- 23 Mart 2016
- 29.852
- 90.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.201
Sağol canım,zıplarken parmak ucu zıpladım ayağımın üst kısmı parmak diplerinin olduğu yer ağrıyor ezilme gibi garip bir ağrı çok ayakta durunca baya şiddetleniyorNeren ağrıyor emniscim? Kaçırdım sanırım okurken? Sorun nedir? Geçmiş olsun...
Bugünkü menüm ;
Biraz saçma sapan ama evrak işlerim vardı işim de uzun sürdü ondan yani yoksa ben süper beslenirim.. hele şekerin ş sini ağzıma sürmem :)
sabah: 1 bardak süt
ara; 1 sade kahve 1 twix
Öğlen; 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 üçgen peynir 7 zeytin domates salatalık
Ara; 1 kahve 7 badem
akşam ; 8 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt
ara; 1 bardak kefir
-3 lt su
-1500 ip, 35 dakika bölgesel, 7 bin adımCherry Mom
Bende durdurmiycam kardelencim hersey ustuste gelmis cunku ,su an en son düşündüğün sey kilo vermektir eminim.cok gecmis olsun tekrar ilaçlarinizi düzenli kullanip bol meyve ile atlatırsın iz inşallah.ama sen bize yinede her cuma kilonu bildir canim bu kontrollu olmani sağlar,cabuk dön olurmuSelam kızlar.
Maalesef hiç uğrayamadım. Dün biraz okudum ama cevap yazamadım.
Çok kötü hastalandım. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Bi de üstüne hiç dinlenemiyorum.. Çok kötü bi durumdayım. Sürüne sürüne yemek yapıyorum 2 gündür. Bugün de üstüne adet oldum. Dün gece hiç uyumadım büyük kızım ateşlendi. Buraya son zamanlarda hiç faydam olmadı zaten. Yarın da çok kötü bi tablo görücem biliyorum.
Biraz toparlanabilmek adına izin kullanmak istiyorum.toplight Cherry Mom
Sağol canım,zıplarken parmak ucu zıpladım ayağımın üst kısmı parmak diplerinin olduğu yer ağrıyor ezilme gibi garip bir ağrı çok ayakta durunca baya şiddetleniyor
Onun üstüne bugün migren tuttu ama akşama düzeldim çok şükür eşim gelince bir banyo yapıp uyudum azıcık iyi geldi
Kas gevşetici sürüyorum ama şimdilik bir değişme yok gibi :/ sağol canımAh yaa çok geçmiş olsun, fazla yüklendin herhalde. Biraz bir şey sürüp masaj mı yapsaydın acaba. Biraz olsun rahatlardı.
Sana da gecmis olsun canım.Sağol canım,zıplarken parmak ucu zıpladım ayağımın üst kısmı parmak diplerinin olduğu yer ağrıyor ezilme gibi garip bir ağrı çok ayakta durunca baya şiddetleniyor
Onun üstüne bugün migren tuttu ama akşama düzeldim çok şükür eşim gelince bir banyo yapıp uyudum azıcık iyi geldi
Sen bana niye yurtdışında sin gibi geliyo hep yaaBenim diyetisyen randevum da sabah 10.30’da. Ben de biraz geç bildirim yapabilirim. Orada 1 saat kalıyorum. Çıkınca da yol biraz uzun sürüyor, araba kullandığım için eve dönene kadar yazamayacağım, bilginize...
Yemek nerdeeBugünkü Menüm:
Sabah:
-2 yk yulaf kepeği
-1 muz
-1 su brd. Sütle hazırlanmış lapa.
Ara Öğün ve Öğle Yemeği-Yok.
Akşam:
-Fırında baharatla hazırlanmış kereviz cipsi. (Az yağlı)
-Yeşil çay.
Zumbaya gittim bugünSana da gecmis olsun canım.
