- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.741
Tamm birde öyle deneyim çok sağolYok diyprum ya bozma moralini benimde bir anda gitti eğer ki cuma sabahı bir değişiklik olmaz yada az olursa mutlaka aç karna spor yap biz bu taktikle baya eksi gördük baskül de. Sabah ödem flan varsa müthiş gidiyor
Spor yapıyorum evette 5 günde artar mı ki kas oranım bilemedim benim sıkıntı eksilmeyi gördüm sonradan üzerine alıyorum onu anlamadım düzenim alışmış olma ihtimali hımm henüz 3 hafta oldu sanırım çok erken değil mi hemde sporda yapıyorum bu hafta daha hızlı gider diye düşünmüştüm bakalım yarın bi değişiklik olacak mı bugün detoks yaptım ödem falan varsa gider heraldeSpor çok yapıyorsan kas oranın artmış olabilir. Regl dönemi yaklaşıyor olabilir. Vücut beslenme düzenine alışmış olabilir.
Kafam o kadar dolu ki emre bugün sınıfa hiç girmek istemedi yapıştı bana bir iki kere zorla aldılar ağladı sonra eve geldik uyudu uykusunda bile ağladıne zor süreçmiş insan kendini kötü hissediyor
menemene bayıldım. Bizim eşimle en çok yediğimiz şey, sanırım bunda benim yemek yapma becerimin fazla olmamasınin da payi var ama tam bir az zahmet bol lezzet yiyeceği. Bu zaten bizim bir numaralı kriterimiz yemek yaparkenBugünkü menüm
sabah
Menemen
2 dilim ekmek
ara
1 su bardağı süt
Mısır gevreği
öğlen
4yk etli bezelye
akşam
4yk makarna
2 dilim et bonfile
su 2 litre olmamıştır bugün
Valla ben hic tattirmadim şeker filan bildiğiniz bebek yemeklerini kuru ekmeği bile biraz daha ver diye istiyor onların tadını bilse ne yaparım hayal edemiyorum..İnşallah ya hazır olmadığını bilsem hiç zorlmayacağım gitmese ne olacak kış günü TV ye şimdiden bağımlı hale geldi ve devamlı sıkıntıdan yemek yiyor anne kek anne pasta anne mısır böyle kış bitmez ki . İnş alışır canım bakalım
Hadi inşallah canım.Maşallah sporlar konuşuyorbeni yine gaza getirdiniz bugün zumbaya gidecektim ders iptal oldu artık evde bişeyler yaparım kilomda halen bir oynama yok ama ilginçtir geçen haftada öyleydi sonra son 1 2. Günde 1 kg gitti yine öyle olur inş
7 bin atlamışlığım olduğu için bunu kolay atladım. Üstelik tek seferde atladım. Genelde gün içinde parça parça yapardım ama bugun tek seferde yaptım kurtuldum..Hay maşallahkız bu kadar ipi nasıl atladın
Umutumut82 sen nasıl oldun canım girmedin dün akşamdan beri
Canım normalde dışarıda son deerede dışa dönüktür yolda yürürken herkese gülümser merhaba der. Komşularımızı merdivende görürse selamsız bırakmaz herkes şaşırır oğlum selam verince . Parkta arkadaş canlısıdır gider oynar hemen adını sorar arkadaş olabilir miyiz der parktaki anneler okula gdiyor herhalde iletişimi çok kuvvetli der .evde devamlı etkinlik ister kitap oyun hamuru boya spor dans .. yani esasında tam bir kreş çocuğu ama gel gör ki bunları ben varsam yapar benden güç alıyor demekki bilemiyorum.Ben de sana nasil gidiyor kreş süreci diye soracaktım malum ben de 2 yaşında vermeyi planlıyorum. Cocugun yapisi egilimlerine dikkat etmek onemli, oğlunun genel karakteri nasıl dışa dönük girişken bir çocuk mu? Benimkinin yapısı temkinli, hele bu ara tam anneci ilk gördüğü insanlara ortamlara hep cok mesafeli yaklaşıyor kalabalik sevmiyor genelde oyun gruplarinda pasif kaliyor bana yaklasiyor hep. oyun eglence parkına gittik tüm çocuklar çılgın gibi oyuncaklara saldırırken benimki bana sarıldı yarım saat bir saate yakin benim tesvikimle ancak açıldı. Tam bir tracy hogg touchy baby. Eger dışa dönük çocuklar bile zorlanıyorsa biz ne yapariz diyorum da...
AhValla canim sanki karda uyumuş gibiyim.nefes aldikca ıslık çalıyor göğsüm.
Ev aktara döndü ailecek şifayi kaptik.
Tek seferde miiiiiiiii pes7 bin atlamışlığım olduğu için bunu kolay atladım. Üstelik tek seferde atladım. Genelde gün içinde parça parça yapardım ama bugun tek seferde yaptım kurtuldum..
