı, hedef kaçtı
Yalnız Şu parlak taytlar daha geniş gösteriyo insanı bence
fotograflarda bariz fark var, bacaklar karin bolgesi filan incelmis, tebrikler :)
Süpersiiinnn..
fotograflarda bariz fark var, bacaklar karin bolgesi filan incelmis, tebrikler :)
Yaa kızlar teşekkür ederiimmSüpersiiinnn..
İşte bu yaaaa süper değişim
İnşallah koruyabilirimİşte bu yaaaa süper değişim ♥♥ güzel iş çıkarmışsın canım
Aa ne güzelBen İstanbulllldayımm
Biraz kas yap canım böylece kolay korumuş olursun kilonuİnşallah koruyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?