Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B Bmnxx hoş geldin aramıza.

Benim seçenekler arasinda doktoraya dönmek ve değişik iş opsiyonlari var. Hatta dün bbc londrada bi ilan gördüm çocuk olmasahi giderdik herhalde diye içimden geçti ama işte... bakalım nasıl olacak.

Çocuktan dolayı ise ara vermek çok normal, neden iş açısından sorun ediyorlar ki, kesintisiz kariyer için mi, çocuk varsa verim alamayız diye mi? Ikisi de ayrımcılığa giriyor.

Ben de pko yok ama benzer sorun var karin.bolgesi yağlanma. Doğumdan sonra çok azalmıştı o bölgedeki yağ, sanırım bebeğe yer açılsın diye yağlarım gitmiş ama geri gelmeye başladılar
Protein tozunu sade suyla mi içiyorsun?

Hayırlısı olsun canım senin için yıllarca çalışan insana çocukla eve kapanmak çok zor geliyor maddi yanını geçtim manevi yönden çok iyi geliyor iş :)
İş verenler evet ikisinide düşünüyorlar uzun süre ara vermiş eski tempoyu yakalayamaz diyorlar veya küçük cocuğu var devamlı izin alır diyorlar. Bunların üstüne birde ben kapalıyım o da seçenekleri daraltıyor kısmet vakit bulabilsem bende memurluk sınavlarına çalışsam iyi olur ama o da zaman istiyor işte

Kuzular merhaba ben bu gruba yeni katıldım normalde grupta aktif olurum daha önceden takım deneyimim var
Ancaaaaakkkkkk bugün dananın kuyruğu koptu günlerdir kabızlığımdan bahsettim ya şişede 5 gün tuvalet ihtiyacımı gideremediğimden dolayı dün akşam Bekunis ilacını içtim o ishal gibi yapıyor neyseki sabah tuvaletimi zorlana zorlana yaptım hemoroid memesi dışına çıktı okula işe gittim ama duramıyorum nasıl acı çekiyorum anlatamam neyse dayanamadım hastahaneye gittim önce acile girdim ardından da iğne v.s oldum rahatlamak için sonra da doktora muayene oldum bu kadar kabız olmak normal değil dedi çatlakların var dedi bunlar için ve kabızlık için ilaç verdi bakalım fayda edecek mi etmezse ameliyat dedi inşallah geçer
Size anlatmak istedim

Ah canım geçmiş olsun ilaçlada olsa şişlik gitmiiştir geçmiş olsun tekrarlamaz umarım çok dikkat et yediğin içtiğine

Ah canım geçmiş olsun ilaçlada olsa şişlik gitmiiştir geçmiş olsun tekrarlamaz umarım çok dikkat et yediğin içtiğine
Etmezmim ediyorum da işte geçmedi gitti kurtulamadım gittim rabbim düşmanıma göstermesin zaten bugün hiç birşey yiyemedim açıkçası yemeğe de korkuyorum

Kizlar bugün hic düzenli beslenemedim oglanin okuluyla ugrastim . Aksam misafirlige gidicez oyüzden simdiden menümu yazayim.
Sabah yok
Öglen 12=30 2dilim ekmek 1 domates 6 7 zeytin cay
aksam 17:00 de tavuk hasladim onu yerim suyuyla yaninada kış salatasi yapicam.
Misafirlikte cay icerim.

Su 1.5 litre

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım ya Inşallah geçer

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün zor bi gündü Diş için hastaneye gittim sabahtan tüm gün dışarıdaydım bu sefer baya zorlandım size menümü yazayım . Eşim şehir dışında olduğundan cumartesi gelicek evde değilim bu yüzden hala bi düzen tutturamadın
Sabah 12.00 kaşarlı tost hastane tostu
Aradan 1 saat geçtikten sonra arkadaşlar iskender yerken sadece 2 çatal yedim ve yarım ayran içtim
İkindi 16.30 2 köfte 1.buçuk dilim ekmek
Akşam 19.15 2 haşlanmış but derisi soyulmuş 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 2 yemek kaşığı yoğurt
Yatmadan belki süt içerim yada elma yerim
Keşke ikindide yemeseydim dayanamadım yaa çok yorulmuşum o tüm gün dışarıdaydım hem üşüdüm hem yoruldum

Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar fayda eder.

Şokolam senin menülerine de sporlarına da hayranım Harikasın.
Cok tesekkurler kardelencim Haftaici en azindan dikkat etmeye calisiyorum:)

Protein tozunu sade suyla mi içiyorsun?
Evet sade suyla. Whey isolate kullaniyorum, ama bundan sonra vegan protein tozuna gecmeyi dusunuyorum. Whey sivilce yapabilir diye okudum. Hassas cildim zaten, zorlamak istemiyorum.

Cok gecmis olsun ya zor is gercekten

Geçmiş olsun canım dişinde sorun mu var

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bende bu hastalıklı günün menüsünü vereyim
Kahvaltı yok maalesef
Öğle 15.00
Bir kase tarhana çorbası
Şekersiz çay
Akşam 19.00
sulu köfte 7 yk 2 yk pirinç pilavı
Ara bir kuru incir şekersiz çay
Su 2 litre olmuştur
Benim bugünlük menüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…