Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım senin halini görünce kendime benzetiyorum sen şanslısın eşin yanında ve 1 çocuk var bende bii ergen 2 oğlan var maalesef eşim yurtdışında kendine birşekilde zaman ayırmaya çalış en kötüsü ufaklığı at arabasına ve parka git yürüyüşe o arabada iken sen yürü inan 20 dk bile seni rahatlatır
bende senin gibiyim şuanda yemek yiyorum yedikçe mutuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum gittikçe kötüleşen bir kısır döngü içine girmiştim yakın arkadaşlarıma rica ettim yediklerime dikkat ettirin bana diye bugün itibari ile kızlar beni uyarmaya başladılar yedikleimin önce yarısını direk alıp lokmalarımı küçülttüler bakalım nasıl olacak

Günaydın kaptanım inş güzel sonuçlar gelir ♥ben biraz geç söyleyeyim yine çok şşişim ya yoldan sanırım ayağım bile topaç gibi
tamam canım ben öğleyin 2 ye kadar işteyim o saate kadar biterse listeyi ekleyip önce diyetisyen arkasından fizik tedaviye gideceğim L Libas7 bak sözün var lütfen geç bildirim yapma

Kaptanım ben misafirden ötürü dışarı çıkıp alamadığım için internetten tartı sipariş ettim daha gelmedi maalesef. Bildirim yapamicam bu hafta.

***5. Takım 648. Etap***

Leyl-i-fer(74,8/)
emnis (71,5/)
kardelelen321 (87,3/) bildirimde bulunmadı
dennisgo (68,5/)
Libas7 (73,4/) bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
pawlover(50,6/50,3/0,3/%0,59)

5.Takım Ortalaması:%0,

ayvacicegi ( 52,5/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola 59.6/

evet kızlar hadi bakalım güzel sonuçlarımız gelir inşallah

A ben içtim sade filtre :) detaylı bilmiyorum diyeti

Anamadı kestik o da balık çıktı daha doğrusu geçmiş artık yiyince de tadı pek fena ben bugün kahvemi içeyim, bulabilirsek daha düzgün bir ananasla haftasonu yapayim detoksu.

Evet kaptanım, aynen ben de oğlanı uyumaya çıkarıp o sırada yürüyorum yoksa tamamen hareketsiz kalicam evin icinde 500 adim bile olmuyor
Diyeti ertelemek de çözüm değil ben de bugün kafamda net şekilde yemek işini düzene koydum, haftasonu da şu detoksu yapayım moralimi toplayınca, gerisi gelir.

***5. Takım 648. Etap***

Leyl-i-fer(74,8/)sabit
emnis (71,5/)
kardelelen321 (87,3/) bildirimde bulunmadı
dennisgo (68,5/)
Libas7 (73,4/72,8/0,6/%0,41) bildirimde bulunmadığı için yüzdesi2 ye bölündü
pawlover(50,6/50,3/0,3/%0,59)

5.Takım Ortalaması:%0,

ayvacicegi ( 52,5/52,9/-0,4/%-0,76)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola 59.6/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…