- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.481
Afiyet olsun vanımGunaydin kizlaaar. Bugunku menum
Oglen: pirincli, avokadolu ve deniz urunlu salata
Ara: 4 kasik lor peyniri, 2-3 lokma ananas
Aksam: 200 gr somon, az yagli yesil salata, 5-6 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
SporCherry Mom 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 12500 adim.
Finans üzerine Master yaptım canım. Sayıların kadınıyımAaa ne okumustun Boston'da?
Ne guzel:) Ben de doktora icin geldim, o bitiyo ama ben kaliyorum:)Finans üzerine Master yaptım canım. Sayıların kadınıyım
Canım şeyda coşkunun ananas detoksunu mu yapıyorsun? Ben zamanında bayılıyordum bu detoksa. Kuruyemiş kekten sağlıklı canım. Misafirlere yemiş ikram et.Selamlar
Ananasımı aldım yarın detoksa başlıyorum. Bir de bebekli bir anne gelecek ben ona gittiğimde elmalı turta yapmıştı ben de şimdi kek mi yapsam diye düşündüm ama hiç yapasım yok, fazlası bize kalacak uğraşmak da istemiyorum. Meyve kuruyemiş çerez ikram etsem olur herhalde...
Ne güzel canım. BaşarılarNe guzel:) Ben de doktora icin geldim, o bitiyo ama ben kaliyorum:)
Canım kayınvaldeler bursada bu sefer 1 gün kalcaz ama bi dahakinw fırsatım olursa görüşelim isterimKaptanım bende bursadayım kime geliyor sunuz anneyemi kayınvalideyemi:)
Eşiniz gitsin sizi de spor listesine ekleyelim kaptanım bencede çok geciktirmeyin biran önce sahalara dönüşkızlar bu akşam ben kaçırdım valla eşime sofra hazırladım ben pazar günü onu gönderince sıkı bişekilde başlayıp listeye yeniden gireceğim kesin kararlıyım
Al benden de o kadar çocuklarda evde patates kızartmaları pixzalar burgerler havada uçuyor uçacakSelam kızlar iştahım yine çok açıldı bu hafta sonları beni bozuyor sıvı diyetine tekrar başlıyorum hepinize kolay gelsin
Geçmiş olsun canım dikkat et bağışıklığınaTeşekkürleer
Neee leyliiii detoks yapman lazım başka şey kurtarmaz ben diyim sanaAl benden de o kadar çocuklarda evde patates kızartmaları pixzalar burgerler havada uçuyor uçacak
Ben de çok isterim kaptanım bir dahaki sefere mutlaka görüşelim:)Canım kayınvaldeler bursada bu sefer 1 gün kalcaz ama bi dahakinw fırsatım olursa görüşelim isterim
Sorma ya ne olacak bizim halimiz:)Al benden de o kadar çocuklarda evde patates kızartmaları pixzalar burgerler havada uçuyor uçacak
Sen artı gelmezsin ama bizi bilemiyorum:)Dünde bugünde 1000 er zıplama yaptım hamlık gittik çok şükür gitgide daha kolay yapar oldumm ama pek vaktim olamıyor gelen giden oluyor.bende İstanbul'a gelmişken teyzemlere anneanneme gittim ❤ bu haftadan yine pek bir beklentim yok :/ + gelmeyeyim yeter
Lütfen gelmeyin bu hafta notadan zor yırrtıkSen artı gelmezsin ama bizi bilemiyorum:)
Devam devam inşallah + gelmeyelimLütfen gelmeyin bu hafta notadan zor yırrtık
Sıvıya ve yürüyüşe devam canım 2 gün var önünde :)
Aslında karbonhidrat diyeti demek daha doğru canım; çünkü makarna pilav veya mantı ile yapılıyor. Yıllar yıllar önce bir diyetisyen vermişti adet dönemleri için, şu an yaklaşımlar çok farklı ama ben hala o diyeti yaparım.Canım makarna diyeti nasıl oluyor?
Kesinlikle böyle hastalarda vücudun dengede kalması pamuk ipliğine bağlı oluyor. Benimki bir pastil ile geçti gibi hasta olmadığıma hiç bu kadar sevinmemiştim :)Ay inşallah onların yükü zaten ağır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?