Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neren ağrıyor emniscim? Kaçırdım sanırım okurken? Sorun nedir? Geçmiş olsun...
Sağol canım,zıplarken parmak ucu zıpladım ayağımın üst kısmı parmak diplerinin olduğu yer ağrıyor ezilme gibi garip bir ağrı çok ayakta durunca baya şiddetleniyor
Onun üstüne bugün migren tuttu ama akşama düzeldim çok şükür eşim gelince bir banyo yapıp uyudum azıcık iyi geldi

Denizcim menümde bazen yememen gereken şeyler olsa da alman gereken kaloriyi geçmiyorsun genelde. Bence iyisin.

Bende durdurmiycam kardelencim hersey ustuste gelmis cunku ,su an en son düşündüğün sey kilo vermektir eminim.cok gecmis olsun tekrar ilaçlarinizi düzenli kullanip bol meyve ile atlatırsın iz inşallah.ama sen bize yinede her cuma kilonu bildir canim bu kontrollu olmani sağlar,cabuk dön olurmu

Ah yaa çok geçmiş olsun, fazla yüklendin herhalde. Biraz bir şey sürüp masaj mı yapsaydın acaba. Biraz olsun rahatlardı.

Benim diyetisyen randevum da sabah 10.30’da. Ben de biraz geç bildirim yapabilirim. Orada 1 saat kalıyorum. Çıkınca da yol biraz uzun sürüyor, araba kullandığım için eve dönene kadar yazamayacağım, bilginize...

Sana da gecmis olsun canım.
Ayagin icinde geçen benim elim oyle oldu pilateste fazla yuk vermisim.sonra 1-2 hafta tatil oldugunda gecmisti.ziplama biraz bisikletle idare et

Sen bana niye yurtdışında sin gibi geliyo hep yaa

Yemek nerdee

Sana da gecmis olsun canım.
Ayagin icinde geçen benim elim oyle oldu pilateste fazla yuk vermisim.sonra 1-2 hafta tatil oldugunda gecmisti.ziplama biraz bisikletle idare et
Zumbaya gittim bugün ama zorlamadım kendimi parmak ucundaki hareketleri yapmadım yinede çok ayak üstü kaldığm için ağrı oldu
Bisiklet daha iyi aynen onda yük binmiyor dediğin gibi 2 haftayı alacak gibi oradaki hassasiyetin geçmesi

Sağol canım. Tarif için de çok teşekkür ederim. Dediğin gibi okuldan getiriyor. Bi süre böyle devam edecek sanırım daha sonra bağışıklık kazanacak bu mikroplara. Seninki de geçen sene hepsinden bağışıklık kazanmış demek, belki bu sene rahat geçer.

Çok sağol leylimm. Aynen söylediğin gibi o kadar çok bölünüyorum ki, buraya diyete halim kalmadı artık. Şu hastalıklar yakamızı bıraksın tekrar burdayım inşallah.
Kızlar kaptanım toplight yarın iki kreş ile görüşmeye gideceğiz sabahtan gözükmeyebilirm ortalıkta biraz geç bildirim yaparım ama öğleni geçmez
Canım Emre nin kreşe başlamasına çok sevindim biraz nefes alırsın

Saol canım çok işime yarayacak, bu yazıdaki gibi saracağım.. ben kirlenmemesi için saracaktım ama zarar görmemesi için ne yapacağımı bilmiyordum. Şimdi daha iyi öğrendim bence :)
Canim sen zaten ust kata tasinmiyomuydun ne guzel bir gunde yerlestirmek zorunda degilsin bak.oda oda tasin,once buyyk esyalarini gotur hatta kullanmadiklarini yerlestir,o arada lazim olmayanlari görür elden cikarirsin,koltuk tasimakta 3-4 erkegin yapabilecegi bisey ben olsam uzerinde ortuleriyle tasirdim,kolay gelsin

İnan ben ağlayacak gibiyim tedirginim çok
Sormam gereken şeyler var mı öğretmenine çok acemiyim bu konudada:))
Canım tedirgin olmana hiç gerek yok. Zaten gittiğinizde sizi her konuda bilgilendirirler. Ama anlıyorum küçük olduğu için başının çaresine bakamayacağını düşünüyorsun, korkuyorsun. Öyle olmuyo kuzum kendilerini buluyorlar aslında. Evde bize bağımlı gibi olmasındansa böylesi daha iyi onun açısından. Alışma süreci de olur tabi bi süre.

Evet biliyorum daha iyidir muhakkak şu yaşta bile yetemiyorm çocuğu devamlı etkinlik istiyor :)) arkadaş çok istiyor boş parkta oynamıyor bile o yüzden iyi olur diyorum bakalım inş ikimizde alışırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…