Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dönüşün muhteşem olmuş

Bugün kü menüm
Sabah 09.30 1 adet poğaça
Malesef erken uyanamadım ve evde yapamadım kahvaltımı
Öğle 13.30 5 adet beypazarı kurusu kıyafet festivalinde çalışıyorum ayak üstü sadece tok tutan ve orda satıldığından bu kurudan yiyorum arkadaşlarla beraber
Akşam 17.30 1 adet boş gözleme malesef
Ara 23.00 2 dilim bitter çikolata
Günü çok kötü bitirdim burda sebeplerini yazsam sanki bahane gibi geliyor bütün yorumlarınızda haklısınız şu festival biter bitmez detoks yapıcam pazartesi muhakkak bomba gibi olucam cuma hedefim 68.5 inşallah
Su 2litre
Spor 10.441 adım

Canım ben ce de kendiniz bakın çevrenizde hep emlakçıdan satılıksa illaki komisyon alırlar ama kendiniz bakın ben de yeni sayılır bir yıl oldu bakmadık ev koymadım
Ya biz su an baska bi sehirdeyiz de, bizim yerimize bakicak birine illa ki ihtiyacimiz var Internnetten bakip begendigimiz 1-2 tanesine gonderdik sadece emlakciyi

Bugün kü menümü bırakayım
Sabah
1 yumurtaya omlet zeytin şekersiz çay 1 dilim ekmek
Öğle
1 kase tarhana çorbası haşlanmış brokoli
Ara
Şekersiz çay kuru incir ve az fıstık doktor söyledi kabızlık için
Akşam
1 tabak ıspanak kavurması yoğurt
1 patlıcan dolma
Şekersiz çay ve kahve su 2 litre

Keşke yemeğini taşısaydım peynirli filan salata yapsaydın yanında kuru yemiş götürseydin

Sporları görünce insan ekmeği görmüyor

Sağol kuzum inşallah hep böyle devam

Sağol canım benim. 2020de artık bu eziyeti çekmek istemiyorum. Bu ağırlıklar beni çok yordu. Hedefim doğum günümde (27 nisanda) 70 kiloya ulaşmak.
Yaparsın sen istedikten sonra önünde hiç bişeycik duramaz

Canım meyve yemeye çalışsan vitamini nerden alıp iyileşeceksin güzel beslenmeye çalış güç kuvvetten düşersin düzelemezsin böyle :/

Multivitamin kullaniyorum canim. Ama sanki üstümden vinc gecmis gibi her kemigim ayri agriyor. Diş etlerim bile zonkluyor nasil bir hastalik grip desem grip degil bronsit desem bronsit degil.

Sagol canim benim gece uykusu haram oldu .meyveye yükleniyim bende

Multivitamin kullaniyorum canim. Ama sanki üstümden vinc gecmis gibi her kemigim ayri agriyor. Diş etlerim bile zonkluyor nasil bir hastalik grip desem grip degil bronsit desem bronsit degil.
Doktora göründün mü? İhmal etme

Günaydınlarrrr.
Herkese mutlu pazarlar.
Kızlar dün akşam bir türlü mesaj atamadım.
Sitede mi sıkıntı vardı. Benim telefonda mı bilmem.
Günaydın canım dün sıkıntı yoktu diye biliyorum perşembe sorun vardı,anlık birşeydir belki.
Sanada mutlu pazarlar iyi dinlenmeler

Bende şimdi korkar oldum hastalıklardan kreşede başladı ya bu yaşına kadar hiç antibiyotik kullanmadı bundan sonra kesin tavan yapar

Bende şimdi korkar oldum hastalıklardan kreşede başladı ya bu yaşına kadar hiç antibiyotik kullanmadı bundan sonra kesin tavan yapar
Okula başlayınca kaçınılmaz oluyo sanki ama inşallah bünyesi sağlamdır çok hafif atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…