- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.461
Bende if hiç olumlu etkilemiyor kısa bir süre denedim ama sonra bıraktım. Sadece açlık şekerimi biraz daha aşağı çekiyor o kadar.Oh oh yansın yağlar
Kaptanım bende bursadayım kime geliyor sunuz anneyemi kayınvalideyemi:)günaydınlar mı desem bugün eşim geldi pazar günü dönecekmiş yarın bursaya gideceğiz kızlar bu hafta sanırım fazla giremwm ne olur siz dikkatli olun
Selam kaptanım şimdiden iyi yolculuklargünaydınlar mı desem bugün eşim geldi pazar günü dönecekmiş yarın bursaya gideceğiz kızlar bu hafta sanırım fazla giremwm ne olur siz dikkatli olun
Oh ne güzel dengelersin evimde olsam bende yapardım valla şu ara az spor yaptığım için kendimi kötü hissediyorum :/Selam kızlar iştahım yine çok açıldı bu hafta sonları beni bozuyor sıvı diyetine tekrar başlıyorum hepinize kolay gelsin
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
sabah
2 dilim salam
Peynir
Domates
Salatalık
3 Ceviz
1 dilim ekmek
öğlen
Yarım tabak patlıcanlı makarna
Yoğurt
akşam
4yk barbunya
Salata
suhatırlayamadım çünkü epey az
Spor şimdilik yok olur mu bilmiyorum fena üşütmüşüm kalkamadım sabahtan beri
Gecmis olsunİyi akşamlar kızlar
sabah
2 dilim salam
Peynir
Domates
Salatalık
3 Ceviz
1 dilim ekmek
öğlen
Yoğurt
akşam
4yk barbunya
Salata
Geçmiş olsun canım benim de boğaz ağrım başladı tekrar. Yine hastalanmadan atlatmayı umuyorum bakalım.İyi akşamlar kızlar
sabah
2 dilim salam
Peynir
Domates
Salatalık
3 Ceviz
1 dilim ekmek
öğlen
Yoğurt
akşam
4yk barbunya
Salata
Teşekkür ederimmGecmis olsun
TeşekkürleerGeçmiş olsun canım benim de boğaz ağrım başladı tekrar. Yine hastalanmadan atlatmayı umuyorum bakalım.
Umarım hasta olmuyorumdur. İşin kötüsü bugün kemoterapi gören bir yakınımlaydım, böyle hastalıklarda kuluçka dönemi oluyor diye biliyorum, umarım böyle bir durum yoktur ve ona da bir şeyler bulaştırmamışımdır.Teşekkür ederimm
TeşekkürleerBenim de bikaç gündür boğazım ağrıyordu ıhlamur falan içtim ama kaçamadım hazin sondan. Sendekiler de gönder bana gelsin ben hazır hastayken
Bu reglin sacmasapan odemi oldurcek beni ya. Benim de 6 gun kaldi 3 gune siserim balon gibi.Bu arada sabah tartıldım ve 68,8 dim, kısa çaplı bir şok geçirsem de 4 gün erken regl olduğum içim rahatım. Ödemdir ve gidecektir. Yarın makarna diyeti yapmak isterdim ama dışarıdayım o yüzden kendi kendine geçmesini bekleyeceğim.
Canım makarna diyeti nasıl oluyor?Bu arada sabah tartıldım ve 68,8 dim, kısa çaplı bir şok geçirsem de 4 gün erken regl olduğum içim rahatım. Ödemdir ve gidecektir. Yarın makarna diyeti yapmak isterdim ama dışarıdayım o yüzden kendi kendine geçmesini bekleyeceğim.
Ay inşallah onların yükü zaten ağır..Umarım hasta olmuyorumdur. İşin kötüsü bugün kemoterapi gören bir yakınımlaydım, böyle hastalıklarda kuluçka dönemi oluyor diye biliyorum, umarım böyle bir durum yoktur ve ona da bir şeyler bulaştırmamışımdır.
Geçmiş olsun canım. Havalarda bizim burda baya soğudu.Teşekkür ederimm
TeşekkürleerBenim de bikaç gündür boğazım ağrıyordu ıhlamur falan içtim ama kaçamadım hazin sondan. Sendekiler de gönder bana gelsin ben hazır hastayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?