- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.401
Sade suyla da tadı nasıl, kötü olur gibi geliyor bana sanki..Cok tesekkurler kardelencimHaftaici en azindan dikkat etmeye calisiyorum:)
Evet sade suyla. Whey isolate kullaniyorum, ama bundan sonra vegan protein tozuna gecmeyi dusunuyorum. Whey sivilce yapabilir diye okudum. Hassas cildim zaten, zorlamak istemiyorum.
Cok gecmis olsun ya zor is gercekten
sekerini kontrol ettir canim ,protein agirliklu yersen elin ayagin titremez, miktarlar az zaten sıkıntı yok 2 karbonhidrat i beraber tuketmissin bu seni daha sonra cabuk aciktirir,etli az patatesli yemek yiyip makarna yemeseydin guzel olurdu onu dedim.Evet benim menüler kalabalık oluyor ana halsiz kakıyorum işte Ekim ayağım titriyor arada birşeyle yemezsem
basinsagolsun canim kiminin omru 90 yil kiminin 9 gun onunda o kadarmis,biz inananlar icin ahirette anne babasina sefaatci olacagi bilinir inşallah.Okudum kabul ediyorum. 2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile hamile kaldım 100 kiloyu gördüm erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettim kafamı dağıtmak istiyorum ve yeni bi gebelikten önce kilo vermek istiyorum♥
boyle zamanlarda bende kendimi temizliğe veriyorum ille yiyeceksemde citir citir bisey arıyorum varsa havuc salatalik kuruyemis idare ediyo biraz bide papatya Melisa falan ic sakinlesirsinSelamlar herkese,
Dün akşam yaptığım 2 dilim kek kaçamağından sonra günah çıkarmaya geldim.Yine bir duygusal zaafiyet anında kendimi keke gömdüm desem yeridir. Kızımın bir kaç gündür çılgınca ağlama krizleri ve inadı beni mahvetti. Avaz avaz bağırmışım sesim falan gitti. Sinirimi yiyerek bastırdım yine her zamaki gibi! Zaten kilo alma sebebim kesinlikle duygusal yeme bozukluğu. Neyse 2 gündür okulun pedagoğuyla ve öğretmeniyle görüşüyoruz. Bugün çalışma yapmış pedagog kızımla. Ben de kendimi sakinleştirmeye, normalleştirmeyeçalışıyorum. O 2 dilim keki yedikten sonra ki pişmanlık resmen içime işledi. Ki nasıl azimle başladım diyete. 3 gündür acayip bitkin hissediyorum kendimi. Demirim de biraz düşük çıkmıştı tahlillerde. Belki onun da etkisi vardır ama tabii yaşadığım sinir harbi de içsel enerjimi yerlere indiriyor. Güzellikle yaklaşsam olmuyor, bağırsam çağırsam hiç olmuyor. Kafayı yemek üzereyim...Yatın diyetisyen randevum var. İlk kontrolümde artı çıkmak istemediğim için dünkü keki tolere edeyim diye bugün ekmeklerimi yememeyi düşündüm. Ancak öyle bir şey oldu ki sabah çıkıp hemen halledip eve döneceğim dediğim iş uzadı da uzadı... Dışarıda da diyet listemden çok farklı bir şey yemek istemediğimden sabredeyim diye diye akşam oldu! Akşam saat 7’de daha ağzıma bir lokma koymamıştım. O saatte ilk öğünümü yedim, resmen oruç tuttum gibi oldu. Tabii su içtim sadece.
Bugün yediğim tek öğün saat 19.00’da
-Ciğer sote
-turp-havuç-yeşillik salata
22.30’da da;
-1 kase yoğurt
-1 küçük mandalina
Sabah 10.30’da diyetisyen randevum var ve bu hafta hiç tartılmadım. Bakalım ne yapmışım yarın sonuçlardan belli olacak...
birrrrr burdan üşüdüm m
valla evdesin çalış ,abla tavsiye si.calusma hayatinada bir an once dön sonra daha gec olucak madem 2.ye niyetin yok.Hayırlısı olsun canım senin için yıllarca çalışan insana çocukla eve kapanmak çok zor geliyor maddi yanını geçtim manevi yönden çok iyi geliyor iş :)
İş verenler evet ikisinide düşünüyorlar uzun süre ara vermiş eski tempoyu yakalayamaz diyorlar veya küçük cocuğu var devamlı izin alır diyorlar. Bunların üstüne birde ben kapalıyım o da seçenekleri daraltıyorkısmet vakit bulabilsem bende memurluk sınavlarına çalışsam iyi olur ama o da zaman istiyor işte
canim sen once bağırsakları ni kontrol ettir bu kabizlik niye diye,nolur nolmaz.sonra hemoroidi tedavi olursun oda en çözümü ameliyat gibi.yegenimde vardi yirtilma oldu ameliyatini.oturarak çalışmakta hemoroid e hiç iyi degil.gecmis olsunKuzular merhaba ben bu gruba yeni katıldım normalde grupta aktif olurum daha önceden takım deneyimim var
Ancaaaaakkkkkkbugün dananın kuyruğu koptu günlerdir kabızlığımdan bahsettim ya şişede 5 gün tuvalet ihtiyacımı gideremediğimden dolayı dün akşam Bekunis ilacını içtim o ishal gibi yapıyor neyseki sabah tuvaletimi zorlana zorlana yaptım hemoroid memesi dışına çıktı okula işe gittim ama duramıyorum nasıl acı çekiyorum anlatamam neyse dayanamadım hastahaneye gittim önce acile girdim ardından da iğne v.s oldum rahatlamak için sonra da doktora muayene oldum bu kadar kabız olmak normal değil dedi çatlakların var dedi bunlar için ve kabızlık için ilaç verdi bakalım fayda edecek mi etmezse ameliyat dedi inşallah geçer
Size anlatmak istedim
Kizlar bugün hic düzenli beslenemedim oglanin okuluyla ugrastim . Aksam misafirlige gidicez oyüzden simdiden menümu yazayim.
