Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim ev ve araba taksitimiz var. Mayista araba bitiyor. Ozaman kredi cekicez 15.000tl... cok zor valla. Eger tutmazsa 2.yi asla deneyemeyiz
Bizim de arabanın kredisi var da biz aile büyüklerinden borç aldık. Dondurulmuş embriyo transferleri daha uygun oluyo. Sıfırdan ben de deneyemem ama transfer zorlanabilir

Bizim de arabanın kredisi var da biz aile büyüklerinden borç aldık. Dondurulmuş embriyo transferleri daha uygun oluyo. Sıfırdan ben de deneyemem ama transfer zorlanabilir

Insallah hayirli evlat olsun. Dogunca popişini tokatlarsin minnos minnoş

Köpüş kızım var bi tane eşime diyorum atayım önüne yalasın yutsun intikamımızı alsın

Amannnn sakın. Kiyamazsin zaten. Insan koklamaya kiyamiyor. Oglum dogdugunda anneme ben bunu elleyemem kolu bacagi cikar demistim.

Ben bugünkü menümü vereyim
Sabah 7.30
1 dilim ekmek üzerine çemen
Şekersiz çay
Öğle 12.00
6 yk orman kebabı
4 yk bulgur pilavı cacık
Bir tane şekerpare (çok pişmanım )
Akşam 17.00
5 yk kabak kavurma
2 yk bulgur üzerine 3 yk kuru börülce
Salata
Su 2 litre oldu geçer ama daha
Bir tane belki meyve yerim kahve içerin bugünü kapatırım işten erken geldiğim için yemeğide erken yedim

Sabah
Filtre kahve
1 küçük dilim kek (pardonnnn, hem vaktim yoktu hem de dışarıda başka bir şeye saldırmamak için yedim.)

Ara
2 mandalina

Ya aslında doğru düzgün ne öğlen ne akşam yemeğim oldu. Şu listeden sonra 3 gibi açlıktan baylmadan 2 tane lifalif yulaf bar yedim. akşamüstü 5 gibi hala aç olduğum için peynirli küçük bir sandviç yedim. Az önce de 3-4 kepçe kadar havuç çorbamı içerek günü kapattım. Çok dengesiz oldu biliyorum ama çorbaya kadar dışarıdaydım. Su 1 litre belki içtim belki içmedim. Artık su ve ıhlamura dayanırım gece. Cherry Mom

Hastalara bol şifa dileklerim ve anne adaylarımıza da bolcaaaa dualarımlaaaa.

Selam kızlar bu gün ki menüm
Sabah omlet 2 yumurta ile / zeytin/1 dilim ekmek/yeşillik domates salata 1 bardak şekersiz çay
Ara 1adet portakal
Öğle bir kasa yayla çorbası 1 dilim ekmek
Akşam karnabahar fırında / 5 adet lahana sarması ekmek yk
Artık kapatırım bir şey yemem su pek içemedim bu gün nedense

Ama neden kaçamak mi yaptın sis misin
Ah canım ne sen sor ne ben soyliyim bi derenin kenarında bir karsiya bir bu tarafa atlayip duruyorum daha otesi yok.ust rakamlara gecmekten beni listede olmak koruyo da.alt rakama dusmek te niye bu kadar zor oldu onu anlayamiyorum.atlasam 15 yil onceki kiloma ulasicam aslinda ama olmuyo iste.basaramayinca da moralim bozuluyo yiyorum iste,baska seylerde tetikliyo tabi

Sonucta mezun oldun ve korumaya gectin

gevmis olsun canım sen grip olmussun
Haklisin canim pilav oglandan kaldi atmak istemedim. Ekmegide normalde sadece sabah yemege calisiyorum ama bazen icim bulaniyor ekmek bastıriyor.
ben artik o hatayi yapmiyorum istemeyerekte olsa döküyorum
Ayy yapıp yememek çok zor olsa gerek bi kaşıkta olsa tadardım herhalde çok iradesizim
aynen bende
evet fena olmus gercekten ama benim eski diyetisyen peynir ekmek e bisey demezdi
tebrikler güzel menü

Bu kabak kizartmaysa fena aksam aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…