Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar
05.12.2019
Sabah 0800 limonlu su, sütlü kahve,
1030: 1 haşlanmış yumurta, 2 yk çökelek, 5 dilim hinde füme, 2 dilim avokado, yeşil çay
Ara 1500: 1 kivi, yarım portakal
Akşam 1800 2 köfte, 1 dilim ekmek, salata

Su: 10 bardak
Spor: yok

Proteini tutturamıyorum her ne kadar normalde doğal beslenmeden yanaysam da belki töz işine girebilirim

glsmhmt Y yagmurtugba geçmiş olsun hanımlar

glsmhmt benim yakınımda küçükken olmuştu sanırım tuvaletini tutup söylemiyormuş başta. Kabız olup ağrıdan yapamadikca çıkış noktasinda catlak ve torbalanma olmuş zamanla yapmak giderek daha zorlaşmış. Cok uğraştılar ufaklık her tuvalette agliyordu, cok doktor gezdiler..sonundan çapa da bir doktor bi ilaçla tuvaletini düzenli yapmasını sağlayıp o torbalanmayi giderdi de kurtuldu yavrucak.

Sade suyla da tadı nasıl, kötü olur gibi geliyor bana sanki..

Evet benim menüler kalabalık oluyor ana halsiz kakıyorum işte Ekim ayağım titriyor arada birşeyle yemezsem
sekerini kontrol ettir canim ,protein agirliklu yersen elin ayagin titremez, miktarlar az zaten sıkıntı yok 2 karbonhidrat i beraber tuketmissin bu seni daha sonra cabuk aciktirir,etli az patatesli yemek yiyip makarna yemeseydin guzel olurdu onu dedim.
basinsagolsun canim kiminin omru 90 yil kiminin 9 gun onunda o kadarmis,biz inananlar icin ahirette anne babasina sefaatci olacagi bilinir inşallah.
Vede hoşgeldin kisa zamanda hedef kilona ve 2.bebegine kavuşursun inşallah
boyle zamanlarda bende kendimi temizliğe veriyorum ille yiyeceksemde citir citir bisey arıyorum varsa havuc salatalik kuruyemis idare ediyo biraz bide papatya Melisa falan ic sakinlesirsin
Ne dedi diyetisyen
birrrrr burdan üşüdüm m
Ama cok sakin huzurlu bir görüntü
valla evdesin çalış ,abla tavsiye si.calusma hayatinada bir an once dön sonra daha gec olucak madem 2.ye niyetin yok.
canim sen once bağırsakları ni kontrol ettir bu kabizlik niye diye,nolur nolmaz.sonra hemoroidi tedavi olursun oda en çözümü ameliyat gibi.yegenimde vardi yirtilma oldu ameliyatini.oturarak çalışmakta hemoroid e hiç iyi degil.gecmis olsun

Sabah omlet, 5 adet yeşil zeytin,peynir ,çay
Öğle:ton balıklı salata 2 dili ekmek
Ara:mandalina
Akşam:haşlama tavuk 5 kaşık bulgur 1 dilim ekmek
Afiyet olsun hanımlar bugun tavuk günü olmus
Aksamlari ekmek yememeye çalışalım en azindan pilav yediysek yemeyelim

Banada detoks corbasindan bir fayda goremedim gibi geliyo

Havuç iyi fikir leylicim hem kıtır kıtır iyi çıkarırım sinirimiDiyetisyene bu sabah gittim. 68.7’den 67.2’ye düşmüşüm ancak yağ oranımda 400 gr artış var, şaşırdık. Bu nasıl olur derken normal şartlarda bugün regl olmam gerekiyordu muhtemelen onun etkisi Diye düşündük çünkü regl zmnı böyle çıkarabiliyormuş alet. Bu hafta listemde yağı azalttı iyice.
Cherry Mom cim yarın ki kilo bildirimim 67.2

Sabah 1 yumurta 2 d.ekmek peynir zeytin kıvırcık biraz bal
Oglen sutlu nescafe,1 d.ekmek uzerine peynir kivircik,2 tane kivi
Aksam 1 tabak corba, 1/2 tabak karnabahar yemeği,2 kasik yogurt
Birazdan yesil cay limonlu balli
Spor 1 saat yürüyüş,1 saat pilates
Su 1,5 litre

İlginçççç

Çok sağ ol canım benim evet disim çok ağrıdı dolgu yaptırmak için gittim 3 ay sonraya sıra verdiler bende özele gidicem artık napayım devlet hast insanı çok yoruyor
3 ay mı
Diş konusunda biraz hassasım biraz da korkarım dişle ilgili operasyonlardan Allah kolaylık versin canım

Vaaaaooov spor şahane canım menü de öyle

Çocuklarda hiç düşünemiyorum çünkü ben kendim hiç dayanamıyorum açıkcası ki ben iğne bile yaptıramıyorum bugün yine acilde rezil oldum iğneden dolayı

Maalesef bende hemoroid gidecek gibi eğer bu ilaç tedavisi fayda etmezse inşallah iyi gelir kabızlığım çözümde hemoroid çözülecek zaten inşallah iyi olurum Bende maalesef oturarak çalışıyorum ben memurum bir okulda

İyi akşamlar kızlar kasıklarım ilaçlardan sanırım çok ağrıyo göbeğim falan da morardı bi kaç yeri ne zormuş spora çok yönelemiyorum o yüzden. 9930 adım yürüyüşüm var sadece @emnis

acaba sonda olunca mı olmuyo bu etiket @emnis bakiim

İyi akşamlar canım Allah yardımcın olsun bol bol sabır ..

Senin menuler de baya duzeldi ayvacicegi, supersin:)
Sade suyla da tadı nasıl, kötü olur gibi geliyor bana sanki..
Yoo bence tadi normal. Onceden sadesini kullaniyodum, simdi vanilyalisini. Ikisi de okey bence, vanilyalisi bi tik daha guzel ama onun da bi olceginde 2 gr seker var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…