- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.521
Ben de tatlıları pek sevmiyorum, kızartmacıyım benBen sevmiyorum pek.. yani daha doğrusu olsa yerim olmasa kırk yıl aklıma gelmez.. benim zevklerim pastalar :)
+ 2 mandalina yedim 1 sütlü filtre kahve içtim..Bugünkü menüm toplamda fena değil ama bir öğünüm var ki tam bomba.. neyse ki erken yedim o saatten sonra bir şey yemedim, yarın öğlene kadar da yemem herhalde :)
sabah;2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir domates salata, 5 zeytin
akşam; et şiş ( normalde 2 şiş bir porsiyon ediyor ben 4 şiş yedim) yarım lavaş, 2 kaşık közlenmiş patlıcan, 2 kaşık ezme, 2 kaşık humus, 5 zeytin, yeşil salata
2 lt su
-12 bin adım yürüyüş 20 dakika bölgesel 500 ipCherry Mom
İşte insan çeşit çeşit.. ama hiç brokolici yok aramızda :)Ben de tatlıları pek sevmiyorum, kızartmacıyım ben
Kim ne yapsın onu tatsız tuzsuzİşte insan çeşit çeşit.. ama hiç brokolici yok aramızda :)
Selam canım e hani yürüyüş ne kadar tutuyorım onları sen bir dahakine tam söyle yazalım :))Merhaba arkadaşlar ben bugünkü menümü bırakayım hemen
Sabah 12.00
1 yumurta omlet domates salatalık şekersiz çay 1 dilim ekmek
Akşam 19.00
Fırında tavuk kanat 2 tane
Pirinç pilavı 3 yk salata
Elemek yok
Ara
Bir mandalina şekersiz çay
Su 2 litre olmadı bugün
Birde baya yürüdüm bugün benden bu kadar bakalım yarın tartı kaç gelicek kendimi çok şiş hissediyorum
Bende öyle tuzlu sarmalar içli köfteler çiğ köftelerBen de tatlıları pek sevmiyorum, kızartmacıyım ben
Iyi aksamlar bugün kü menüm
2 tane kayısı
Acıkdıkça kara buğday kefirle beraber
1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 tane soda
Spor yapacak vakit bulamadım bugün
Ah ah hayat çok zalımBende öyle tuzlu sarmalar içli köfteler çiğ köfteler
Ay neyse ne diyordum karnıbahar brokoli enginar bayılırım
Neyse şişman ama her istediğini yiyen biri olmaktansa fit ama yemeyen biri olmayı tercih ederim eminim hepimiz bunu tercih ederiz :)Ah ah hayat çok zalım
Bence yiyip fit olan kesimde olmalıydıkNeyse şişman ama her istediğini yiyen biri olmaktansa fit ama yemeyen biri olmayı tercih ederim eminim hepimiz bunu tercih ederiz :)
Öbür türlüsü sadece anlık yerken bir mutluluk veriyor sonrası dram
Ah nerdeee öyle olan burda ne gezerBence yiyip fit olan kesimde olmalıydık
Vallaha pek zevk aldığımız söylenemez.sali günü bitiyor. Salıdan itibaren 1 öğün normal beğenebileceğim. Bugün 6. Günümdü ama hiç deli gibi açlık çekmedim. Regl döneminde olmama rağmen tatlı bile istemedi canım. Bir lokma dahi kaçamak yapmadım yemeklerin tuzuna bile bakmadım. Karabuğday gerçekten tok tutuyor en az bir öğüne eklemenizi tavsiye ederimAllah'ım doyuyor musun peki ? Hayattan zevk alıyon mu
Bir de kaynanam gelecek eşim çok zayıfladı ben şiştim oğlumu yemiş bitirmiş demesin diye acil zayıflamam lazımAllah'ım doyuyor musun peki ? Hayattan zevk alıyon mu
Zaten senin bir bitsin bakalım nasıl kilo verme vs bende deneyeceğim :)Vallaha pek zevk aldığımız söylenemez.sali günü bitiyor. Salıdan itibaren 1 öğün normal beğenebileceğim. Bugün 6. Günümdü ama hiç deli gibi açlık çekmedim. Regl döneminde olmama rağmen tatlı bile istemedi canım. Bir lokma dahi kaçamak yapmadım yemeklerin tuzuna bile bakmadım. Karabuğday gerçekten tok tutuyor en az bir öğüne eklemenizi tavsiye ederimSalı gününü iple çekiyorum nasıl ödüllendirsem kendimi bilemedim.
Bir de kaynanam gelecek eşim çok zayıfladı ben şiştim oğlumu yemiş bitirmiş demesin diye acil zayıflamam lazımAllah'ım doyuyor musun peki ? Hayattan zevk alıyon mu
Zaten senin bir bitsin bakalım nasıl kilo verme vs bende deneyeceğim :)Vallaha pek zevk aldığımız söylenemez.sali günü bitiyor. Salıdan itibaren 1 öğün normal beğenebileceğim. Bugün 6. Günümdü ama hiç deli gibi açlık çekmedim. Regl döneminde olmama rağmen tatlı bile istemedi canım. Bir lokma dahi kaçamak yapmadım yemeklerin tuzuna bile bakmadım. Karabuğday gerçekten tok tutuyor en az bir öğüne eklemenizi tavsiye ederimSalı gününü iple çekiyorum nasıl ödüllendirsem kendimi bilemedim.
HahajajajBir de kaynanam gelecek eşim çok zayıfladı ben şiştim oğlumu yemiş bitirmiş demesin diye acil zayıflamam lazım
Bir de kaynanam gelecek eşimAllah'ım doyuyor musun peki ? Hayattan zevk alıyon mu
Dikkat edeceğimZaten senin bir bitsin bakalım nasıl kilo verme vs bende deneyeceğim :)
Salı gün sen yine temkinli ol bu tarz diyetlerden sonra vücut başka birşey buldu mu drek yağa dönüştürüyor biraz oturmasını beklemek en iyisi :)
Güzel ama tebrik ederim demek iradeli bir yapın var ve canının birşey istememesi de ondan kararlısın maşallah
Bir ara bisey oldu ama anladımMsjlar çifter çiftersitede hata oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?