Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Inanki o aklıma gelmedi Bir daha derse muhakkak aklımda kendi hanfendi zayıfya ben ondan yürüdum oda sende kararında ye az ye istediğin den ye boyutuna getirdi .

Ya hem zayıf olup hem de insana motivasyon vereceğine moral bozan yakınlar olunca sinir oluyorum. Bu konuyu onunla pek konuşma bence.
@Zynpelf şimdi de dikkat ediyprum yediklerime hemen bi ye ye diye laflar ağzıma tek lokma sürmedim herkes tatlı kurabiye götürdü ben sadece kuru meyve yedim çay ile
Bence diyette olduğunu filan söyleme fazla, zamanla dikkat çekmez.
Veee acikliyorum: selulitlerim duruyo ama azalmislar dogruya dogru. Umidim var, yag oranimi iyice azaltirsam kaybolabilirler gibime geliyo:)

Acaba kahveyi mi azaltsa kahve selülit yapar diyenler var, doğru mu bilmiyorum..
Canım ekimin başında 102.3 kg ile başladım. Şu anda 93 kg mım. Yani 2.5 ayda 9 kg ve listenin dışına da çıkmadım. Hala da bir 25 kg var.
Tahlllerimi yaptırdım. Hiçbirinde sorun yok.

Bu sürede bu kadar kilo başarılı bence, demekki ise yarıyor bozmafan devam et, buradan motivasyon bulursun hafif hareket de oldu mu tamamdır.
Selam kızlar su içemiyorum kış diye mi acaba önerilerinizi bekliyorum

Ben de her saat içinde bir bardak içmiş olma şartı koyuyorum..
Merhaba arkadaşlar
Bende araniza yeni katıldım inşallah beraber zayıflarız. Pazartesi günü 82.8 ile karabuğday diyetine başladım. Bir haftanın dolmasını iple cekiyorum

Merhaba hoşgeldin iyi kilo vermeler. Cehaletimi af buyur karabuğday diyeti neymiş?

Dün gündüz biraz şekerli olmuş öyle olunca akşam kendimi tutamadım çok yedim, bugün gündüz protein alıyorum akşamı kısıtlamak için.

11.12.2019
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği, yarım avokado, 2 ince dilim peynir, çay
Öğle 1 muz, 2 kuru incir
Ara 1 kase yoğurt, yarım greyfurt
Akşam tavuk sote, 2 dilim ekmek arası peynir, 1 muz
Su az spor 6865 adım

Geçmiş olsun kaptanım. Söylediğin gibi dinlenmek de gerekiyor ama sende de sürekli aksiyon var.. iki çocuklu hayat böyle oluyor demek.. bir an önce dinlenme şansı yakalar ve toparlarsın umarım

Veee acikliyorum: selulitlerim duruyo ama azalmislar dogruya dogru. Umidim var, yag oranimi iyice azaltirsam kaybolabilirler gibime geliyo:)
Yaa tüh heveslenmiştim benimkiler de gitcek diye
Hoşbulduk canım. Okudukça ne güzel bir takıma gelmişim diyorum. Maşallah hepinz çok tatlısınız.
Sen de çok tatlısın
Kızlar okuyamıyorum kusura bakmayın migren buldu yine beni
Yine mi geldi çok geçmiş olsun hemen gider inşallah
pawlover transfer gününe karar verildi mi canım?
Evet cumartesi olcak, 8i de gelmiş bugüne ama 7-8 hücreli olmaları beklenirken 3 hücreli de varmış 6-7-8 de. Bakalım 5e kimler gitcek

Allah kabul etsin canım

Ben bir ara bi yazı paylasmistim firin yemeği olarak patates,kizartmasindan bile daha kaloriliymis.sik yememek lazim.

Inanki o aklıma gelmedi Bir daha derse muhakkak aklımda kendi hanfendi zayıfya ben ondan yürüdum oda sende kararında ye az ye istediğin den ye boyutuna getirdi .
Kararinda ve az yemek korumak icin gecerli zaten ,zayiflamak isteyince her istediğimizi yememek gerekiyor annesii

Alllahhh ne etttin sen öyle ne güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız
Sen en iyisi ortaya bi karisik yap o listeyi
Corbadan gormedik ama belki bundan goruruk

Ben beğendim sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…