Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartıyı görünce bi canım sıkıldı da artık napayım kaçamak yapmıyorum giderler bi an önce inşallah

Tartıyı görünce bi canım sıkıldı da artık napayım kaçamak yapmıyorum giderler bi an önce inşallah
Tabiki giderler boşversene canım sen tartıda durum artmış olabilir ama karınn şişliği hariç görüntün değişmemiştir . Bozma moralini

Tabiki giderler boşversene canım sen tartıda durum artmış olabilir ama karınn şişliği hariç görüntün değişmemiştir . Bozma moralini ❤
Bende sadece göbekten hissediyorum ama inşallah öyledir. Bugün spora abancam ağrım sızım yokken

Tercihe bagli tabi, ben soldaki goruntuyu cok sevdigimi soyleyemem. Selulit ve basen problemine cok yatkin bi vucut. Sair burda kendinden ornek veriyor:))
Selülit basen ben de istemem zaten aba foto.dan onu anlayamadım :) ben de onlar olmuyor da göbek mide, karin bolgesi oluyor işte.
Hoş geldiniz, iyi olmuş buradan motivasyon bulmak çok kolay :)

Vucut yapilarimiz genetik geçişli ayvacicegi ,ne yapsak ne kadar zayiflasak bazi seyler degismez diye dusunuyorum.bu kas yapmaya engel olmasin tabbi.lakin ben 50 kiloykende cikintili bir gobek ve popoya sahiptim sulalem boyle.
Doğrudur belki ama ben böyle bakmak istemiyorum yoksa hepten bırakırım bu işleri ondan sonra da top gibi yuvarlanırım :) bana yanlış da olsa umut verin

Önemli olan varılan sonuç değil yolculuktu dermişim

Aramıza hoşgeldin Zeynep umarım ideal kilona ulaşmanı burada beraberce izleriz.. iki ayda gayet iyi vermişsin.. devamı da takımdaki motivasyon ile gelecektir sanırım.

Hedef kilom 68 canım.
Uzak bir hedef ama yaza kadar başarabiliriz diye düşünüyorum.
Bence hiç uzak bir hedef değil yakında yolun 1/3 kısmını tamamlamış olacaksın hatta.. henüz azı gitmiş çoğu kalmış ama bir gün tersini söyleceğiz.. iki ay için çok iyi sonuç, 2 ay sonra çok daha iyi bir yerde olacaksın..

Bişey yok ki şimdiiii
Çok zaman kalmadı ki güzelim zaten en geç haftasonu transfer olacak sen şimdi bak keyfine. Aktif ol zıpla dans et falan filan şu an düşünmen gereken en son şey kilo boşver.. yediğine içtiğine dikkat ettikten sonra kilolu olma şansın yok zaten. Gördüğün artı da çabuk gider merak etme

Şimdi biraz motivasyon amaçlı okuyorum, özellikle karin bölgesi yağlanmaya karşı yapilacaklarin listesini buzdolabına asayım ki gözümün önünde olsun. 2 konuda sıkıntı var iyi uyku ve ağırlık çalışmak ama onları da çözeceğiz. Dün gece uymama sayısını ikiye indirdik bir süre böyle devam ettirip uzun uyumaya geçirebilirsek gece sütünü kesmeyi planlıyorum ondan sonra artık ben de uyuyabilirim umarım :)

Yoo bence mantıklı bir hedef canım uzak değil ayda 3 4 kilo ortalama versen yaza kadar güzel bir kiloya inmiş olursun.yeterki yaza kadar bıkmadan usanmadan devam edelim
İnşallah canım.
Sizinle birlikte vereceğim İnşallah.
Kilo verince mutlu oluyor insan.

Selülit basen ben de istemem zaten aba foto.dan onu anlayamadım :) ben de onlar olmuyor da göbek mide, karin bolgesi oluyor işte.

Hoş geldiniz, iyi olmuş buradan motivasyon bulmak çok kolay :)

Hoşbulduk.
İnşallah takıma adapte olunca daha da güzel olacak.

Aramıza hoşgeldin Zeynep umarım ideal kilona ulaşmanı burada beraberce izleriz.. iki ayda gayet iyi vermişsin.. devamı da takımdaki motivasyon ile gelecektir sanırım.

Hoşbulduk
İnşallah canım.

Öğle mi diyorsun. Bana çok geliyor ama bu sefer çok İsteklyim eşim bile şaşırıyor.
Eski kıyafetlerimi de giyebldikçe mutlu oluyor um.

Öğle mi diyorsun. Bana çok geliyor ama bu sefer çok İsteklyim eşim bile şaşırıyor.
Eski kıyafetlerimi de giyebldikçe mutlu oluyor um.

en güzel motivasyonlardan birisi eski kıyafetleri giymek, hatta her şey bollaştığı için giyecek bir şey bulamayıp yeni kıyafetler almak :)

Yazayimda durdurun beni
Uyaninca incir zeytin kürü
Sabah 1 yumurta 1 d.ekmek biraz peynir
Oglen yarim yufka gozleme
Ara 1/4 ananas,2 cennet hurma
Aksam kuru fasulye,yogurt olucak
Ara limonlu cay
Yatmadan once incir seytin kürü
Yine antibiyotik basladim
30 dk yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…