- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.061
Belki de en iyisi budur. Evde durdukça insan onlara dönebiliyorBen bu sefer azıcık bile bol olanı vermeyi düşünüyorum. Geri dönüş olmadın diye.
Ben ilkinde verdim ama 2. De veremedim.hamileyken pek yuruyememistim 2. DeDoğum. Kilosu hemn verilirse şıp diye gidiyor
Bence çok güzel bir menü afiyet olsun.Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1 haslama yumurta 1 domates 4 siyah zeytin 2 yesil zeytin yarim salatalik peynir 1dilim ekmek
Ara 1 haslama yumurta
Ögle 3 kofte 1 biber 4 parca patates 1 limonlu soda
Aksam 3 kofte sögüs salata
2.5litre su
Malesef kilo veremiyorum. Insülin direncim var spor yapmak şart. Yarin hafiften yüruyüse baslicam.Cherry Mom
Çarşamba menü
Sabah 8.00
2 kaşık lor
Domates salatalık
2 filim tam buğday ekmeği
1 haş yumurta
Ara 12.30
2 kuru kayısı
Yarım bardak yoğurt
Akşam 17.00
6 yemek kaşığı yoğurt şu karnıbahar yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
2.5 litre su
30 dakika Leslie
2 kupa yeşil çay
Soda sekerli degilse guzel menu,ben bi gun evde yurumustum 3000 adimcik disari cikilamadiginda alternatif olabilir bence ama acik havanin istahi baska tabiIyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1 haslama yumurta 1 domates 4 siyah zeytin 2 yesil zeytin yarim salatalik peynir 1dilim ekmek
Ara 1 haslama yumurta
2.5litre su
Malesef kilo veremiyorum. Insülin direncim var spor yapmak şart. Yarin hafiften yüruyüse baslicam.Cherry Mom
Saatlerde sporunda guzel ,aksam ekmegini oglene kaydirirsan daha iyi olur gibiÇarşamba menü
Sabah 8.00
2 kaşık lor
Domates salatalık
1 haş yumurta
Ara 12.30
2 kuru kayısı
Yarım bardak yoğurt
Akşam 17.00
2.5 litre su
30 dakika Leslie
2 kupa yeşil çay
Soda sekerli degilse guzel menu,ben bi gun evde yurumustum 3dimcik disari cikilamadiginda alternatif olabilir bence ama acik havanin istahi baska tabi
Diyetisyen kontrolünde devam ediyorum. Ona göre az bile yiyiyorum. Ara öğünlere de ekmek koyuyor. Ama biraz daha dikkat ederim.Menün cok guzel canim. Ekmegide biraz azaltsan daha süper olur.
Evet menülerin çok iyi ama sporsuz kısır döngüIyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Ara 1 haslama yumurta
2.5litre su
Çok iyi ,Çarşamba menü
Sabah 8.00
2 kaşık lor
Domates salatalık
1 haş yumurta
Ara 12.30
2 kuru kayısı
Yarım bardak yoğurt
Akşam 17.00
2.5 litre su
30 dakika Leslie
2 kupa yeşil çay
Kavrulmuş ama baharatlı değil:) çiğ badem den soğudum artık Eşimin yediklerinden çekiyor canımSelam canım karışık kuruyemiş kavrulmuş baharatlı olanlardan olmasın :) taze kuruyemiş ölçülü oldukça sıkıntı değil ☺
Ben öyle şeylerde bir lokma alınca daha kötü oluyorum insan tadını alıyor ya daha çok yemek istiyor ama baştan reddedince daha iyi oluyorumSabah 10.30 1 yumurta sahanda dometes salatalık 3 adet kaju 2 adet fındık 1yk. Tulum peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği
Ögle yok geç kahvaltı yaptığım için yemedim
Ara 15.30 1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz 1 mandalina 5 adet çi badem
Akşam 19.15 1 kase yoğurt çorbası 4 kasık susuz kıymalı ıspanak yemeği
1 tıkımyani nasıl anlatsam sadece minicik bir lokma katmer oda eşim inatla yedirdi yok neymiş nefsim körelsin mis kokmuşdur falan diye. Mideme bile indiğine şüpheliyim gerçi O yüzden moralim yerinde battı balık yan gider yok henüz cuma gününe ne kaldı şurda
Ara 1 avuç kabak çekirdeği tuzsuz
Ayy çok merak ettim sporla zayıfladığın için incelmen kilona göre çok fazladır eminimBu arada hedefime ulasinca size bi oncesi sonrasi fotosu paylasicam, evlere senlik. Hepi topu 7 kilo falan vermis olucam ama bacaklarim yarisina inmis heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?