Ayagin icinde geçen benim elim oyle oldu pilateste fazla yuk vermisim.sonra 1-2 hafta tatil oldugunda gecmisti.ziplama biraz bisikletle idare et
Sağol canım. Tarif için de çok teşekkür ederim. Dediğin gibi okuldan getiriyor. Bi süre böyle devam edecek sanırım daha sonra bağışıklık kazanacak bu mikroplara. Seninki de geçen sene hepsinden bağışıklık kazanmış demek, belki bu sene rahat geçer.çok geçmiş olsun kardelencim. İnanılmaz yaygın bu aralar ağırgrip salgını var. Çok dikkat et kendine. Bu arada okullarda da çok var. Benim kızım geçen sene her türlü virüsü aldı eve getirdi. Bu sene biraz ağırdan alıyor sanki. Alıştı diyemeyeceğim ama sürekli yaptığım bir karışımdan yediriyorum belki direncini arttırmış olabilir diye düşünüyorum. Küçük bir kavanozun içine, bal, dilimlenmiş mandalina, kabuk tarçın ve rendelenmiş zencefil koyup dolaba koydum. Her gün 1 kaşık yediriyorum mutlaka. Direncini arttırdı bence kesinlikle. Sen de dene.
Çok sağol leylimm. Aynen söylediğin gibi o kadar çok bölünüyorum ki, buraya diyete halim kalmadı artık. Şu hastalıklar yakamızı bıraksın tekrar burdayım inşallah.Bende durdurmiycam kardelencim hersey ustuste gelmis cunku ,su an en son düşündüğün sey kilo vermektir eminim.cok gecmis olsun tekrar ilaçlarinizi düzenli kullanip bol meyve ile atlatırsın iz inşallah.ama sen bize yinede her cuma kilonu bildir canim bu kontrollu olmani sağlar,cabuk dön olurmu
Canım Emre nin kreşe başlamasına çok sevindim biraz nefes alırsınKızlar kaptanımtoplight yarın iki kreş ile görüşmeye gideceğiz sabahtan gözükmeyebilirm ortalıkta biraz geç bildirim yaparım ama öğleni geçmez
İnan ben ağlayacak gibiyim tedirginim çokCanım Emre
Canim sen zaten ust kata tasinmiyomuydun ne guzel bir gunde yerlestirmek zorunda degilsin bak.oda oda tasin,once buyyk esyalarini gotur hatta kullanmadiklarini yerlestir,o arada lazim olmayanlari görür elden cikarirsin,koltuk tasimakta 3-4 erkegin yapabilecegi bisey ben olsam uzerinde ortuleriyle tasirdim,kolay gelsinSaol canım çok işime yarayacak, bu yazıdaki gibi saracağım.. ben kirlenmemesi için saracaktım ama zarar görmemesi için ne yapacağımı bilmiyordum. Şimdi daha iyi öğrendim bence :)
Canım tedirgin olmana hiç gerek yok. Zaten gittiğinizde sizi her konuda bilgilendirirler. Ama anlıyorum küçük olduğu için başının çaresine bakamayacağını düşünüyorsun, korkuyorsun. Öyle olmuyo kuzum kendilerini buluyorlar aslında. Evde bize bağımlı gibi olmasındansa böylesi daha iyi onun açısından. Alışma süreci de olur tabi bi süre.İnan ben ağlayacak gibiyim tedirginim çok
Sormam gereken şeyler var mı öğretmenine çok acemiyim bu konudada:))
İnan ben ağlayacak gibiyim tedirginim çok
Sormam gereken şeyler var mı öğretmenine çok acemiyim bu konudada:))
[/QUOTEbu aglamaklilik acaba sen cocugundan ayrılmaya hazir olmadigin icin olabilirmi.oyleyse aksamlar ,haftasonlari sizin kuzum yeterince hasret giderirsiniz,ayrica orda cok sey ogrenicek bağımsız bir bire y oldugunu mesela
Evet biliyorum daha iyidir muhakkak şu yaşta bile yetemiyorm çocuğu devamlı etkinlik istiyor :)) arkadaş çok istiyor boş parkta oynamıyor bile o yüzden iyi olur diyorum bakalım inş ikimizde alışırız :))Canım tedirgin olmana hiç gerek yok. Zaten gittiğinizde sizi her konuda bilgilendirirler. Ama anlıyorum küçük olduğu için başının çaresine bakamayacağını düşünüyorsun, korkuyorsun. Öyle olmuyo kuzum kendilerini buluyorlar aslında. Evde bize bağımlı gibi olmasındansa böylesi daha iyi onun açısından. Alışma süreci de olur tabi bi süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?