Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1 haslama yumurta 1 domates 4 siyah zeytin 2 yesil zeytin yarim salatalik peynir 1dilim ekmek

Ara 1 haslama yumurta

Ögle 3 kofte 1 biber 4 parca patates 1 limonlu soda

Aksam 3 kofte sögüs salata
2.5litre su

Malesef kilo veremiyorum. Insülin direncim var spor yapmak şart. Yarin hafiften yüruyüse baslicam. Cherry Mom

Çarşamba menü
Sabah 8.00
2 kaşık lor
Domates salatalık
2 filim tam buğday ekmeği
1 haş yumurta

Ara 12.30
2 kuru kayısı
Yarım bardak yoğurt

Akşam 17.00
6 yemek kaşığı yoğurt şu karnıbahar yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

2.5 litre su
30 dakika Leslie
2 kupa yeşil çay

Bence çok güzel bir menü afiyet olsun.

Menün cok guzel canim. Ekmegide biraz azaltsan daha süper olur.

Soda sekerli degilse guzel menu,ben bi gun evde yurumustum 3000 adimcik disari cikilamadiginda alternatif olabilir bence ama acik havanin istahi baska tabi

Saatlerde sporunda guzel ,aksam ekmegini oglene kaydirirsan daha iyi olur gibi

Soda sekerli degilse guzel menu,ben bi gun evde yurumustum 3dimcik disari cikilamadiginda alternatif olabilir bence ama acik havanin istahi baska tabi

Şekerli degil canim normal sodaya limon sıktım. Evde yüruyüş bandim var ama dedigin gibi dısarda temiz havada yürümenin yerini tutmuyor

Evet menülerin çok iyi ama sporsuz kısır döngü kendini çok yormadan zorlamadan bir dene istersen canım

Çok iyi ,
Spor listemiz var senide ekliyorum canım 1. Sayıdaki spor puanlarına göre puanlama yapıp yarışıyoruz :))

Selam canım karışık kuruyemiş kavrulmuş baharatlı olanlardan olmasın :) taze kuruyemiş ölçülü oldukça sıkıntı değil ☺
Kavrulmuş ama baharatlı değil:) çiğ badem den soğudum artık Eşimin yediklerinden çekiyor canım Ama bir avuç dan bile az yiyorum dikkat ederek sonucu cuma görecez bakalım ☺

Sabah 10.30 1 yumurta sahanda dometes salatalık 3 adet kaju 2 adet fındık 1yk. Tulum peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği
Ögle yok geç kahvaltı yaptığım için yemedim
Ara 15.30 1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz 1 mandalina 5 adet çi badem
Akşam 19.15 1 kase yoğurt çorbası 4 kasık susuz kıymalı ıspanak yemeği
1 tıkım yani nasıl anlatsam sadece minicik bir lokma katmer oda eşim inatla yedirdi yok neymiş nefsim körelsin mis kokmuşdur falan diye. Mideme bile indiğine şüpheliyim gerçi O yüzden moralim yerinde battı balık yan gider yok henüz cuma gününe ne kaldı şurda
Ara 1 avuç kabak çekirdeği tuzsuz

Ben öyle şeylerde bir lokma alınca daha kötü oluyorum insan tadını alıyor ya daha çok yemek istiyor ama baştan reddedince daha iyi oluyorum

Bugünkü menüm

sabah; 2 dilim ekmek 2 Kk peynir 5 zeytin, domates salata roka

ara; sade kahve 1 avuç cranber

öğlen ; 1 dilim ekmek 3 köfte kadar haşlanmış tavuk ile yağsız salata

ara; 1muz 1 bardak süt

akşam; 1 dilim ekmek 8 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt

ara; 1 bardak kefir

-3 lt su
- 1500 ip 15 dakika cardio 20 dakika bölgesel Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…