Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cidden ah o pestil olmasaymış az yediysen sıkıntı değil ama pestilde yemiycez ne yicez arkadaş reglisi sinir krizi tatlı krizi olan insanlarız

Selam pamukcum üzüldüm kendini bu kadar yıpratmana çünkü bende aynılarını yapıyorım tek farkla ama artık yemiyorum . Kendimi o an hırpalayacak başka şeye yönlendiriyorum gidiyorum lavabo telliyorum bisiklete çıkıyorum bileklerimi vura vura patır kütür pedal çeviriyorum aklının bir kenarında bunlar olsun bir daha olursa. Belki gözün yemekten önce bunlara gider iyi geliyor bak sonrada birde diyet bozdum diye çökmezsin
Yarın içinde ne olursa olsun yola devam

Amin canım allah razı olsun güncel 96 hedef 78 kilo

Aramıza hoşgeldin canım. Yaşadığın duruma çok üzüldüm. Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin. Zamanı geldiğinde de inşallah bi bebiş nasip etsin.

Canım moralini bozma. Çok güzel motive olmuştun. Kaldığın yerden devam hadi kalk.

Bu yaşadıkların bana çok tanıdık. Ben de duygusal besleniyorum. Uyuşturucu bağımlıları gibi vücut biraz serotonin salgılayacak da 5-10 dk mutlu olucaz diye bütün bu eziyet. Verdiğim onca kiloyu ben bu yüzden aldım. Şu anda da hayatımda yolunda giden pek bişey yok soracak olursan. Yalnızca sağlığımız yerinde ona şükrediyorum. Artık aşmalıyız canım bu durumu. Çocuklar hergün değişiyorlar. Herşey düzelecek

teşekkürler emniscim bundan sonra kendimi eliptiğe yönlendireceğim, iyi ki söyledin. Bazen insan düşünemiyor, özellikle sinir anında...

Ah kardelencim 2 dklık mutluluk sonrası pişmanlık aslına bakarsan. Ama insan o an bastıramıyor içindeki duyguyu. Sanki yediğim zaman sakinleşiyorum. Söylediğin gibi resmen uyuşturucu gibi bir nevi. Olayı da çözmüyor. Emnisin dediği gibi kendimizi başka şeylere yönlendirelim bundansonra. Hayatta sıkıntılar hep var ama sürekli maruz kalınca artık bir noktada da tükeniyor insan.

Verdiğin Bilgi ve öneriler için teşekkür ederim doktora gittiğimde baktırayım probiyotikten eksikliğinde oluyormuş kefimde çok denedim ama lahana suyu nasıl kaynaştığımız lahananın suyumu ?

Canim 2 bardak kaynamis suya 1 yaprak lahanayi koyup 7 dakika kadarda onunla kaynatip (agzi kapali) sonra altini kapatip 10dakika dinlendinten sonra süzüp ictim. Icine 2 damlada limon damlattim hem bagirsaklari calistiriyor hemde muhtesem ödem atiyor.insanin vucudunda gaz siskinlik iltahap diye birsey kalmiyor

Şokolam senin menülerine de sporlarına da hayranım Harikasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…