Sabah yok
Öglen 12=30 2dilim ekmek 1 domates 6 7 zeytin cay
aksam 17:00 de tavuk hasladim onu yerim suyuyla yaninada kış salatasi yapicam.
Misafirlikte cay icerim.
Su 1.5 litre
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün zor bi gündüDiş için hastaneye gittim sabahtan tüm gün dışarıdaydım bu sefer baya zorlandım size menümü yazayım . Eşim şehir dışında olduğundan cumartesi gelicek evde değilim bu yüzden hala bi düzen tutturamadın
Sabah 12.00 kaşarlı tost hastane tostu
Aradan 1 saat geçtikten sonra arkadaşlar iskender yerken sadece 2 çatal yedim ve yarım ayran içtim
İkindi 16.30 2 köfte 1.buçuk dilim ekmek
Akşam 19.15 2 haşlanmış but derisi soyulmuş 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 2 yemek kaşığı yoğurt
Yatmadan belki süt içerim yada elma yerim
Keşke ikindide yemeseydim dayanamadım yaa çok yorulmuşum o tüm gün dışarıdaydım hem üşüdüm hem yoruldum
Afiyet olsun hanımlar bugun tavuk günü olmusSabah omlet, 5 adet yeşil zeytin,peynir ,çay
Öğle:ton balıklı salata 2 dili ekmek
Ara:mandalina
Akşam:haşlama tavuk 5 kaşık bulgur 1 dilim ekmek
Banada detoks corbasindan bir fayda goremedim gibi geliyoMenüm
Sabah 2.yk yulaf 3 ykyoğurt yarım elma karışımı
Öğlen detoks çorba
Akşam lor peynirli salata 1 orta boy kase
Spordan gelince 2 kşk yoğurt 2 fındık
Yatarkende tarçınlı süt bellkiii
Spor
1 saat zumba
30 dk yürüyüş
Aynen ablamda görememiş bu hafta sadece 400 Gr vermiş çöktü. Diyetisyen ceza menüsü vermiş şok diyet :)))Banada detoks corbasindan bir fayda goremedim gibi geliyo
sekerini kontrol ettir canim ,protein agirliklu yersen elin ayagin titremez, miktarlar az zaten sıkıntı yok 2 karbonhidrat i beraber tuketmissin bu seni daha sonra cabuk aciktirir,etli az patatesli yemek yiyip makarna yemeseydin guzel olurdu onu dedim.
basinsagolsun canim kiminin omru 90 yil kiminin 9 gun onunda o kadarmis,biz inananlar icin ahirette anne babasina sefaatci olacagi bilinir inşallah.
Vede hoşgeldin kisa zamanda hedef kilona ve 2.bebegine kavuşursun inşallah
boyle zamanlarda bende kendimi temizliğe veriyorum ille yiyeceksemde citir citir bisey arıyorum varsa havuc salatalik kuruyemis idare ediyo biraz bide papatya Melisa falan ic sakinlesirsin
Ne dedi diyetisyen
birrrrr burdan üşüdüm m
Ama cok sakin huzurlu bir görüntü
valla evdesin çalış ,abla tavsiye si.calusma hayatinada bir an once dön sonra daha gec olucak madem 2.ye niyetin yok.
canim sen once bağırsakları ni kontrol ettir bu kabizlik niye diye,nolur nolmaz.sonra hemoroidi tedavi olursun oda en çözümü ameliyat gibi.yegenimde vardi yirtilma oldu ameliyatini.oturarak çalışmakta hemoroid e hiç iyi degil.gecmis olsun
İlginççççHavuç iyi fikir leylicim hem kıtır kıtır iyi çıkarırım sinirimiDiyetisyene bu sabah gittim. 68.7’den 67.2’ye düşmüşüm ancak yağ oranımda 400 gr artış var, şaşırdık. Bu nasıl olur derken normal şartlarda bugün regl olmam gerekiyordu muhtemelen onun etkisi Diye düşündük çünkü regl zmnı böyle çıkarabiliyormuş alet. Bu hafta listemde yağı azalttı iyice.
