Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

acaba deniz i mezun etmesemiydik hatun uğramadı bi daha

Merhabalar

Benim kilom 54.0. Son 2-3 gündür yediklerimi düzelttim, uykusuzluk yine devam ama babasi ilgilendi uzun süreden sonra bu sabah 4 saat uyudum. Bundan sonra düzenli vermeyi umuyorum.
Merhaba
Ne iyi yapmışsın bende dün spora gittim geldim 1saaat içinde çocuğa bir sürü abur cubur vermiş yatmış uyumuş o kadar kızdım ki resmen bir daha bana bırakma çocuğu der gibi.

Gunaydin kizlar hayirli cumalar.
Pazartesi günü 94.30kg
Cuma günü 92.40kg
1.90kg tabi ilk hafta oldugundan ödemler gidiyor.insallah böyle devam eder.
Eki Görüntüle 2562364
Süpersin ya bende şu an hastanedeyim bu sefer babamı getirdim eve gider gitmez tartılıcam biraz ödemim var sanki evimde olmadığım dan uyku düzenim hiç kalmadı bakalım sanırım ondan inşallah bende senin gibi güzel vermişimdir ayy heycan bastı şimdi ☺

Merhaba
Ne iyi yapmışsın bende dün spora gittim geldim 1saaat içinde çocuğa bir sürü abur cubur vermiş yatmış uyumuş o kadar kızdım ki resmen bir daha bana bırakma çocuğu der gibi.
Nasıl yaa, bence yine git çocuğu da bırak ama yapmaması gereken şeyleri söyle yine. Herhalde bir sonrakinde 3 yaşındaki çocuğa bile isteye abur cubur vermez.

***5. Takım 651. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/
emnis ( 71,1/69,9/1,2/%1,69)
kardelelen321 (88,5/
Libas7( 72,8/
bluuee (65,5/

5.Takım Ortalaması:

ayvacicegi(54,1/54/0,1/%0,18)
617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94
(86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/67,2/2,8/%4) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola
(59,4/ )
fancynancy (85,7 )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
Özlemvetatlıcadı başlangıç tarihi 29.11,başlangıç kilosu 72,hedef kilosu 60
yağmurtuğba başlangıç tarihi 30 Kasım,başlangıç kilosu 73,hedef kilosu 58
umutumut82(92,4) başlangıç tarihi 30 kasım,başlangıç kilosu 94,3, hedef kilosu 85
glsmhmt (56,4) başlangıç tarihi 01 Aralık,başlangıç kilosu 56,8 , hedef kilosu 50
Bmnxx başlangıç tarihi 04 Aralık, başlangıç kilosu 96, hedef kilosu 78

Nasıl yaa, bence yine git çocuğu da bırak ama yapmaması gereken şeyleri söyle yine. Herhalde bir sonrakinde 3 yaşındaki çocuğa bile isteye abur cubur vermez.
Gidicem tabiki evdeki abur cubur kendisinin zaten onları saklarım bulamayacağı bir yere.
Bu seferde eline telefonu verir eminim. Sanki iş yerinde arkadaşın rapor alır onun işi sana kalır ya adam o psikolojiye giriyor resmen. Ama alışacak

Valla canim bende cok sevindim.insallah haftaya cumada iyi bir eksiyle gelirim. Sendende güzel haberler bekliyoruz. Bende 8 li rakamlari bir görsem

canım benim başlangıç kilomda hata var benim için sorun değil de söyliyim dedim çünkü ben pazartesi katldım 57,2ydim bugün tartıldım56.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…