- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.141
Zillowdan bulmuştum ben. Ilk 1-2 hafta geçici yer ayarlayıp kendiniz de bakabilirsiniz, genelde fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor.Ya biz su an baska bi sehirdeyiz de, bizim yerimize bakicak birine illa ki ihtiyacimiz varInternnetten bakip begendigimiz 1-2 tanesine gonderdik sadece emlakciyi
Valla bilmem ısıra ısıra 7 24 emmesinin karşılığını şimdi bana vermeli küçük beyOkula başlayınca kaçınılmaz oluyo sanki ama inşallah bünyesi sağlamdır çok hafif atlatır
Menü yazdım.Günaydın canım dün sıkıntı yoktu diye biliyorum perşembe sorun vardı,anlık birşeydir belki.
Sanada mutlu pazarlar iyi dinlenmeler ❤
Biz de zillowdan bakiyoruz aynen. Onumuzdeki hafta ev turuna gidicez bi 10 gunlugune, o arada buluruz belki. En olmadi 1 ay benim, 1 ay erkek arkadasimin ucretsiz sirket vasitasiyla konaklama imkanimiz var, onu kullanabiliriz. Ama su anki mobilyalarin falan hepsini saticaz o durumdaZillowdan bulmuştum ben. Ilk 1-2 hafta geçici yer ayarlayıp kendiniz de bakabilirsiniz, genelde fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor.
Evet öyle ben yazılanları hep kaçırdım nasıl yakışıklı alıştı mı okulaAy çok zor mümkün olduğunca dikkat etmek lazım işte imkanlar dahilinde
Alıştı ablası çok şükürEvet öyle ben yazılanları hep kaçırdım nasıl yakışıklı alıştı mı okula
Bende şimdi korkar oldum hastalıklardan kreşede başladı ya bu yaşına kadar hiç antibiyotik kullanmadı bundan sonra kesin tavan yapar
Valla bilmem ısıra ısıra 7 24 emmesinin karşılığını şimdi bana vermeli küçük beyinş canım sağol
Yok o konudada serbest parkta herşeyle haşır neşir oluyorBenim oglan 3 yasinda emmeyi birakti 7 24 emzik niyetine kullandi beni ama pek bir faydasi olmadi gibi. En güzeli sakınmamak toprakla temas ettirmek
Tabiki senin için her şeyi çok özel.. benim yeğenimin ilk yazmayı öğrendiğimde post-it üzerine yazdığı yamuk yumuk “teyze seni çok seviyorum” yazısını cüzdanımda şaklıyorum.. bence güzel yazı derslerinde örnek gösterilecek kadar mükemmelCumu günü kreş etkinliğimizinsanlık iiçin küçük benim için çooook büyük bir şey Eki Görüntüle 2567533
Yok o konudada serbest parkta herşeyle haşır neşir oluyor
Herkese güzel pazarlar.
Arkadaşlar oyun oynamaya gelecek hazırlıklar tamam. Poğaça yasbpasta cipsler kuruyemişler meyveler tehlikeli bir ortam sadece çay içmeyi planlıyorum. Spor yapmaya vakit kalmaz herhalde ama temizlik ve hazırlık sırasında hareketliydim baya.
Amin amin biizm oğlanla 7 24 ben ilgilendiğim için babasının olumlu olumsuz pek katkısı yokOzaman rahat edersin canim benim esim cok pimpirikli herseyden sakındırdı cocugu o yüzden okula basladi 1 hafta sonra hasta olmaya basladi. Rabbim acılarını göstermesin.
Gaz vermeyelim :)) ben oğlumun doğum gününde bile bişey yemedimBen olsam dayanamazdim .
Ben de şimdi etimi yoğurdumu yedim tok tutsun diye. Artık kazanma hırsıyla yemekleri es geçeceğimGaz vermeyelim :)) ben oğlumun doğum gününde bile bişey yemedim
Bravo :)Ben de şimdi etimi yoğurdumu yedim tok tutsun diye. Artık kazanma hırsıyla yemekleri es geçeceğim
Amin amin biizm oğlanla 7 24 ben ilgilendiğim için babasının olumlu olumsuz pek katkısı yokbiraz daha büyüyünce olacağı ümidindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?