- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.221
şekerim tartıldın mı hiçSporCherry Mom 20 dk yoga, 40 dk yuruyus, 70 dk agirlik.
Menum bugun oglen ve aksam cateringle gelen kebap ve salatadan olusuyo ve tabi sarma. Hicbiseyin porsiyonuna dikkat etmedim, kalorisi falan hakkinda bi fikrim yok:)
A ben içtim sade filtre :) detaylı bilmiyorum diyeti
Günaydın kaptanım inş güzel sonuçlar gelirgünaydınlarr ben listeyi getireyim bakalım sonuçlarımız nasıl olacak
canım senin halini görünce kendime benzetiyorum sen şanslısın eşin yanında ve 1 çocuk var bende bii ergen 2 oğlan var maalesef eşim yurtdışında kendine birşekilde zaman ayırmaya çalış en kötüsü ufaklığı at arabasına ve parka git yürüyüşe o arabada iken sen yürü inan 20 dk bile seni rahatlatırCherry Mom oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
Hanımlar grupta çok olumlu bir hava var, spor diyet doğru beslenme kaslanma herşeyi yapasım var, ama bir yandan da hicbirseye yetisemiyorum onu yarattığı hayal kırıklığı vardil kursuna kayitliyim ama eşim eve gelemediği için gidemiyorum. Oğlundan zaman ve enerji kalmıyor ne sınava çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum.
Bizim evde kriz hali mevcut, eşim kac günlerdir yoğun çalışıyordu tek başına çocuğa tam zamanlı bakmak yormuştu. bir de yeni diş mi artık bir şeyler oldu 3 gündür gece sık sık uyanıyor uykusuzum, esim eve uyumaya geliyor sadece. bel ağrısı vardı üstüne doktor istirahat vermiş 4 gün evde ama ne ise yarar
Akşam akşam dertlendim, afedersiniz kendine acımanın alemi yok. Birseyler yoluna girsin, oğlanın uykusu düzelsin, şu sınav bi geçsin vesaire vesaire derken zaman geçecek ben hedeflerimden uzak ve mutsuz olucam. Bu hafta biraz öyle geçti o nedenle karar verdim bu gece uykumdan çalıp plan yapicam, önceliklerim arasına beslenme düzenimi de ekleyeceğim sonrada eşimden muhtemelen haftasonu için 1 veya 2 gün spor salonu vb izni isteyeceğim. Haftaiçi işten erken çıkmak zor oluyor kursa gidemiyorum ama haftasonu sabah erken spora gitsem herhalde çocukla ilgilenebilir.
tamam canım ben öğleyin 2 ye kadar işteyim o saate kadar biterse listeyi ekleyip önce diyetisyen arkasından fizik tedaviye gideceğim L Libas7 bak sözün var lütfen geç bildirim yapmaGünaydın kaptanım inş güzel sonuçlar gelir ♥ben biraz geç söyleyeyim yine çok şşişim ya yoldan sanırım ayağım bile topaç gibi
Kaptanım ben misafirden ötürü dışarı çıkıp alamadığım için internetten tartı sipariş ettim daha gelmedi maalesef. Bildirim yapamicam bu hafta.***5. Takım 648. Etap***
Leyl-i-fer(74,8/)
emnis (71,5/)
kardelelen321 (87,3/) sabit
dennisgo (68,5/)
Libas7 (73,4/) bildirimde bulunmadı
pawlover(50,6/)
5.Takım Ortalaması:%0,
ayvacicegi ( 52,5/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola 59.6/
listemizi ekledim hadi bakalım gelsin kilolar
tatlım tüp bebekle ilgili işlem mi var bugün50.3 kilom, bildirip kaçırıyorum hastaneye gideceğim
Sayılır kaptanım evrakların orjinallerini diğer hastaneye vermişim onları alacağım yarın da tüp bebek doktoruna randevutatlım tüp bebekle ilgili işlem mi var bugün
A ben içtim sade filtre :) detaylı bilmiyorum diyeti
canım senin halini görünce kendime benzetiyorum sen şanslısın eşin yanında ve 1 çocuk var bende bii ergen 2 oğlan var maalesef eşim yurtdışında kendine birşekilde zaman ayırmaya çalış en kötüsü ufaklığı at arabasına ve parka git yürüyüşe o arabada iken sen yürü inan 20 dk bile seni rahatlatır
bende senin gibiyim şuanda yemek yiyorum yedikçe mutuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum gittikçe kötüleşen bir kısır döngü içine girmiştim yakın arkadaşlarıma rica ettim yediklerime dikkat ettirin bana diye bugün itibari ile kızlar beni uyarmaya başladılar yedikleimin önce yarısını direk alıp lokmalarımı küçülttüler bakalım nasıl olacak
Aynu boyda bi 50 kilo bide 70 kilo düşünAa aynı boydaymışız
sen de vericeksin bence hızlı olmasa da yavaş yavaş giderAynu boyda bi 50 kilo bide 70 kilo düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?