Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydiiin. Bugunku menum

Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata
Ara: 3 kasik yogurt, 1 yemek kasigi yulaf, 1 tatli kasigi kinoa, yarim olcek protein tozu
Aksam: 300 gr izgara tavuk, az yagli yesil salata, 4 kasik yogurtlu kabak sote.

Spor Cherry Mom 20 dk bisiklet, 70 dk agirlik, 10 bin adim.

Iki gundur sarimsakli yogurtlari yiyip yiyip spora gidiyorum, beni gorunce kacicak artik spor salonundakiler:))

Lütfen gelmeyin bu hafta notadan zor yırrtık
Sıvıya ve yürüyüşe devam canım 2 gün var önünde :)
Bir arkadaşım bir aydır hamburger yemeye gidelim diyor, çok güzelmiş yerinde teftiş şart. bu arkadaşıma sürekli, ben iyi bir insanım üç öğün brokoli kemiririm ama çevrem kötü senin yüzünden hamburger yiyeceğim diye sataşıyorum :)
Keşke mezun olabilsem de gitsem ama muhtemelen olamam.. çünkü net olarak ödem çözülünce göreceğiz ama 66 lı bir şeyler olmalıyım ve 2 saat stepper planım şimdilik uygulanamaz görünüyor. hareketli olmaya çalışıyorum sadece. Yani uzun lafın kısası haftaya bir gün öğlen yemeğim bir hamburger olacaktır. Hafta başına denk getirmeye çalışacağım.

Onlara da ikram etmezsen bu sorun çözülmez :) biliyorsun bir ortamda herkes sarımsak yerse sorun olmuyor beraber kokup gidiyorlar :)
Koreliler çok yer güne sarımsakla başlarlar ben çalışırken sabah gelirlerse gerçekten burnumun direği kırılırdı yazdığını okurken onu hatırladım birden :)

Az önce tartıldım düne göre -500, cuma gününe göre +800 deyim ama yeşil çay bile içmedim kendisi çözülüyor şu an ödem.. Cuma’ya kadar gerçek kilom ortaya çıkacaktır.
Kahvaltı hazır olana kadar stepper yapayım biraz da jamping jack.. ilerleyen saatlerde gelirim kızlar.

Benim icime koreli kacmis zaten. Onlarin bi acili lahana tursusu var ya kimchi, ben onu resmen kepce kepce yiyorum Kore marketinden ozel aliyorum hatta, marketteki teyze beni taniyo artik

Benim icime koreli kacmis zaten. Onlarin bi acili lahana tursusu var ya kimchi, ben onu resmen kepce kepce yiyorum Kore marketinden ozel aliyorum hatta, marketteki teyze beni taniyo artik
Hiç tarzım değil beni sabah sarımsak koka koka soğuttular kendilerinden dermişim :) şaka bir yana fazla klasik bir insan olduğum için uzak doğu mutfaklarından bana yemek çıkmaz aç kalırım :)

Çin’de de herkes bu sarımsaklı bir şeyleri var onların, onu yerdi. 9 ay kaldık Çin’de çocuktum. O koku halen burnumdan gitmez. Toplu taşımaya binsen inene kadar nefesini tutmak zorundasın. Ayy hatırlayınca kötü oldum.

Kore’de de kaldık ama inan bana Çinliler gibi olmaları mümkün değil. Irkçılıktan nefret ederim ama belki bu kötü koku kodlaması yüzünden Çinlilerden nefret etme boyutundayım. Şaka gibi ama hep kaçındığın şey sana döner gelir ya... Bir gün İzmir’e gidiyorum, nasıl bahtsız bir insanım ki İzmir uçağında 2 Çinlinin tam ortasında ki koltuğa düştüm! Ve ikisi avaz avaz benim üzerimden el kol hareketi yapa yapa birbirleriyle konuşuyorlardı! Neyse ki çıldırmaya ramak kala uçak inebildi.

Bu arada sabah tartıldım ve 70.00 çıktım yine. Peki ama benim 1 hafta önce sadece 1 günlüğüne gördüğüm 68.4 neydi o zaman ??? Neydi, neydi !??? Bu kadar kısa sürede yağ depolamış olamam. Reglm 6. Gününde ve spiral taktırdığımdan mütevellit bitmeye niyeti de yok! Gerginim gergin...

Hani derler ya insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş, tam olarak bunu yaşamışsın :) ben de dün gibi hatırlıyorum adamların merdivenlerden çıkışını ve o ağırrrr kokuyu :)

Canım
En iyisi kilo kaybını giysi ile takip etmek. Diğer türlü ödem oluyor, kas alınıyor, bağırsakların o anki durumu etkiliyor kafa karışıyor. Kıyafetlerle ya da ölçü alarak ilerlemek sana moral verecektir. Ben daha önce 65 kg olduğumda giydiğim şeyleri şu an 70 kg olarak giymeye başladım. Ölçüm yapılınca da aradaki farkın kas olduğunu gördüm.

Canım şeyda coşkunun ananas detoksunu mu yapıyorsun? Ben zamanında bayılıyordum bu detoksa. Kuruyemiş kekten sağlıklı canım. Misafirlere yemiş ikram et.
Merhaba hic bilmiyorum burada bir arkadas paylasti bana da mantikli geldi 2 gunluk bir sey yapiyorum. Telefonda kayitli telefondan girince paylasayim istersen :)

Selamlar hanimlar

Dun uzun sure sonra ilk kez kursa gittim, hoca bile sasirdi biraktin sandim diyerek.. Bu hafta gidebilicem sanirim esimin isine bagli olarak. Yine de kisa surede ozledim cocugu. Oglan buyudukce daha mi tatli oluyor anlamiyorum ki, bir yandan da sosyal hayat artti, bugun de uyaninca disari cikicam biryerlerde yemek yiyip kutupaneye gideriz. Tabi diyet listemdeki tavuklu veya balikli salatayi yiyebilecegim bir yer bulmam gerek. Simdi biraz odev yapayim bizimki uyanmadan, sonra yine maceralar. Ev isi, yemek, cocuk, kurs, sinav, diyet, spor ... ev hanimligi zor cunku biraz oldugu kadar seklinde ilerliyor her isi layigiyla yapayim dersen zaman yok. Seneye ise donene kadar boyle, bu zamanda olabildigince cocukla ilgilenmeye calisiyorum ama bir yandan da 2 spor salonu arasinda karar vericem sonra spora basliyorum
Esime de fizyoterapist bel agrisi icin yuzme onermis, ona kurs bakiyorum....

C cerulean liste asagida, Ben de bademlerimi yiyeyim..

ANANAS DİYETİ LİSTEM:

Sabah:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas

Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem

Öğle:
-Tavuklu veya ton balıklı (beyaz proteinli) salata

Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem

Akşam:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas
-Bol yeşillik

Gece:
-Form çay

*2 Lt su
*2-3 fincan yeşil-beyaz çay

Cevaplamak için bi sürü mesaj alıntılamıştım, alıntıları ekledim tam cevap yazcam telefon çaldı sonra da sayfa yenilenince tüm alıntılarım kayboldu geçmiş olsun diyenlere çokça teşekkürleer

dennisgo senin adına da çoook sevindim geçmiş gitmiş ağrın

Ya kimchiyi ben de seviyorum bi de bibimbap cokgüzel bulgogi et özellikle kore grill restoranları ete doyuruyor insanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…