Cherry Mom cim yarın ki kilo bildirimim 67.2
3 ay mıÇok sağ ol canım benim evet disim çok ağrıdı dolgu yaptırmak için gittim 3 ay sonraya sıra verdiler bende özele gidicem artık napayım devlet hast insanı çok yoruyor
Vaaaaooov spor şahane canım menü de öyleSabah 1 yumurta 2 d.ekmek peynir zeytin kıvırcık biraz bal
Oglen sutlu nescafe,1 d.ekmek uzerine peynir kivircik,2 tane kivi
Aksam 1 tabak corba, 1/2 tabak karnabahar yemeği,2 kasik yogurt
Birazdan yesil cay limonlu balli
Spor 1 saat yürüyüş,1 saat pilates
Su 1,5 litre
Çocuklarda hiç düşünemiyorum çünkü ben kendim hiç dayanamıyorum açıkcası ki ben iğne bile yaptıramıyorum bugün yine acilde rezil oldum iğneden dolayıSelamlar
05.12.2019
Sabah 0800 limonlu su, sütlü kahve,
1030: 1 haşlanmış yumurta, 2 yk çökelek, 5 dilim hinde füme, 2 dilim avokado, yeşil çay
Ara 1500: 1 kivi, yarım portakal
Akşam 1800 2 köfte, 1 dilim ekmek, salata
Su: 10 bardak
Spor: yok
Proteini tutturamıyorum her ne kadar normalde doğal beslenmeden yanaysam da belki töz işine girebilirim
glsmhmt Y yagmurtugba geçmiş olsun hanımlar
glsmhmt benim yakınımda küçükken olmuştu sanırım tuvaletini tutup söylemiyormuş başta. Kabız olup ağrıdan yapamadikca çıkış noktasinda catlak ve torbalanma olmuş zamanla yapmak giderek daha zorlaşmış. Cok uğraştılar ufaklık her tuvalette agliyordu, cok doktor gezdiler..sonundan çapa da bir doktor bi ilaçla tuvaletini düzenli yapmasını sağlayıp o torbalanmayi giderdi de kurtuldu yavrucak.
Maalesef bende hemoroid gidecek gibi eğer bu ilaç tedavisi fayda etmezse inşallah iyi gelir kabızlığım çözümde hemoroid çözülecek zaten inşallah iyi olurumsekerini kontrol ettir canim ,protein agirliklu yersen elin ayagin titremez, miktarlar az zaten sıkıntı yok 2 karbonhidrat i beraber tuketmissin bu seni daha sonra cabuk aciktirir,etli az patatesli yemek yiyip makarna yemeseydin guzel olurdu onu dedim.
basinsagolsun canim kiminin omru 90 yil kiminin 9 gun onunda o kadarmis,biz inananlar icin ahirette anne babasina sefaatci olacagi bilinir inşallah.
Vede hoşgeldin kisa zamanda hedef kilona ve 2.bebegine kavuşursun inşallah
boyle zamanlarda bende kendimi temizliğe veriyorum ille yiyeceksemde citir citir bisey arıyorum varsa havuc salatalik kuruyemis idare ediyo biraz bide papatya Melisa falan ic sakinlesirsin
Ne dedi diyetisyen
birrrrr burdan üşüdüm m
Ama cok sakin huzurlu bir görüntü
valla evdesin çalış ,abla tavsiye si.calusma hayatinada bir an once dön sonra daha gec olucak madem 2.ye niyetin yok.
canim sen once bağırsakları ni kontrol ettir bu kabizlik niye diye,nolur nolmaz.sonra hemoroidi tedavi olursun oda en çözümü ameliyat gibi.yegenimde vardi yirtilma oldu ameliyatini.oturarak çalışmakta hemoroid e hiç iyi degil.gecmis olsun
İyi akşamlar canım Allah yardımcın olsunİyi akşamlar kızlarkasıklarım ilaçlardan sanırım çok ağrıyo göbeğim falan da morardı bi kaç yeri ne zormuş spora çok yönelemiyorum o yüzden. 9930 adım yürüyüşüm var sadece @emnis
acaba sonda olunca mı olmuyo bu etiket @emnis bakiim
Senin menuler de baya duzeldi ayvacicegi, supersin:)Selamlar
05.12.2019
Sabah 0800 limonlu su, sütlü kahve,
1030: 1 haşlanmış yumurta, 2 yk çökelek, 5 dilim hinde füme, 2 dilim avokado, yeşil çay
Ara 1500: 1 kivi, yarım portakal
Akşam 1800 2 köfte, 1 dilim ekmek, salata
Su: 10 bardak
Spor: yok
Proteini tutturamıyorum her ne kadar normalde doğal beslenmeden yanaysam da belki töz işine girebilirim
Yoo bence tadi normal. Onceden sadesini kullaniyodum, simdi vanilyalisini. Ikisi de okey bence, vanilyalisi bi tik daha guzel ama onun da bi olceginde 2 gr seker var:)Sade suyla da tadı nasıl, kötü olur gibi geliyor bana sanki..
Ben bu sabah tartida cok acayip bi eksi gordumHerkese iyi geceler
Yarın çok geç bildirim yapmayın olar mı.
Ayrıca yarın bu hedefler burayaaa gelecek
Eki Görüntüle 2562323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?