- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.261
Evet berbat bi tarti sonucum varşekerim tartıldın mı hiç
Yada ödemdir canım yoksa saçma bir tartı sonucu aldırmaEvet berbat bi tarti sonucum varGuncel kilo 60.2
59.6/60.2/-0.6/-%1
Tek tesellim dunku agirlik antremani sayesinde yediklerimin bi kismi kas yapimina gitmistir heralde...
Aynen aynen bu kız yakında mezun olacak yanmışız bizTeşekkürler deniz sende olmasan
Mezuniyete kaldı 2,5 kg. Hızlıca mezun olmak gitmeden biraz yemek istiyorum. Çok zorlanmıyorum ama bazı şeyleri yemeden de dönmek istemiyorum eve.. şu an listedeyim diye dengelemeye çalışarak ufak tefek yiyorum ama rahat değilim :)Yaaa deniz aramızdaki farkı açtıkça açtın vallaaa neydik ne olduk
2 en geç 3 haftaya mezunsunMezuniyete kaldı 2,5 kg. Hızlıca mezun olmak gitmeden biraz yemek istiyorum. Çok zorlanmıyorum ama bazı şeyleri yemeden de dönmek istemiyorum eve.. şu an listedeyim diye dengelemeye çalışarak ufak tefek yiyorum ama rahat değilim :)
Ben takılma kilomda değilim canım o yüzden biraz dengelediğimde aşağı gidiyor. Bir de spor harici de çok hareketliyim.Teşekkürler deniz sende olmasan
Mezun olduktan sonra kilo alırsa 3 ay dönemiyodu dimi vahki ne vahAynen aynen bu kız yakında mezun olacak yanmışız biz
Evet ilginç,fena bişeyde yememiştin sanırım,spor sonrası ödemimidir acabaEvet berbat bi tarti sonucum varGuncel kilo 60.2
59.6/60.2/-0.6/-%1
Tek tesellim dunku agirlik antremani sayesinde yediklerimin bi kismi kas yapimina gitmistir heralde...
Ay niye kilo alsın -hamilelik dışı tabi- :)) zaten bırakmayacak buraları dengeler o bir şekilde yani sen bence rüyanda gör denizi listede :)))) yeni kişiler bulmak lazım leylicim liste çok eski ister istemez az kilo veriyoruzMezun olduktan sonra kilo alırsa 3 ay dönemiyodu dimi vahki ne vah
İşte bizi bırakmasım diye diyom zaten anlasana, bide gitmeden yiyecek ya alcak nasıl olsaAy niye kilo alsın -hamilelik dışı tabi- :)) zaten bırakmayacak buraları dengeler o bir şekilde yani sen bence rüyanda gör denizi listede :)))) yeni kişiler bulmak lazım leylicim liste çok eski ister istemez az kilo veriyoruz
Bugün benim de eşimin doğum günü. Bugün pasta kestik yarında yemeğe çıkacağız. İnce bir dilim yedim ne yapayım eliptik yapacağım eve gidince.balpamuk napiyosun rakibem? Bu hafta yasadin bence cunku benim persembe-cuma-cumartesi kutlamalarla gecicek gibi:)
Tam seviniyodum perşembe dedinSpor tablomuz kızlar buyrun yes fit 1.oldu ama denizcim Perşembe spor yapmadı ise kesin yapmıştır o yüzden 1.olmadık sanıyorum :)
Amadennisgo ve kremsokola pawlover hariç adam akıllı spor yok listede asılmamız lazım bu işe yoksa ya yerimizde sayacağız yada bıkıp bırakacağız (
Eki Görüntüle 2554832 Eki Görüntüle 2554833
Tebrikler yes fit :)Spor tablomuz kızlar buyrun yes fit 1.oldu ama denizcim Perşembe spor yapmadı ise kesin yapmıştır o yüzden 1.olmadık sanıyorum :)
Amadennisgo ve kremsokola pawlover hariç adam akıllı spor yok listede asılmamız lazım bu işe yoksa ya yerimizde sayacağız yada bıkıp bırakacağız (
Eki Görüntüle 2554832 Eki Görüntüle 2554833
Olmz öyle sen söyle Perşembe ne sporları yaptınTebrikler yes fit :)
2,5 hafta sonra döneceğim için daha hızlı vermem lazım bakalım haftaya kendimi biraz zorlarım belki. 2,5 kg çok ciddi bir rakam ama günde 2 saat stepper ile neden olmasın?2 en geç 3 haftaya mezunsun
Ahaha bende aksiyon bitmiyor bu ara. Sabah sporlarımı ihmal etmiyorum ama gün içi çok hareketliyim. Bugün sabah 8 de evden çıktım az önce eve girdim ve sadece yemek yeme saatlerinde oturdum sürekli hareketliydim :)Olmz öyle sen söyle Perşembe ne sporları yaptınacıma bize :)))
Canımİşte bizi bırakmasım diye diyom zaten anlasana, bide gitmeden yiyecek ya alcak nasıl olsaama 1 haftada verir o ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?