- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.341
Ay yok rahatladim da cok halsizim nedense ya. Kahvesizlige bagladim... Hemen yaptim simdi kahvemi de, sihirli iksir gibi beni kendime getirmesini bekliyorum:))Yok tüm paket konusu şakaydı hepsini yemedim tabikiayy pestil de çok severim çok abartmadıysan afiyet olsun
Kapatmakla kapatmamak arasında kaldım bençıktıysan rahatlarsın bi iki saate
Oglen yemeği sikintili biraz hem patates hem makarnaMenüm
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 6 zeytin
Şekersiz çay ekmek yok
Ara 1 kayısı 2 ceviz
Öğle 12.00
Patates yemeği 6 yk
Makarna 2 yk
Cacık
Kadayıf vardı yemedim
Ara16.00
Kefir bir bardak
Akşam 19.00
Kıymalı pırasalı karnabahar 7 yk
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
Salata
Ekmek hiç yok
Su 2 litreyi geçti
Gün içerisinde şekersiz Türk kahvesi ve çay birazdan da bi meyve yerim bu kadar
Muhteşem ekmek hiç yok tebrikler :)Menüm
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 6 zeytin
Şekersiz çay ekmek yok
Ara 1 kayısı 2 ceviz
Öğle 12.00
Patates yemeği 6 yk
Makarna 2 yk
Cacık
Kadayıf vardı yemedim
Ara16.00
Kefir bir bardak
Akşam 19.00
Kıymalı pırasalı karnabahar 7 yk
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
Salata
Ekmek hiç yok
Su 2 litreyi geçti
Gün içerisinde şekersiz Türk kahvesi ve çay birazdan da bi meyve yerim bu kadar
Sende var birşeyler hasta mi olucan moralinmi bozuk.spora isteksizlik falan.alisveris tatili yaramamis galiba.hem maddi hem manevi.Ay yok rahatladim da cok halsizim nedense ya. Kahvesizlige bagladim... Hemen yaptim simdi kahvemi de, sihirli iksir gibi beni kendime getirmesini bekliyorum:))
Aslinda keyfim yerinde de spora surunerek gidiyorum iki gundur cidden. Tatil modundan donememis olabilirim belki:) Sabah kalkasim da gelmiyo hicSende var birşeyler hasta mi olucan moralinmi bozuk.spora isteksizlik falan.alisveris tatili yaramamis galiba.hem maddi hem manevi.
Sislik gazdir gecerde senin menu bol kizartmali olmus bugun kalori arttirmissin.yagli yemekte ishal yapabilir ayrica.menu dagilimi guzelIyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay
Ara limonlu cay
Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe
Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran
2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.
Cherry Mom
Mezun olanlarinda alt listeye yazilmasi lazim o rakami orda gormek lazimNabersiniiizz? Takımda olmayı özledim galiba böyle nasılsa takımı etkilemiyorum diye kaçamak yapıyorum
Evet benim menüler kalabalık oluyor ana halsiz kakıyorum işte Ekim ayağım titriyor arada birşeyle yemezsemOglen yemeği sikintili biraz hem patates hem makarna
Senin menuler benim ilk menulerim gibi bol çeşit bol öğün
Olabilir utanıp yemem belkiMezun olanlarinda alt listeye yazilmasi lazim o rakami orda gormek lazimfree liste
MerhabaMerhaba bende katılmak istiyorum 96 kiloyum
Okudum kabul ediyorum. 2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile hamile kaldım 100 kiloyu gördüm erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettim kafamı dağıtmak istiyorum ve yeni bi gebelikten önce kilo vermek istiyorumMerhaba
Hoşgeldin :) 1.sayfadaki kurallarımızı okuyup yapabilirimdiyorsan okudum ve kabul ettim diye yazmanı rica ederiz :)
Ve biraz kendini tanıtırsan seviniriz
Kalabalık olmasında sıkıntı yok canım leyli hem makarna hem patates olunca ona takılmış sanıyorum biz yemiyoz sende yemeeEvet benim menüler kalabalık oluyor ana halsiz kakıyorum işte Ekim ayağım titriyor arada birşeyle yemezsem
Okudum kabul ediyorum. 2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile hamile kaldım 100 kiloyu gördüm erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettim kafamı dağıtmak istiyorum ve yeni bi gebelikten önce kilo vermek istiyorum♥
Akşam niye yokSelamlar
Bugünümü yazayım, ben de regl oldum akşam üstü ama hiç bilmiyorum beni nasıl etkiliyor.
04.12.2019
Sabah 0930: 1 haşlanmış yumurta, 20 gr peynir, sütlü kahve
Öğle 1230: 10 fındık, yarım muz
Ara 1530: 20 gr peynir, 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, 10 fındık, yeşil çay
Akşam yok
Su: 12 bardak
Spor: 5778 adım tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?