- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.101
Süt bile içmedim dayandım. Birazdan yatacağım zaten. Sabrediyorum. Şimdi ağzıma bit şey atsam suçluluk duyacağım bu kadar dayandım yazık olacak bunca saat emeğime. Diyetisyen 1 çay bardağı süt içmeme izin vermişti. Ben onun yerine 2 yk yoğurt yedim. Uyursam geçecek.Süt ve tarçın iç canım hem açlığını yatıştırır hemde yağ yakar. Tebrik ederim yola devam çok kısa sürede gider o kilolar senden
Oy oy oyy nasılsa uyarmış harfiyen diyetineSüt bile içmedim dayandım. Birazdan yatacağım zaten. Sabrediyorum. Şimdi ağzıma bit şey atsam suçluluk duyacağım bu kadar dayandım yazık olacak bunca saat emeğime. Diyetisyen 1 çay bardağı süt içmeme izin vermişti. Ben onun yerine 2 yk yoğurt yedim. Uyursam geçecek.
Doğum günü azizliği olduEnaaaa nasıl gitcek son +lar :)) neyse sende hafta sonu azizliğine uğradın anlaşılan :)
Ya çok ağır yemekler yiyorsun yağlı vs yada ilaçlardandır. Su içmen hiç normal değilDoğum günü azizliği oldudeli gibi su içiyorum ama nedenini anlayamadığım bi şekilde sürekli içim yanıyo iki gündür
O kadar zor şartlar altında yazabildimki 2 gündür ev misafirden geçilmiyordu ve şimdi uğurladım ve telefonumu elime alabildim . Bundan sonra öyle yazarım tabikide :)Selam canım menülerin hepsini sabah öğle akşam şeklinde veeee sporla birlikte:)) gün sonunda (yazamazsan ertesi gün) yazarsan bizde burda tamamıyla görüp yorum yapmış oluruz
Düzenli menü yazmak inan çok etkili.
Evet bence de var bi hallerYa çok ağır yemekler yiyorsun yağlı vs yada ilaçlardandır. Su içmen hiç normal değil
Aramıza hoşgeldin canım. Hep beraber vericem inşallah fazla kilolarıMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum hemen kısacık bir anlatıyım kendimi
27 yaşımdayım bir oğluşum var 3 buçuk yaşında aslında bir ara baya zayıfladım ama tekrar aldım dikkat etmedim Dengeli
ve sağlıklı beslenmeyi oturtamadım...
Çalışıyorum kamu kurumunda memurum çok hareketli değilim işyerinde ama öyle aklamakta kadar da PC başında da değilim neyseki dedim Aralık bir başlayacağım 2020 hafif gireyim bugün başladım bu sabah tartıldım ama foto çekmedim 56.8dim..
yarın sabah tartılıp foto atarım size de ilk hedefim 52 ama sağlıklı dengeli bir şekilde vermek istiyorum...
Ben birazdan gün içerinde yediklerimide yazar paylaşırım size yorumlarınızı da merak ediyorumbiraz hızlı giriş yaptım sanırım hadi bismillah bu sefer olacak
Tekrar Hoşgeldin canım. İzne ayrılmadan önce çok iyi gidiyordun. Yine aynı moyivasyonla başaracağına eminim. Geçmişi bırak geleceğe odaklan tatlım.Kizlarrrrr ben geldim bomba gibi dönüyorum inşallah izne çıktığım kiloya inince listede olacağım değil mitoplight kızlar hepinizden özür diliyorum taşındım yerleştim derken diyetisyen ile birlikte devam inşallah tabi ben yine 89 u gördüm bu arada ama mutsuzum bu şekilde sağlıklı beslenmek çok güzel benceee. Yeni düzen yeni ev bana uğur getirsin insallah
Olsun kuzum sonuna kadar hakettin sen afiyet olsun. İyi yolculuklarSelam kızlar
Çok hızlı yaşadım süper yedim bir iki günde. Teyzem yengem hatta anneannem bile bir şey yediremedikleri için dertleniyorlarmış meğer, diyet yapınca da ısrar edemiyorlar haliyle. Dönmeden onlarla hemen her şeyi yedim ben de :)
Sonra kardeşime geldim. Dün akşam yemeli içmeli eğlenmeli her açıdan bomba bir kaçamak ile finali yaptım ve bugün eve dönüyorum. Eski düzenim beni bekliyor artık
Teşekkür ederim canım benim insallahGünaydın herkese
Aramıza hoşgeldin canım. Hep beraber vericem inşallah fazla kiloları
Tekrar Hoşgeldin canım. İzne ayrılmadan önce çok iyi gidiyordun. Yine aynı moyivasyonla başaracağına eminim. Geçmişi bırak geleceğe odaklan tatlım.
Olsun kuzum sonuna kadar hakettin sen afiyet olsun. İyi yolculuklar
aminOmiriligimde delik vardi canim. Cok zordu. Rabbim düşmanima yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?