Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süt ve tarçın iç canım hem açlığını yatıştırır hemde yağ yakar. Tebrik ederim yola devam çok kısa sürede gider o kilolar senden
Süt bile içmedim dayandım. Birazdan yatacağım zaten. Sabrediyorum. Şimdi ağzıma bit şey atsam suçluluk duyacağım bu kadar dayandım yazık olacak bunca saat emeğime. Diyetisyen 1 çay bardağı süt içmeme izin vermişti. Ben onun yerine 2 yk yoğurt yedim. Uyursam geçecek.

Oy oy oyy nasılsa uyarmış harfiyen diyetine
O halde hmenn uyu sporuda halletmiişsin ne güzel ben yeni başladım bisiklete oğlan anca uyuyunca bu işler hep geceye kalıyor

Enaaaa nasıl gitcek son +lar :)) neyse sende hafta sonu azizliğine uğradın anlaşılan :)
Doğum günü azizliği oldu deli gibi su içiyorum ama nedenini anlayamadığım bi şekilde sürekli içim yanıyo iki gündür

Kizlarrrrr ben geldim bomba gibi dönüyorum inşallah izne çıktığım kiloya inince listede olacağım değil mi toplight kızlar hepinizden özür diliyorum taşındım yerleştim derken diyetisyen ile birlikte devam inşallah tabi ben yine 89 u gördüm bu arada ama mutsuzum bu şekilde sağlıklı beslenmek çok güzel benceee. Yeni düzen yeni ev bana uğur getirsin insallah

Q O kadar zor şartlar altında yazabildimki 2 gündür ev misafirden geçilmiyordu ve şimdi uğurladım ve telefonumu elime alabildim . Bundan sonra öyle yazarım tabikide :)

Sabah saat 11.30 Kıymalı yumurta 1.buçuk dilim çavdar ekmeği. Ara öğün saat 15.30 1bardak süt 3 adet hurma Akşam saat 18.30 3yemek kaşığı pilav ve etsote yoğurt Ara öğün saat 00.00 :) 5adet badem Bugün evde çok misafirler verdi poğaçalar börekler ve tatlılar havada uçuştu ve ben hiç birinin tadına bakmadım nasıl oldu bilmiyorm kendime bende inanamadım çünkü canım istemedi yani yersem belkide kendimi durduramamaktan korktum o yüzden tadına bile bakmadım. Inşallah sonuna kadar böyle gider hepimiz hedeflerimize ulaşırız. Ama 2 gündür kalabalıktan su içmeyi unutuyorum malesef sporda yok

Selamlaaar. Bissuru yeni takim arkadasimiz olmus harika Hepiniz hosgeldiniiiiz:)
Ben de haftasonu alisveris gezimden dondum, bugun ancak kendime geldim. Bugunku menum:

Oglen: dun aksam gittigimiz cin restoranindan kalan 3 kucuk manti, 6 kasik kadar etli sebzeli bi cin yemegi
Ara: mangolu, ispanakli ve protein tozlu smoothie
Aksam: 200 gr izgara tavuk, 2 kasik yogurt, zeytinyagli limonlu yesil salata

Cherry Mom dunku sporum sadece 13 bin adim. Ama bugun guzel spor yaptim, hala da bitmedi. Bugunu artik yatarken yazicam:)

Selam kızlar
Çok hızlı yaşadım süper yedim bir iki günde. Teyzem yengem hatta anneannem bile bir şey yediremedikleri için dertleniyorlarmış meğer, diyet yapınca da ısrar edemiyorlar haliyle. Dönmeden onlarla hemen her şeyi yedim ben de :)
Sonra kardeşime geldim. Dün akşam yemeli içmeli eğlenmeli her açıdan bomba bir kaçamak ile finali yaptım ve bugün eve dönüyorum. Eski düzenim beni bekliyor artık

Günaydın herkese

Aramıza hoşgeldin canım. Hep beraber vericem inşallah fazla kiloları
Tekrar Hoşgeldin canım. İzne ayrılmadan önce çok iyi gidiyordun. Yine aynı moyivasyonla başaracağına eminim. Geçmişi bırak geleceğe odaklan tatlım.
Olsun kuzum sonuna kadar hakettin sen afiyet olsun. İyi yolculuklar

Teşekkür ederim canım benim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…