- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.081
Insan kilolu halinin fotosunu cekmek istemiyo malum, o yuzden pek fotom yok tam 3 ay falan oncesinden:)) Esas selulitlerimi cekseydim iyiymis ama, cidden felaketlerdi yaAyy çok merak ettim sporla zayıfladığın için incelmen kilona göre çok fazladır eminim
Selülit derdi bende de var ve etim çok cıvık bıngıl bıngılım oyun hamuru gibiInsan kilolu halinin fotosunu cekmek istemiyo malum, o yuzden pek fotom yok tam 3 ay falan oncesinden:)) Esas selulitlerimi cekseydim iyiymis ama, cidden felaketlerdi ya
Bilmem cozdum mu ki acabaSelülit derdi bende de var ve etim çok cıvık bıngıl bıngılım oyun hamuru gibiSporla çözebildiysen peşinden gelcem ilk fırsatta
Evet bence deeBilmem cozdum mu ki acabaHavalar soguk ya, sort-etek falan giymeyince de gozume batmiyo olabilirler. Aksam eve gidince size detayli bi selulit raporu veriyim en iyisi:))
Suşili menüye bayıldım ben de sabah akşam yesem şikayet etmeyeceklerdenimSelamlar
3 gündür elimde olmayan sebeplerle suşi yiyorum artık bitti yarına tavuk hedefliyorum. Hâlâ ideal menülere geçemedim ama çok yaklaştım, kafa olarak havaya girdim ilk fırsatta kalori makro takibine de dönerim.
Iki günlük menülerim:
09.12.2019
Sabah sütlü kahve, 5 parça tarçın bisküvi, 10 fındık
Öğle 8 parca suşi, avokado salatası
Ara 2 kuru kayisi, 10 fındık
Akşam tarhana çorbası
Su 1litre Spor yok
10.12.2019
Sabah sütlü kahve, 2 avuç yer fıstığı
Öğle 1 kase yoğurt, 30gr protein tozu
Ara yarım mandalina, 1 kuru incir, 5 badem
Akşam 8 parca suşi, bol yeşil salata
Su 1litre Spor 3 mil leslie, 6163 adım yürüyüşCherry Mom
Hanımlar benim boyum zaten kısa ama özellikle gövdem kısa. Kilo alınca ilk olarak karın bölgemde yağlanma oluyor, 2-3 Kilo bile alsam mide göbek birleşip çıkıveriyor görüntüyü hiç beğenmiyorum. Bunun çaresi nedir, ömür boyu diyet modu mu
Gecmis olsun canim, grip mi?Merhaba arkadaşlar ben bugün hiç yazamadım eşim rahatsızlandığı için hemen menümü bırakacağım
Gecmis olsun canim, grip mi?
Ayakkabısız atlamak çok tehlikeli bence. Ben 500 atlarken üşenip iki gün giymedim direk ağrımaya başladı ayağım. O nedenle şimdi 50-100 atlasam bile mutlaka spor ayakkası giyiyorum. Tüm sporlarda giyiyorum hatta..
Bu arada hedefime ulasinca size bi oncesi sonrasi fotosu paylasicam, evlere senlik. Hepi topu 7 kilo falan vermis olucam ama bacaklarim yarisina inmis heralde
Ben de senin hesap kaçamaksız 5 kilo aldıysam hakkını vereyim diye akşam sağlam bi kaçamak yaptımBu arada bunca yağsız beslenme sonucunda dün kendimi yağa vermiş ve doymuş bulunuyorum.Bugün regl oldum meğer onun atağıymış ama size söylediğim gibi yağsızlık beni çok halsiz bıraktı. Dün artık parmağımı oynatacak gücüm kalmamıştı ki, yeter artık bu kadar da öldüremem kendimi deyip 2 avuç kaju yedim ara öğünümde. Yetmedi, üstüne 1 poğaça, 5 zeytin, 2 kk peynir yedim. Akşam da sebze yemem gerekiyordu ama brn yine köfte yedim ve 4 köfte yemem gerekirken 6 tane yedim. İnanın ancak kendimi topladım, gözüm açıldı resmen. Akşam diyetisyene mesaj attım ben bunları yedim artık yerlerde sürünmek üzereydim mecburdum bunu yapmaya desim Akşam bana bir şeyler yazmış.
