- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.001
Bazen serum lu ilac olmadan dusmuyo ya allah sifa versin canimAynen canim cok zor oluyor. Biraz önce tekrar ılık duş aldirdim calpol dolvende atesi düsürmüyor direncli galiba. Yarin sabah fitil alicam en garantisi. Daha önce ateşli havale gecirdik oyüzden korkudan uyuyamiyorum.
Allah kolaylik versin bazı insanlarla ugrasmak cok zor gerçektenYok ya kurtulmadim. Martta yeni ise baslayinca kurtulucam anca:) Yani iyi niyetli adam da hem kendine hem bana is cikardi gereksiz gereksiz, hey allam:)
Kızlar merhaba ben dünkü menümü veremedim ana geçerli bir sebebim var acayip baş ağrısı vardı hatta akşam saat 8 de yattım o derece ağrıyordu şimdi tartımı bildireyim eden Cuma 56.3 bildirmişim
Pazartesi 56.00
Bugün 55.7 ama ben kızlar zayıflıyor hissetmiyorum kaslardan mı gidiyor acaba Eki Görüntüle 2567054
Gunaydin kizlar hayirli cumalar.
Gecen cuma tarti 92kg
Bugun tarti 91.40kg spor yapamadigimdan cok zor gidiyor.
Cuma hedefim 90.50kg
Cherry Mom
Ilk hedefimi tutturamadım
Geçen cuma 81.1
Bugün 79.6
Haftaya hedefim 78.5
Kızlar bende durumlar pek iç açıcı değil.
Artı değilim ama azıcık eksideyim.
Geçen hafta : 93.7
Bu hafta : 93.4 kg.
Fark : 300 Gr.
Eki Görüntüle 2567073
Oley hedefimi tutturdum ama ben 65 li bir şeyler bekliyordum pantolon yalan söylemez dedim ama söyledi zalım :)
Merhaba arkadaşlar sabah uyanır uyanmaz tartıldım ayaklarım ellerim yüzüm şişti baya ödemim var ona rağmen 69.3 Çıktım sanırım hedefimi tutturdum ama malesef evde spor yapım ödemimi atacak vaktim olmadı hayırlısı tüm arkadaşlarıma bol eksiler dilerim:)
Selamlar
45 dk leslie sikistirdim araya, kilom 53.6 biraz eksiye geçtim ama böyle son dakikalarla olmuyor sıkıyönetim lazım (eleştiri kendime )..
Kızlaar 54.5 olmuşumaldığım kiloların 1den fazlası gitmiş kendiliğinden çok mutluyum kilo verenlerin hepsini tebrik ediyoruum
Tebrikler hepinize az da olsa herkes eksilmişKilom 73.7 1 kilo vermişim
Varya yeni kzlar olmasaydı bitmişiz leylim :)) kızlarla sıfırdan enerji bulmalıyızz :)Tebrikler hepinize az da olsa herkes eksilmiş
BencedeVarya yeni kzlar olmasaydı bitmişiz leylim :)) kızlarla sıfırdan enerji bulmalıyızz :)
Ayy bahane giibi olmasında haftayada reglim gliyor hemde Perşembe ye denk geliyorŞöyle herkesin istekli sabırlı verimlİ oldugu bir hafta olsun(benimde).bu yeni kadronun bu hafta birinci olduğunu dusunsenize
İnş geçici bir durumdur astım çok fena bir hastalıkkızlar sonunda herşey, yaavaş yavaş yoluna koymaya başladım bu hafta malum işyerindeki yangın herşeyi alt üst ewtti hiç sizlewrle ilgilenemedim bir de işyerindeki duman kaynaklı mı yoksa üişütme kaynaklı mı astım çıktı solunum twesti sonucunda kan tahlilleri de pek parlak çıkmadı acilen motive olup kilo vermem gerekli
Saol canım ben de güzel haberi veririm umarım :)
Aminnn kuzumSaol canım ben de güzel haberi veririm umarım :)
Senin hedef yanlış mi oldu gözlerime inanamadımUnutmadım umarım kimseyi
Yeni hedeflerle yolumuza devam edelim kızlar ❤
İletmeyenler yazarsa güncelleyeceğm
Eki Görüntüle 2567265
Ayyyyy hahahahaSenin hedef yanlış mi oldu gözlerime inanamadım
300 gr ya allahaskina bi 300 gr vermekne kadar zor olabilirkiYine mi gol değilama bazı hedrflerde çok yüksekmiş sizin suçunuz yok daha makul hedeflerle ilerlemek gerek belki
fancynancy ve dennisgo hedefinizi tutturduğınuz için tebrikler tekrardan ❤
Eki Görüntüle 2567245
Allah yazdirdiAyyyyy hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?