- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.081
Süper tam bir diyet menüsü çok idealbende bugün pirinç pilavından yedim 2 kaşık dün kuru dolmalar vardı zaten kötü oldu hafta içi çok daha iyi besleniyorum hafta sonu biraz kaçamak oluyor
01.12.2019
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tereyagli ekmek, 2 dilim peynir, yeşil çay
Ara 1 muz
Akşam 2 köfte, domatesli makarna
Su 1litre
Spor yok
Aa tereyağlı ekmeklere dönüş mü var :)) ne güzel bir ara bırakmıştın01.12.2019
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tereyagli ekmek, 2 dilim peynir, yeşil çay
Ara 1 muz
Akşam 2 köfte, domatesli makarna
Su 1litre
Spor yok
Selam canım sporla birlikte süpersinSelamlar herkeseee...
Bugünkü menümü ve sporumu hemen paylaşıyorum.
Sabah:
-Mor soğanlı omlet
-2 yk lor peyniri
-Salata (turp-havuç)
-2 yk kuru dut
Öğle
-1 porsiyon lahana sarma
-1 porsiyon salata (turp-havuç)
-2 yk yoğurt
Ara
-1 yerli muz
Akşam
-120 gr hindi ızgara
-Yeşil salata
Spor: 35 dk eliptik
Bu arada, son gece öğünüm kaldı o da yoğurt ve mandalina olacak.
Selam canım sporla birlikte süpersin
Süt ve tarçın iç canım hem açlığını yatıştırır hemde yağ yakar. Tebrik ederim yola devam çok kısa sürede gider o kilolar sendenCidden sıkı gidiyorum. Diyetisyenim az önce mesaj atmış ne durumdasın, nasıl gidiyor diyeNasıl fire vereyim İnceldiğimi hissedyorum ve bugün zorlanmaya başladım. Şu an açlık hissediyorum mesela... Ama bu eşiği aşana kadar (en fazla 3 gün) dayanmam gerektiğini biliyorum artık. Midem alışıyor.
Haydi bismillahMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum hemen kısacık bir anlatıyım kendimi
27 yaşımdayım bir oğluşum var 3 buçuk yaşında aslında bir ara baya zayıfladım ama tekrar aldım dikkat etmedim Dengeli
ve sağlıklı beslenmeyi oturtamadım...
Çalışıyorum kamu kurumunda memurum çok hareketli değilim işyerinde ama öyle aklamakta kadar da PC başında da değilim neyseki dedim Aralık bir başlayacağım 2020 hafif gireyim bugün başladım bu sabah tartıldım ama foto çekmedim 56.8dim..
yarın sabah tartılıp foto atarım size de ilk hedefim 52 ama sağlıklı dengeli bir şekilde vermek istiyorum...
Ben birazdan gün içerinde yediklerimide yazar paylaşırım size yorumlarınızı da merak ediyorumbiraz hızlı giriş yaptım sanırım hadi bismillah bu sefer olacak
Süper menü kek için ilk günün günahı olmaz diyelimSabah9.00
2 yk bir bardak süt ile yulaf lapasııyyyhhh dedim yani
Öğle 12.00
3 adet köfte buharda pişmiş antoloji karnabahar ve havuç 3 yk kadar yoğurt
Akşam 18.00
2 kepçe tarhana çorbası
4 5 yk kadar et kavurması
Salata
Veeee evet can alıcı noktaya geldik caağnımmmm eşim benden kek istedi yapıverdim minik bir parça kek yedim ve 9.30 da da minicik bir portakal
Gün içerisinde 1 fincan t.kahvesi şekersiz 1 bardak ıhlamur
1.5 litre su karın ve bacak egzersizlerimide yaptım ekmek de yok ☺
Enaaaa nasıl gitcek son +lar :)) neyse sende hafta sonu azizliğine uğradın anlaşılan :)İyi akşamlaaar bugün menü de fiyasko spor da yok
Okudum ve kabul ediyorum ...Haydi bismillah
Hoşgeldin :) kararlılığın çok hoş hedefine zaten çok uzak değilsin ne güzel
1 .sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarsan seviniriz .daha önce başka bir ekipte yer almışmıydın bu arada
Evet sütle pişirdik tarçın da attım içine yumurtadan sıkıldığım zamanlarda yapabilirim diğer türlü pek hoşlanmadım ama muz ile filan güzel oluyormuş bir dahakine öyle deniyeceğimSüper menü kek için ilk günün günahı olmaz diyelim
Yulaf lapasını sütle yapacaksam biraz pişirip iiçine kuru üzüm atıyorum öyle yenilebilir oluyor :) veya yulaf yoğurt meyve karışımı yine süte göre daha iyi geliyor bana :)
Allah rahmet eylesin canımOkudum ve kabul ediyorum ...
Evet katıldım 2,5 yıl öncesi sonra çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim ve takımdan çıkmak zorunda kaldım o dönem çok zor günler geçirmiştim ama takımda da 3 4 kilo vermiştim o dönemlerde öyle geçmişti işte
Evet var zaten asıl hedefim 50 ama ilk hedefim 52Allah rahmet eylesin canım
Takım tecrüben var belli :) bu arada liste için hedef kilosu başlangıç kilosunun min yüzde 10u olması gerekiyor şuan kilona göre hedefin en az 51 olmalı ama güncel kilona göre tekrar bakarız duruma istersen :) liste olmasada takımda kalabilirsin karşılklı motivasyon olur bizler içinde :)
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum hemen kısacık bir anlatıyım kendimi
27 yaşımdayım bir oğluşum var 3 buçuk yaşında aslında bir ara baya zayıfladım ama tekrar aldım dikkat etmedim Dengeli
ve sağlıklı beslenmeyi oturtamadım...
Çalışıyorum kamu kurumunda memurum çok hareketli değilim işyerinde ama öyle aklamakta kadar da PC başında da değilim neyseki dedim Aralık bir başlayacağım 2020 hafif gireyim bugün başladım bu sabah tartıldım ama foto çekmedim 56.8dim..
yarın sabah tartılıp foto atarım size de ilk hedefim 52 ama sağlıklı dengeli bir şekilde vermek istiyorum...
Ben birazdan gün içerinde yediklerimide yazar paylaşırım size yorumlarınızı da merak ediyorumbiraz hızlı giriş yaptım sanırım hadi bismillah bu sefer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?