Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight
***5. Takım 651. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/
emnis ( 71,1/
kardelelen321 (88,5/
Libas7( 72,8/
bluuee (65,5/

5.Takım Ortalaması:

ayvacicegi(54,1)
617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94
(86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk
(70/67,2/2,8/%4) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola
(59,4/ )
fancynancy (85,7 )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
Özlemvetatlıcadı başlangıç tarihi 29.11,başlangıç kilosu 72,hedef kilosu 60
yağmurtuğba başlangıç tarihi 30 Kasım,başlangıç kilosu 73,hedef kilosu 58
umutumut82 başlangıç tarihi 30 kasım,başlangıç kilosu 94,3, hedef kilosu 85
glsmhmt başlangıç tarihi 01 Aralık,başlangıç kilosu 56,8 , hedef kilosu 50
Bmnxx başlangıç tarihi 04 Aralık, başlangıç kilosu 96, hedef kilosu 78

Son düzenleme:
canım aramıza hoşgeldin inşallah güzel kilolar vereceğiz
canım çok geçmiş olsun benimde kronik kabılık sorunum var ama 2 gün çıkamazsam hemen bekunis vs ile müdahale ediyorum çünkü sonrası çok zor

Günaydın kaptanım yazmayınca anladım müsait olmadığınızı da o yüzden ekleyeyim dedim.migrn sonrası ağrı geçse bile insanın üstünden tır geçmiş gibi yorgun oluyor

Günaydın kaptanım yazmayınca anladım müsait olmadığınızı da o yüzden ekleyeyim dedim.migrn sonrası ağrı geçse bile insanın üstünden tır geçmiş gibi yorgun oluyor
aynen öyle bir de dün hastane işi olunca felaket durumdaydım dün hastanede grup psikoterapi vardı orada yaşanmış bir olayı duygu durum gözlemi yaptık babamı kaybettikten sonra kendimde hissettiğim vicdansız ve sorumsuz duygumu yok etmek üzerine ve bunun getirdiği yeme bozuklukları üzerine çalıştık kendi kendime düşünme gerektiren bir garip ruh hali içindeydim

Ne güzel olmuş umarım fayda sağlar kaptanım

dennisgo valla merak ettik yaaa

Eki Görüntüle 2560959

dennisgo 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (636. Etap) : 81,60
Bitiş Kilosu (650. Etap) : 65,40
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,85%
Toplam Süre : 15 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,32%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.080

Sevgili dennisgo 23 Ağustos Temmuz 2019 (636. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
29 Kasım 2019 (650. etap) tarihinde toplam 16,20 kilo vererek ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:

• Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında hiç izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

Darisi başima bir tane bende istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…