- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.961
Bizim de arabanın kredisi var da biz aile büyüklerinden borç aldık. Dondurulmuş embriyo transferleri daha uygun oluyo. Sıfırdan ben de deneyemem ama transfer zorlanabilirBizim ev ve araba taksitimiz var. Mayista araba bitiyor. Ozaman kredi cekicez 15.000tl... cok zor valla. Eger tutmazsa 2.yi asla deneyemeyiz
Amiin cümlemizin evet her yönden yıpratıyo ama sonu güzel olsun inşallahAy Alllah yardımcınız olsun maddi manevi zor bir süreçmiş valla ben o kadar tahmin etmiyordum
Umutumut82 ankarada mısın canım sende ?
İnş inşAmiin cümlemizin evet her yönden yıpratıyo ama sonu güzel olsun inşallah
Bizim de arabanın kredisi var da biz aile büyüklerinden borç aldık. Dondurulmuş embriyo transferleri daha uygun oluyo. Sıfırdan ben de deneyemem ama transfer zorlanabilir
Köpüş kızım var bi tane eşime diyorum atayım önüne yalasın yutsun intikamımızı alsınInsallah hayirli evlat olsun. Dogunca popişini tokatlarsin minnos minnoş
Köpüş kızım var bi tane eşime diyorum atayım önüne yalasın yutsun intikamımızı alsın
Ay inşallah öyledir:)Tursu tuzlu ya şu tutmuştur,ödem olabilir.
Çok geçmiş olsunyok canımyaaa maalesef üstelik buün küçük sıpa hastalandı gene dr a getirdim şimdi işyerinde yanımda
Ah canım ne sen sor ne ben soyliyim bi derenin kenarında bir karsiya bir bu tarafa atlayip duruyorum daha otesi yok.ust rakamlara gecmekten beni listede olmak koruyo da.alt rakama dusmek te niye bu kadar zor oldu onu anlayamiyorum.atlasam 15 yil onceki kiloma ulasicam aslinda ama olmuyo iste.basaramayinca da moralim bozuluyo yiyorum iste,baska seylerde tetikliyo tabiAma neden kaçamak mi yaptın sis misin
MasallaaahYaptım çayımı içiyorumaz önce aradılar 11den, 9u olgunmuş, 8i döllenmiş. Perşembe cuma yada cumartesi olacak. Hazır bekleyin biz aradığımızda gelmeniz gerek dedi süprizli
Sonucta mezun oldun ve korumaya gectinGünaydın kızlar
Dünkü menümü yazacağım ama 5. Takım olarak buna hazır mıyız acaba :) dün aynı zamanda bir arkadaşın oğlunun doğumgünü kutlaması olduğu için iki pasta sınavı vermek zorunda kaldım.. kahvaltı hariç yemek yemedim resmen..
sabah; 1,5 yumurta kadar omlet 2 üçgen Peynir domates turp kırmızı biber 2 dilim ekmek
öğlen ; 4 tane lahana sarması
Ara; 1 dilim çikolatalı pasta, sade kahve
akşam; 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kaşık Haydari 1 kaşık patates salatası, 7 tane fındık, 1 kibrit kutusu kadar pastanın keki ( pastayı ziyan ettim kremayı ayırmak için)
ara; 2 kadeh şarap
Su saymasın ama en fazla 1 lt içmişimdir.. bolca şekersiz çay
30 dakika koşu bandında cardio, 7 bin adım yürüyüşCherry Mom
gevmis olsun canım sen grip olmussunSelam kızlar ufaklık iyileşti şimdi ben hastayım dövmüşler dövüşler bir kıyıya atmışlar gibi her yerlerim ağrıyor
Sizler neler yapıyorsunuz ne var ne yok grupta 1 haftadır okuyamadım bile umarım herkes iyidir
ben artik o hatayi yapmiyorum istemeyerekte olsa döküyorumHaklisin canim pilav oglandan kaldi atmak istemedim. Ekmegide normalde sadece sabah yemege calisiyorum ama bazen icim bulaniyor ekmek bastıriyor.
aynen bendeAyy yapıp yememek çok zor olsa gerek bi kaşıkta olsa tadardım herhalde çok iradesizim
evet fena olmus gercekten ama benim eski diyetisyen peynir ekmek e bisey demezdiSabah
Filtre kahve
1 küçük dilim kek (pardonnnn, hem vaktim yoktu hem de dışarıda başka bir şeye saldırmamak için yedim.)
Ara
2 mandalina
Ya aslında doğru düzgün ne öğlen ne akşam yemeğim oldu. Şu listeden sonra 3 gibi açlıktan baylmadan 2 tane lifalif yulaf bar yedim. akşamüstü 5 gibi hala aç olduğum için peynirli küçük bir sandviç yedim. Az önce de 3-4 kepçe kadar havuç çorbamı içerek günü kapattım. Çok dengesiz oldu biliyorum ama çorbaya kadar dışarıdaydım. Su 1 litre belki içtim belki içmedim. Artık su ve ıhlamura dayanırım gece.Cherry Mom
Hastalara bol şifa dileklerim ve anne adaylarımıza da bolcaaaa dualarımlaaaa.
tebrikler güzel menüSelam kızlar bu gün ki menüm
Sabah omlet 2 yumurta ile / zeytin/1 dilim ekmek/yeşillik domates salata 1 bardak şekersiz çay
Ara 1adet portakal
Öğle bir kasa yayla çorbası 1 dilim ekmek
Akşam karnabahar fırında / 5 adet lahana sarması ekmek yk
Artık kapatırım bir şey yemem su pek içemedim bu gün nedense
Bu kabak kizartmaysa fena aksam aksamBen bugünkü menümü vereyim
Sabah 7.30
1 dilim ekmek üzerine çemen
Şekersiz çay
Öğle 12.00
6 yk orman kebabı
4 yk bulgur pilavı cacık
Bir tane şekerpare (çok pişmanım)
Akşam 17.00
5 yk kabak kavurma
2 yk bulgur üzerine 3 yk kuru börülce
Salata
Su 2 litre oldu geçer ama daha
Bir tane belki meyve yerim kahve içerin bugünü kapatırım işten erken geldiğim için yemeğide erken yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?