- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.241
Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel inşallah.Benim diyetisyen randevum da sabah 10.30’da. Ben de biraz geç bildirim yapabilirim. Orada 1 saat kalıyorum. Çıkınca da yol biraz uzun sürüyor, araba kullandığım için eve dönene kadar yazamayacağım, bilginize...
Bizimde seninle ,hayırlı sonuçların olsun inşallahGünaydın kızlaar bol eksili tartılarınız olsunben bugün koşuşturmacalı olcam pek okuyamicam ama kalbim sizinlee
Kesinlikle leylicim dün çok spor yapmışsın bende şimdi girdim eve tartı yüzümü güldürdü ama araba in çık dışında faaliyet yoktu oyüzdn bisiklete çıktım :))Hayırlı cumalar olsun hanımlar
Ben dune göre 1 kilo artida olduğuma gore pilatesin bana ertesi gun kesinlikle odem yaptigini anliyorum.oglen yuruyusum sonrasi gelip bildireyim, kahvaltı yaptim ama ziplarim birazcikta.
Birbirimize çok yakın kilolarımız.96.9 başlangıç şimdi 94.7
Süpersinnnn96.9 başlangıç şimdi 94.7
Kas kg si artmamış mı canım ? Tebrik ederim :)))Arkadaşlar kilom 67.7. Kilom artmış gibi görünürken yağ oranım azalmış. Yağ oranım %27’den %24’e inmiş ama kilom 67.2’den 67.7’ye çıkmış nasıl oluyorsa...
Yaa inşallah dün çok tatlı bi rüya gördüm bütün gece nasip olsun inşallahBizimde seninle ,hayırlı sonuçların olsun inşallah
Tebrikler.Ohhh yeeeaaaahhh
emnis ( 69,9/68,9/1/%1,43)
Hayırlısı olsun canım.Arada kaçırdıklarımm olabilir tam okuyamadım kahvaltı yapacağım başım ağrımaya başladı açlıktan :)
Kreş konusunda karar verdik lojman içindekine yarım gün gidecek çok sevdi ortamı ❤
Kas oranın artmıştır. Bir de ödemvarsa biraz. Fark oradan oluşabilir canım. Önemli olan yağ.Arkadaşlar kilom 67.7. Kilom artmış gibi görünürken yağ oranım azalmış. Yağ oranım %27’den %24’e inmiş ama kilom 67.2’den 67.7’ye çıkmış nasıl oluyorsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?