- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.421
Amiinİyi akşamlar canım Allah yardımcın olsunbol bol sabır ..
Tebrik ederim canım harikasınAy kizlar bugunu cok hafif geciricektim, ama 4 ay once yolladigim bi makalem cok guzel bi konferanstan kabul almis. Onu kutlamak icin 1 bira ictim:)) Ama kendimi tutuciim ve esas kutlamayi yarina sakliciim:))
Günaydın canımGünaydın herkese
canım aramıza hoşgeldin inşallah güzel kilolar vereceğizOkudum kabul ediyorum. 2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile hamile kaldım 100 kiloyu gördüm erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettim kafamı dağıtmak istiyorum ve yeni bi gebelikten önce kilo vermek istiyorum♥
canım çok geçmiş olsun benimde kronik kabılık sorunum var ama 2 gün çıkamazsam hemen bekunis vs ile müdahale ediyorum çünkü sonrası çok zorKuzular merhaba ben bu gruba yeni katıldım normalde grupta aktif olurum daha önceden takım deneyimim var
Ancaaaaakkkkkkbugün dananın kuyruğu koptu günlerdir kabızlığımdan bahsettim ya şişede 5 gün tuvalet ihtiyacımı gideremediğimden dolayı dün akşam Bekunis ilacını içtim o ishal gibi yapıyor neyseki sabah tuvaletimi zorlana zorlana yaptım hemoroid memesi dışına çıktı okula işe gittim ama duramıyorum nasıl acı çekiyorum anlatamam neyse dayanamadım hastahaneye gittim önce acile girdim ardından da iğne v.s oldum rahatlamak için sonra da doktora muayene oldum bu kadar kabız olmak normal değil dedi çatlakların var dedi bunlar için ve kabızlık için ilaç verdi bakalım fayda edecek mi etmezse ameliyat dedi inşallah geçer
Size anlatmak istedim
Günaydın kaptanım yazmayınca anladım müsait olmadığınızı da o yüzden ekleyeyim dedim.migrn sonrası ağrı geçse bile insanın üstünden tır geçmiş gibi yorgun oluyorgünydınlarr
dün tüm gün nerdeyse hastanede idim bir gün öncesi migren atağı fena idi zaten kusura bakmayın 2 gündür giremedim
Cherry Mom ellerine sağlık tatlım listeyi eklemişin ben geçmi,şi okuyup gelene kadar
Kremsokolanın kilosu az olduğu için hedef kilosu kurtarmıyor canım :)Günaydın bol eksili cumalaar
kremsokola bayadır burada listeye girmiyo mu halaa? toplight Cherry Mom
Listedeki kişi sayısı az gözüktü de gözüme
aynen öyle bir de dün hastane işi olunca felaket durumdaydım dün hastanede grup psikoterapi vardı orada yaşanmış bir olayı duygu durum gözlemi yaptık babamı kaybettikten sonra kendimde hissettiğim vicdansız ve sorumsuz duygumu yok etmek üzerine ve bunun getirdiği yeme bozuklukları üzerine çalıştık kendi kendime düşünme gerektiren bir garip ruh hali içindeydimGünaydın kaptanım yazmayınca anladım müsait olmadığınızı da o yüzden ekleyeyim dedim.migrn sonrası ağrı geçse bile insanın üstünden tır geçmiş gibi yorgun oluyor
Ne güzel olmuş umarım fayda sağlar kaptanımaynen öyle bir de dün hastane işi olunca felaket durumdaydım dün hastanede grup psikoterapi vardı orada yaşanmış bir olayı duygu durum gözlemi yaptık babamı kaybettikten sonra kendimde hissettiğim vicdansız ve sorumsuz duygumu yok etmek üzerine ve bunun getirdiği yeme bozuklukları üzerine çalıştık kendi kendime düşünme gerektiren bir garip ruh hali içindeydim
dennisgo valla merak ettik yaaa
Eki Görüntüle 2560959
dennisgo 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (636. Etap) : 81,60
Bitiş Kilosu (650. Etap) : 65,40
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,85%
Toplam Süre : 15 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,32%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.080
Sevgili dennisgo 23 Ağustos Temmuz 2019 (636. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
29 Kasım 2019 (650. etap) tarihinde toplam 16,20 kilo vererek ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında hiç izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
maşallah tatlım böyle devamGunaydin kizlar hayirli cumalar.
Pazartesi günü 94.30kg
Cuma günü 92.40kg
1.90kg tabi ilk hafta oldugundan ödemler gidiyor.insallah böyle devam eder.
Eki Görüntüle 2562364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?