Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay Alllah yardımcınız olsun maddi manevi zor bir süreçmiş valla ben o kadar tahmin etmiyordum
Bende pek bi yabancıyı m hu konuya hem surec hem maliyet konusunda.allah yardımcısı olsun ugrasanlarin aratmasın kimseye

2 gundur menulerde kaçamak var diye utanip siliyorum
Spor bugun 1 saat yürüyüş,cumada yurumustum Cherry Mom
Leylim Çarşamba perşembe çok kısıtlı menülerle dikkat et yoksa artı geleceksin biraz toparla olur mu
Bende gram veremedim henüz canım sıkkın ama 2 günü iyi değerlendireceğim inş

Merhabalar bende sizinle beraber kilo vermek istiyorım yapmam gerekenler neler

Merhaba hoşgeldin kendini tanışana bize biraz. Bi görünüp kaybolma hemen

Sabah ekmek öğle pilav akşam pilav tatlı bi de üstüne meyve karbonhidrat olarak fazla gibi geliyor ama miktarlar da çok değil gibi. Acaba kaç gram karbonhidrat oldu sonunda, makro takibi yapıyor musun?

Selamlar
3 gündür elimde olmayan sebeplerle suşi yiyorum artık bitti yarına tavuk hedefliyorum. Hâlâ ideal menülere geçemedim ama çok yaklaştım, kafa olarak havaya girdim ilk fırsatta kalori makro takibine de dönerim.

Iki günlük menülerim:

09.12.2019
Sabah sütlü kahve, 5 parça tarçın bisküvi, 10 fındık
Öğle 8 parca suşi, avokado salatası
Ara 2 kuru kayisi, 10 fındık
Akşam tarhana çorbası

Su 1litre Spor yok

10.12.2019
Sabah sütlü kahve, 2 avuç yer fıstığı
Öğle 1 kase yoğurt, 30gr protein tozu
Ara yarım mandalina, 1 kuru incir, 5 badem
Akşam 8 parca suşi, bol yeşil salata

Su 1litre Spor 3 mil leslie, 6163 adım yürüyüş Cherry Mom

Hanımlar benim boyum zaten kısa ama özellikle gövdem kısa. Kilo alınca ilk olarak karın bölgemde yağlanma oluyor, 2-3 Kilo bile alsam mide göbek birleşip çıkıveriyor görüntüyü hiç beğenmiyorum. Bunun çaresi nedir, ömür boyu diyet modu mu

Eklentiler

• 20191210_192634.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 20191210_192723.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
kremsokola Ben asıl sürdürmeyi öğrenmek istiyorum hesefe ulasinca kal biraz kpruma ogrenim senden :) 50ye kadar inip geri 54 oldum, sporu bırakmamak ve uyumak gerek sanırım
Ay kalmam mi ya, hic gitmemeyi dusunuyorum hatta:)) Benim esas hedef yag orani oldugu icin kilo hedefine ulassam bile ona ulasmam baya zaman alicak muhtemelen.
2 gundur menulerde kaçamak var diye utanip siliyorum
Spor bugun 1 saat yürüyüş,cumada yurumustum Cherry Mom
Olur muuuu, yaz yaz. Inan sonra yazicagini bilince o kadar yiyemiyo zaten, bogazina diziliyo
Oooo protein tozu gelmis:) Ben tozsuz cogu zaman protein hedefime ulasamiyorum (131 gr), o acidan cok isime yariyo protein tozu.

Ben pek spor yapamıyorum ama gene de protein de tutmuyor bi süre deneyeyim dedim. Umarım spor da eklerim ama yılbaşına kadar çok program var herhalde yılbaşından sonra spor salonu olabilir.

Ben pek spor yapamıyorum ama geme de protein de tutmuyor bi süre deneyeyim dedim. Umarım spor da eklerim ama yılbaşına kadar çok program var herhalde yılbaşından sonra spor salonu olabilir.
Evet, kaloriyi arttirmadan proteini tutturmak zor oluyo. Yarim kilo falan haslanmis tavuk yemek lazim:))
Spor salonunda agirlik calismak son 1 ayda bana inanilmaz yaradi ayvacicegi. Karin kaslarim hafiften gorunmeye basladi. O gobek goruntusunu azaltmanin yolu bence kas oranini arttirip yag oranini azalmak (evet cok degisik bisey soylemedim ama cevap bu malesef). Sadece yag orani degil ama kesinlikle, vucuda o fit goruntuyu veren sey kaslar cunku sonucta.

Merhaba arkadaşlar bugün kü menü
Sabah 07.00 omlet 1 adet yumurta ile yeşillik
Ara 11.00 1bardak süt 1 adet mandalina
Ögle 13.00 2 yemek kaşığı pilav susuz kuru fasulye
Ara 15.30 1 adet etimek 1 adet nugget( şu küçük olanlardan tost makinesinde pişmiş)
Akşam öğlenin aynısı
Ara 1 avuç karışık kuruyemiş yemeyi düşünuyorum
Bugün komşumla içli köfte yaptık ben çoğunu buzluğa attım hiç yemedim bu yüzden dünkü yemeklerle idare ettim

Aslında soldaki görüntü güzel de demek istediğin bir süre fazla kaçırınca hemen yağ depolayıp görüntüsü bozulan tipte bir zayıflık galiba. Kas olunca bu görüntüyü bozmak zorlaşır, fazla abarymadigin sürece diyorsun

Tercihe bagli tabi, ben soldaki goruntuyu cok sevdigimi soyleyemem. Selulit ve basen problemine cok yatkin bi vucut. Sair burda kendinden ornek veriyor:))

Vucut yapilarimiz genetik geçişli ayvacicegi ,ne yapsak ne kadar zayiflasak bazi seyler degismez diye dusunuyorum.bu kas yapmaya engel olmasin tabbi.lakin ben 50 kiloykende cikintili bir gobek ve popoya sahiptim sulalem boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…