Bizimki öyle değil aslında, pazar arkadaşlar geldi çocuklarıyla. Bizim evde olunca mutlu mutlu oynadı ama genel olarak yeni şeylere karşı tedbirli bir yapısı var, önce gözlem yapmayı mesafeli durmayı seviyor. Sonra alışınca kendi inisiyatifi ile adımlar atıyor.Canım normalde dışarıda son deerede dışa dönüktür yolda yürürken herkese gülümser merhaba der. Komşularımızı merdivende görürse selamsız bırakmaz herkes şaşırır oğlum selam verince . Parkta arkadaş canlısıdır gider oynar hemen adını sorar arkadaş olabilir miyiz der parktaki anneler okula gdiyor herhalde iletişimi çok kuvvetli der .evde devamlı etkinlik ister kitap oyun hamuru boya spor dans .. yani esasında tam bir kreş çocuğu ama gel gör ki bunları ben varsam yapar benden güç alıyor demekki bilemiyorum.
Şu ara evde çok sıkılıyor yazın günün neredeyse çoğunu dışarıda geçirdik parkta bahçede piknik alanında şimdi sıkıntıdan agresif bir çocuk haline geldibakalım 2 .gün daha alışması için erken heleki 7 24 anneyle olan bir çocuk içn çok erken .
Yarın jimnastik dersleri var sporu çok seviyor şimdi bahsettim bir heveslendi bakalım
Sizin içinde durum çok normal canım emrede o yaşta öyle idi hatta misafirliğe bile gidemezdik kimsenin evine girmezdi bize misafir geldi mi beni alır odasına sokar kapıyıda kapatırdı misafirler iiçerde biz orda otururdukgeçecek bu süreçlerde ama yeterki karşılıklı yıpranmayalım
Tabii sordum canım senden ayrılmak istemiyorum seni çok özlerim diyorBizimki öyle değil aslında, pazar arkadaşlar geldi çocuklarıyla. Bizim evde olunca mutlu mutlu oynadı ama genel olarak yeni şeylere karşı tedbirli bir yapısı var, önce gözlem yapmayı mesafeli durmayı seviyor. Sonra alışınca kendi inisiyatifi ile adımlar atıyor.
Bu tür durumlarda konuşmak iyi olur mu ki, neden gitmek istemediği sormak mesela. Ya da zaten sordun mu bile.
Ben de aynı kafadayım ama benim eşim yemek aşığı o yüzden bol zahmetli günler oluyo mecburiBen de sana nasil gidiyor kreş süreci diye soracaktım malum ben de 2 yaşında vermeyi planlıyorum. Cocugun yapisi egilimlerine dikkat etmek onemli, oğlunun genel karakteri nasıl dışa dönük girişken bir çocuk mu? Benimkinin yapısı temkinli, hele bu ara tam anneci ilk gördüğü insanlara ortamlara hep cok mesafeli yaklaşıyor kalabalik sevmiyor genelde oyun gruplarinda pasif kaliyor bana yaklasiyor hep. oyun eglence parkına gittik tüm çocuklar çılgın gibi oyuncaklara saldırırken benimki bana sarıldı yarım saat bir saate yakin benim tesvikimle ancak açıldı. Tam bir tracy hogg touchy baby. Eger dışa dönük çocuklar bile zorlanıyorsa biz ne yapariz diyorum da...
menemene bayıldım. Bizim eşimle en çok yediğimiz şey, sanırım bunda benim yemek yapma becerimin fazla olmamasınin da payi var ama tam bir az zahmet bol lezzet yiyeceği. Bu zaten bizim bir numaralı kriterimiz yemek yaparken
Valla ben hic tattirmadim şeker filan bildiğiniz bebek yemeklerini kuru ekmeği bile biraz daha ver diye istiyor onların tadını bilse ne yaparım hayal edemiyorum..
İllaki alışacak ya bence zamanla ona da iyi gelecek ama gözünü açtığı düzen değiştiği için başta illaki bocalar dayanİnşallah ya hazır olmadığını bilsem hiç zorlmayacağım gitmese ne olacak kış günü TV ye şimdiden bağımlı hale geldi ve devamlı sıkıntıdan yemek yiyor anne kek anne pasta anne mısır böyle kış bitmez ki . İnş alışır canım bakalım
Canım zaten şuan eğitim alsın niyetiyle göndermiyorm sadece sosyalleşsin arkadaşlarıyla oynasın diye. anne baba bir yere kadar tatmin ediyor.kışın çocuklar evde kapalı bunalıyorlar. Durduk yere bardağı atıyor kırıyor sırf sıkıldığı için. Zaten yarım gün yazdırdık lojman içinde bir kreş 2 hafta bir deneme süremiz var bakalım alışmazsa tabi vazgeçeceğizYaşıda daha küçük çalışmıyorsan kreşe gerek yok bence hayatının yarısı okulda geçecek zaten ilkokuldan 1 yıl önce göndermen yeterli olur bence
:) Aynen sabır bir müddet dediğin gibi farklı bir durum onunn için alışırsa biliyorum çok zevk alacak yeterki fırsat versin :)İllaki alışacak ya bence zamanla ona da iyi gelecek ama gözünü açtığı düzen değiştiği için başta illaki bocalar dayan
İyi akşamlar canım kolay gelsinn tadilat zor ://İyi akşamlar kızlar evde birden tadilat işleri çıktı onunla uğraşıyorum sabahtan beri
Menümü yazayım
Sabah kepekli tost açık çay
Öğle-
Akşam yemek olmadığı için dışarı çıktık kuşbaşılı pide yedimayran 1 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?