Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım hiç ayrılmadık ya özlerim diye
Canim benim o agliycak sen de agliycaksin,ama bunun tam terside olabilr arkasina bile donup bakmadan sinifa kosabilirhepsine hazirlikli ol,alisirsiniz o hep senin cocugun

Uyaninca incir zeytin kürü
Sabah 1.5 d.ekmek ,yarim yumurta ,biraz peynir,1 tk bal
Öğle 1 tost
Ara 1/4 ananas,2 mandalina,zencefilli ayran
Aksam 1.5 tabak kuru fasulye, salata,1/3 tabak pilav,2 yk yogurt
Yatarken incir zeytin kürü
Suyu olcemdim
Spor 50 adet jamping jacks,80 dk.yuruyus,
1 saat pilates

Günaydin kizlar dün aksam oğlan sen olmadan yatmam dedi göya planim o uyuyunca kacmakti yatis o yatis .
Dunki menum.

Sabah 1tane sahanda yumurta yarim salatalik domates 5 zeytin cok azicik tahin hemva 1 dilim ekmek

Ara limonlu cay
Öglen tarhana corbasi
Ara türk kahvesi 2 ceviz 3 4 dut kurusu

Aksam tarhana corbasi sögüs salata
15dakika yavas tempo yürüyüş Cherry Mom

Evet biliyorum daha iyidir muhakkak şu yaşta bile yetemiyorm çocuğu devamlı etkinlik istiyor :)) arkadaş çok istiyor boş parkta oynamıyor bile o yüzden iyi olur diyorum bakalım inş ikimizde alışırız :))

Canim en iyi ilac kardes zaman gectikce hic yetemiceksin ve cocuk daha huzursuz tatminsiz hale gelicek sende daha cok yipranacaksin. Kardesi olanlar daha rahat oluyor.

Evet ortim. Uygulayacağım tavsiyeni

Nasılda kendini biliyor :) aynen menü çok dengesiz ve sağlıksız olmuş canım zamanla oturrursun eminim çok güzel bir geri dönüş yaptın devamı gelecek gibi
Oturtmaya çalışıyorum ama saçma sapan zamanlarda yediğim için menü paylaşamadan iki gündür. Yine de uğraşıyorum. Hedefimi 100 gramla kaçırdım.

Gunaydin kizlar. Menu paylasip kacicam, simdiden tebrik ediyorum kilo verenleri.

Oglen: bol tavuk izgara ve baharatli sebze sote, 3-4 kasik humus
Aksam: 150 gr kadar izgara somon, yagsiz yesil salata, 4 kasik yogurtlu kabak sote

Spor: 20 dk bisiklet, 20 dk bolgesel, 14 bin adim Cherry Mom

Aslinda salona gidip agirlik da calisicaktim ama hareketli bi aksamdi, planda olmayan isler cikti, daha fazla spora vakit kalmadi Telefonumun da ekranini kirdim, cunku boyle seyler hep en mesgul zamanlarda olur malum

Cherry Mom canım ben diyet listesi dedim. Normal listeye siz uygun görürseniz gireriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…