Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insan kilolu halinin fotosunu cekmek istemiyo malum, o yuzden pek fotom yok tam 3 ay falan oncesinden:)) Esas selulitlerimi cekseydim iyiymis ama, cidden felaketlerdi ya
Selülit derdi bende de var ve etim çok cıvık bıngıl bıngılım oyun hamuru gibi Sporla çözebildiysen peşinden gelcem ilk fırsatta

Selülit derdi bende de var ve etim çok cıvık bıngıl bıngılım oyun hamuru gibi Sporla çözebildiysen peşinden gelcem ilk fırsatta
Bilmem cozdum mu ki acaba Havalar soguk ya, sort-etek falan giymeyince de gozume batmiyo olabilirler. Aksam eve gidince size detayli bi selulit raporu veriyim en iyisi:))

Suşili menüye bayıldım ben de sabah akşam yesem şikayet etmeyeceklerdenim

Ay bunun çaresi kesinlikle pilates ayvaciceği. Reformer pilatesten müthiş fayda göreceğine garanti veririm.

Ben bugün oruçtum
Sahur yaptım
1 yumurta tavada pişirdim ekmek yok şekersiz çay
İftar
6 7 yk etli nohut
1 tane kuru patlıcan
1 tane kuru biber dolması
1 dilim ekmek salata
Şekersiz kahve ve çay
2 dilim ayva
Bugünlük bu kadar su sahurda içemedim ama 2 Litreyi tamamladım

Buna şahidim Küçüktüm teyzem sürekli kilo vermek için ip atlıyordu evde. Bir gün annem, teyzem ben dışarı çıktık. Teyzem önden yürüyordu. Annem bir anda şokla; senin ayak bileklerine ne oldu!?? dedi. Teyzem o ana kadar nasıl olsa ağrıyor, hamlandım falan diye bakmamış. Bir bakınca şok oldu iki ayak bileği de davul gibi şişmişti hiç unutmam. Gülme krizine girmiştik hepimiz

İyi akşamlar kızlar bende gelen giden bitmiyor misafirim vardı şimdi gittiler
Sabah kepek ekmeğine tost/şekersiz çay
Ara yarım portakal
Öğle 7-8 adet lahana sarması yoğurt ile
Akşam tavuklu patates yemeği 5 kaşık 1 dilim ekmek /yarım kase yoğurt
Ara şekersiz çay/1 avuç kuru erik

Bu arada hedefime ulasinca size bi oncesi sonrasi fotosu paylasicam, evlere senlik. Hepi topu 7 kilo falan vermis olucam ama bacaklarim yarisina inmis heralde

Yaa benim de üst bacakta depolanıyor kilom. Herkes neyine diyetisyene gidiyorsun falan diyor bana ama üst bacağın kalınlaşmasını hiç sevmiyorum. kollarımın da üst kısmı tombişleşir hemen. Hayatım boyunca üstten hep small giydim en kilolu zamanımda bile üstüm smalldan şaşmaz ama üst koldan toparlıyorum hemen ve üst bacakta yağ yerleşiyor.

Bu arada bunca yağsız beslenme sonucunda dün kendimi yağa vermiş ve doymuş bulunuyorum. Bugün regl oldum meğer onun atağıymış ama size söylediğim gibi yağsızlık beni çok halsiz bıraktı. Dün artık parmağımı oynatacak gücüm kalmamıştı ki, yeter artık bu kadar da öldüremem kendimi deyip 2 avuç kaju yedim ara öğünümde. Yetmedi, üstüne 1 poğaça, 5 zeytin, 2 kk peynir yedim. Akşam da sebze yemem gerekiyordu ama brn yine köfte yedim ve 4 köfte yemem gerekirken 6 tane yedim. İnanın ancak kendimi topladım, gözüm açıldı resmen. Akşam diyetisyene mesaj attım ben bunları yedim artık yerlerde sürünmek üzereydim mecburdum bunu yapmaya desim Akşam bana bir şeyler yazmış.
Dayanamamış sabah yine yazmış. Sabah sabah seni düşünüyorum ne yapıp, nasıl toparlarız diye demiş.
Bana gelene kadar gündüz sebze ye, akşamda sadece çorba iç, 1 dilim ananas ve yoğurt ye birde yeşil çay iç demiş. Bu hafta Cuma sabah 10.30 da gideceğim diyetisyene. @emnis cim biraz geç bildirim yapabilirim bu sebeple. Dünden sonra ki icraatlarımın üzerine bugünün ifşasını da yapayım bari!

Bugünkü menüm:

Sabah:
-1 rafadan yumurta
-Domates, salatalık.

Öğle:
-Yok

Ara:
-1 elma

Akşam:
-1 tabak etli bezelye

Ara:
-1 dilim ananas
-3 yk yoğurt

Ben de senin hesap kaçamaksız 5 kilo aldıysam hakkını vereyim diye akşam sağlam bi kaçamak yaptım pişman mıyım? Çok!

Fazzla karbonhidrat olmuş değil mi :)
Akşam patates yanına ekmek yemeyebilirdin gibi 7 8 lahana sarmasıda çok gibi gibi

Alllahhh ne etttin sen öyle ne güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız

Ben öyle şeylerde bir lokma alınca daha kötü oluyorum insan tadını alıyor ya daha çok yemek istiyor ama baştan reddedince daha iyi oluyorum
Aynen aslında bende öyleyim hatta bazen kokluyorum bildiğin içime çeke çeke sonrada aklım onda kalmıyor koklarken yemiş hissi veriyorum kendime Katmere lokma aldıktan sonra dur dememdeki en büyük sebep dedimki sen dün o en sevdiğin ıçli köfte yi yememissin bunla hiç bozma kendini falan

Ooo koklasam öyle aşk yaşasam affetmem yerim ben enginar muamelesi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…