- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.361
Amiin inşallah evet sabah gitcez nasipse çok heyecanlıAyy annem etmezz miyizz herşey yolunda gitsin inş sabah mı gideceksiniz
Hadi inşallahhhUmutumut82
Y yagmurtugba
@glsmhmt
B Bmnxx kızlar kaptanımda tabi onay verirse bu cuma listedesiniz çok dikkat edin olur mu şimdiye kadar çok iyi gittiniz sizin listeye girişinizle belki 1. Oluruz
Menü gayet güzel arkadaşım bu hafta zorlu olacak :)Bu gün menüm
Sabah:1 adet haşlanmış yumurta /beyaz peynir/domates salata/1 dilim helva (ödül şeysi) şekersiz çay 1 dilim ekmek
Öğle:3 kaşık bulgur/ypğurt ile
Akşam:1 porsiypn balık /bol salata
Ara:yeşil elma
Harika bi menüCuma menü
Sabah 8.00
1 su bard yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 küçük muz
Öğlen 12.30
2 dilim tam buğday ve yağsız peynir ile tost
tost
1 bardak ayran
Ara 15.00
2 kuru kayısı
Akşam 18.30
Izgara balık
Salata
2 litre su
2 yeşil çay
Maalesef spor yok.
Aynen canımMenü gayet güzel arkadaşım bu hafta zorlu olacak :)
O zaman su icmene bagli olabilir balpamukcum. Alet iletkenligini olctugu icin olcumden once cok su icersen kas oranin yuksek cikiyomus, tam tersi az icersen de yag oranin. Dogru olcum icin bi gun once iyi su icin ama olcumden once pek icmeyin diyolar. Youtube'da bi cocuk var makinayi kandirma deneyi yapiyo, alet %4 falan farkli sonuc veriyo su icmeden once ve su ictikten sonra. Aklinda bulunsun:)aleti daha yeni. Yeniyerine geçti herşeyi sıfır pek aanmıyorum sıkıntı olacağını. Arıza bende bence :))))))
Umutumut82
Y yagmurtugba
@glsmhmt
B Bmnxx kızlar kaptanımda tabi onay verirse bu cuma listedesiniz çok dikkat edin olur mu şimdiye kadar çok iyi gittiniz sizin listeye girişinizle belki 1. Oluruz
Bende gitmeyi düşünüyorum reformera ama biraZ daha kilo verince:) her yapan çok memnun 2 ayda neden ağrıların geçmedi ama orası ilginç hiç o kadar uzun süre ağrı çekeni duymadım :)görüntü olarak kesinlikle toparlandım. Zaten karından 3 kalçadan 2 cm inceldim. Ancak kas olayını yazın yaptığım reformer pilates e bağlıyorum. Söylemiştim ya deli gibi ağrıdan soldan sağa dönemiyordum geceleri. Asla uyuyamıyordum. 2 ay böyle devam etti. Sonunda dayanamayıp bıraktım. Ama kas kütlem arttı eminim. Karnım baklava olmuştu
Aaaa bende fos kilo olarak göstermesin diye ölçüm yapılana kadar hiç su içmemiştimmO zaman su icmene bagli olabilir balpamukcum. Alet iletkenligini olctugu icin olcumden once cok su icersen kas oranin yuksek cikiyomus, tam tersi az icersen de yag oranin. Dogru olcum icin bi gun once iyi su icin ama olcumden once pek icmeyin diyolar. Youtube'da bi cocuk var makinayi kandirma deneyi yapiyo, alet %4 falan farkli sonuc veriyo su icmeden once ve su ictikten sonra. Aklinda bulunsun:)
İyi olacak inş canımBu hafta cok hirsliyım.
Sbah ki 1 Su bardağı yoğurt fazla gibi canıım diyetisyenler yulaf için 3 yemek kaşığı yoğurt anca veriyorlar diye biliyorumCuma menü
Sabah 8.00
1 su bard yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 küçük muz
Öğlen 12.30
2 dilim tam buğday ve yağsız peynir ile tost
tost
1 bardak ayran
Ara 15.00
2 kuru kayısı
Akşam 18.30
Izgara balık
Salata
2 litre su
2 yeşil çay
Maalesef spor yok.
Bana diyetisyen bi su bardağı vermişti ama neye göre veriyo onu bilmiyorum pekSbah ki 1 Su bardağı yoğurt fazla gibi canıım diyetisyenler yulaf için 3 yemek kaşığı yoğurt anca veriyorlar diye biliyorum
Günaydıın heyecandan uyuyamadım tüm gece dön dön durdumpawlover canım günaydın heyecanını hissediyorum herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle sen rahat ve mutlu olmaya bak
Kiloya göre mi veriyorlar acaba bilemedim bana çok geldi vlla :))Bana diyetisyen bi su bardağı vermişti ama neye göre veriyo onu bilmiyorum pek
Ayy çok normal canım :)) valla ben bile heyecanlıyımmGünaydıın heyecandan uyuyamadım tüm gece dön dön durduminşallah öyle olur Allah razı olsuuun
Saati de belli değil iyice heyecan yaptırıyolar deliriyoruumAyy çok normal canım :)) valla ben bile heyecanlıyımm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?