- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.501
Bir arkadaşım bir aydır hamburger yemeye gidelim diyor, çok güzelmiş yerinde teftiş şart. bu arkadaşıma sürekli, ben iyi bir insanım üç öğün brokoli kemiririm ama çevrem kötü senin yüzünden hamburger yiyeceğim diye sataşıyorum :)Lütfen gelmeyin bu hafta notadan zor yırrtık
Sıvıya ve yürüyüşe devam canım 2 gün var önünde :)
Benim de hiç sevmediğim bir şey patlayacak gibi hissediyorum. Bir de bu ay çok ağrılı geçiyor nedense, dün sabah hiç spor yapamadım ağrıdan. Gün içinde de zaten fırsat olmadı.Bu reglin sacmasapan odemi oldurcek beni ya. Benim de 6 gun kaldi 3 gune siserim balon gibi.
Onlara da ikram etmezsen bu sorun çözülmez :) biliyorsun bir ortamda herkes sarımsak yerse sorun olmuyor beraber kokup gidiyorlar :)Gunaydiiin. Bugunku menum
Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata
Ara: 3 kasik yogurt, 1 yemek kasigi yulaf, 1 tatli kasigi kinoa, yarim olcek protein tozu
Aksam: 300 gr izgara tavuk, az yagli yesil salata, 4 kasik yogurtlu kabak sote.
SporCherry Mom 20 dk bisiklet, 70 dk agirlik, 10 bin adim.
Iki gundur sarimsakli yogurtlari yiyip yiyip spora gidiyorum, beni gorunce kacicak artik spor salonundakiler:))
Sen toparlarsın çünkü sanki böyle bir rutinin oldu hafta sonu daha kaçamaklı menü hafta içi sıvı diyetiDevam devam inşallah + gelmeyelim
Benim icime koreli kacmis zaten. Onlarin bi acili lahana tursusu var ya kimchi, ben onu resmen kepce kepce yiyorumOnlara da ikram etmezsen bu sorun çözülmez :) biliyorsun bir ortamda herkes sarımsak yerse sorun olmuyor beraber kokup gidiyorlar :)
Koreliler çok yer güne sarımsakla başlarlar ben çalışırken sabah gelirlerse gerçekten burnumun direği kırılırdı yazdığını okurken onu hatırladım birden :)
Hiç tarzım değil beni sabah sarımsak koka koka soğuttular kendilerinden dermişim :) şaka bir yana fazla klasik bir insan olduğum için uzak doğu mutfaklarından bana yemek çıkmaz aç kalırım :)Benim icime koreli kacmis zaten. Onlarin bi acili lahana tursusu var ya kimchi, ben onu resmen kepce kepce yiyorumKore marketinden ozel aliyorum hatta, marketteki teyze beni taniyo artik
Onlara da ikram etmezsen bu sorun çözülmez :) biliyorsun bir ortamda herkes sarımsak yerse sorun olmuyor beraber kokup gidiyorlar :)
Koreliler çok yer güne sarımsakla başlarlar ben çalışırken sabah gelirlerse gerçekten burnumun direği kırılırdı yazdığını okurken onu hatırladım birden :)
Kore’de de kaldık ama inan bana Çinliler gibi olmaları mümkün değil. Irkçılıktan nefret ederim ama belki bu kötü koku kodlaması yüzünden Çinlilerden nefret etme boyutundayım. Şaka gibi ama hep kaçındığın şey sana döner gelir ya... Bir gün İzmir’e gidiyorum, nasıl bahtsız bir insanım ki İzmir uçağında 2 Çinlinin tam ortasında ki koltuğa düştüm! Ve ikisi avaz avaz benim üzerimden el kol hareketi yapa yapa birbirleriyle konuşuyorlardı!Onlara da ikram etmezsen bu sorun çözülmez :) biliyorsun bir ortamda herkes sarımsak yerse sorun olmuyor beraber kokup gidiyorlar :)
Hani derler ya insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş, tam olarak bunu yaşamışsın :) ben de dün gibi hatırlıyorum adamların merdivenlerden çıkışını ve o ağırrrr kokuyu :)Kore’de de kaldık ama inan bana Çinliler gibi olmaları mümkün değil. Irkçılıktan nefret ederim ama belki bu kötü koku kodlaması yüzünden Çinlilerden nefret etme boyutundayım. Şaka gibi ama hep kaçındığın şey sana döner gelir ya... Bir gün İzmir’e gidiyorum, nasıl bahtsız bir insanım ki İzmir uçağında 2 Çinlinin tam ortasında ki koltuğa düştüm! Ve ikisi avaz avaz benim üzerimden el kol hareketi yapa yapa birbirleriyle konuşuyorlardı!Neyse ki çıldırmaya ramak kala uçak inebildi.
CanımBu arada sabah tartıldım ve 70.00 çıktım yine. Peki ama benim 1 hafta önce sadece 1 günlüğüne gördüğüm 68.4 neydi o zaman ??? Neydi, neydi !???Bu kadar kısa sürede yağ depolamış olamam. Reglm 6. Gününde ve spiral taktırdığımdan mütevellit bitmeye niyeti de yok! Gerginim gergin...
Merhaba hic bilmiyorum burada bir arkadas paylasti bana da mantikli geldi 2 gunluk bir sey yapiyorum. Telefonda kayitli telefondan girince paylasayim istersen :)Canım şeyda coşkunun ananas detoksunu mu yapıyorsun? Ben zamanında bayılıyordum bu detoksa. Kuruyemiş kekten sağlıklı canım. Misafirlere yemiş ikram et.
Aynen bir de fizik tedavide zorunlu hareket verdiler bölgesel mecburen bölgesel hareket yanına yürüyüş de olacakEşiniz gitsin sizi de spor listesine ekleyelim kaptanım bencede çok geciktirmeyin biran önce sahalara dönüş
Ya kimchiyi ben de seviyorum bi de bibimbap cokgüzel bulgogi et özellikle kore grill restoranları ete doyuruyor insanı :)Benim icime koreli kacmis zaten. Onlarin bi acili lahana tursusu var ya kimchi, ben onu resmen kepce kepce yiyorumKore marketinden ozel aliyorum hatta, marketteki teyze beni taniyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?