Dayanamamış sabah yine yazmış. Sabah sabah seni düşünüyorum ne yapıp, nasıl toparlarız diye demiş.
Bana gelene kadar gündüz sebze ye, akşamda sadece çorba iç, 1 dilim ananas ve yoğurt ye birde yeşil çay iç demiş. Bu hafta Cuma sabah 10.30 da gideceğim diyetisyene. @emnis cim biraz geç bildirim yapabilirim bu sebeple. Dünden sonra ki icraatlarımın üzerine bugünün ifşasını da yapayım bari!
Bugünkü menüm:
Sabah:
-1 rafadan yumurta
-Domates, salatalık.
Öğle:
-Yok
Ara:
-1 elma
Akşam:
-1 tabak etli bezelye
Ara:
-1 dilim ananas
-3 yk yoğurt
Fazzla karbonhidrat olmuş değil mi :)İyi akşamlar kızlar bende gelen giden bitmiyor misafirim vardı şimdi gittiler
Sabah kepek ekmeğine tost/şekersiz çay
Ara yarım portakal
Öğle 7-8 adet lahana sarması yoğurt ile
Akşam tavuklu patates yemeği 5 kaşık 1 dilim ekmek /yarım kase yoğurt
Ara şekersiz çay/1 avuç kuru erik
Alllahhh ne etttin sen öyleBu arada bunca yağsız beslenme sonucunda dün kendimi yağa vermiş ve doymuş bulunuyorum.Bugün regl oldum meğer onun atağıymış ama size söylediğim gibi yağsızlık beni çok halsiz bıraktı. Dün artık parmağımı oynatacak gücüm kalmamıştı ki, yeter artık bu kadar da öldüremem kendimi deyip 2 avuç kaju yedim ara öğünümde. Yetmedi, üstüne 1 poğaça, 5 zeytin, 2 kk peynir yedim. Akşam da sebze yemem gerekiyordu ama brn yine köfte yedim ve 4 köfte yemem gerekirken 6 tane yedim. İnanın ancak kendimi topladım, gözüm açıldı resmen. Akşam diyetisyene mesaj attım ben bunları yedim artık yerlerde sürünmek üzereydim mecburdum bunu yapmaya desim Akşam bana bir şeyler yazmış.
Dayanamamış sabah yine yazmış. Sabah sabah seni düşünüyorum ne yapıp, nasıl toparlarız diye demiş.
Bana gelene kadar gündüz sebze ye, akşamda sadece çorba iç, 1 dilim ananas ve yoğurt ye birde yeşil çay iç demiş. Bu hafta Cuma sabah 10.30 da gideceğim diyetisyene. @emnis cim biraz geç bildirim yapabilirim bu sebeple. Dünden sonra ki icraatlarımın üzerine bugünün ifşasını da yapayım bari!
Bugünkü menüm:
Sabah:
-1 rafadan yumurta
-Domates, salatalık.
Öğle:
-Yok
Ara:
-1 elma
Akşam:
-1 tabak etli bezelye
Ara:
-1 dilim ananas
-3 yk yoğurt
Aynen aslında bende öyleyim hatta bazen kokluyorum bildiğin içime çeke çeke sonrada aklım onda kalmıyor koklarken yemiş hissi veriyorum kendimeBen öyle şeylerde bir lokma alınca daha kötü oluyorum insan tadını alıyor ya daha çok yemek istiyor ama baştan reddedince daha iyi oluyorum
Ay anam çoştu biizm kızlar buyrun burdan yakınBen de senin hesap kaçamaksız 5 kilo aldıysam hakkını vereyim diye akşam sağlam bi kaçamak yaptımpişman mıyım? Çok!
Ooo koklasam öyle aşk yaşasam affetmem yerim ben enginar muamelesi yapıyorumAynen aslında bende öyleyim hatta bazen kokluyorum bildiğin içime çeke çeke sonrada aklım onda kalmıyor koklarken yemiş hissi veriyorum kendimeKatmere lokma aldıktan sonra dur dememdeki en büyük sebep dedimki sen dün o en sevdiğin ıçli köfte yi yememissin bunla hiç bozma kendini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?